Shop roku AlzaBoxy Q1

3 az 1-ben gofrisütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Gofrihoz
(42)
Pirítóshoz
(9)
Palacsintához
(3)
Pirítóshoz
(46)
Funkciók
Működésjelző lámpa
(33)
Tapadásmentes felület
(32)
Levehető lap
(30)
Túlmelegedés elleni védelem
(12)
Mosogatógépben mosható
(15)
Gofrik száma
2
4
-
Gofrik alakja
Négyszögletes
(35)
Téglalap
(6)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(5)
Bronz
(1)
Fekete
(35)
Króm
(1)
Inox
(17)
Ezüst
(11)
Világoskék
(1)
Arany
(1)
Szűrés

A gofrisütő 3in1 változata rendkívül praktikus kiegészítője minden konyhának. Nemcsak, hogy finom gofrikat készíthetsz vele, de különféle típusú sütőlapokkal is rendelkezik, így valóban multifunkcionális készüléknek számít. Hogyan válasszunk 3in1 gofrisütő típust, és mire képes egy ilyen eszköz? Olvass tovább, és tudj meg többet a témában!

Tovább

Milyen előnyökkel rendelkezik a gofrisütő 3in1 típusa?

A 3in1 gofrisütő kétségtelenül nélkülözhetetlen minden konyhában. Ugyanis nem csak gofrisütőként funkcionál, hanem 3 az 1-ben szendvicssütőként is, így több készülék funkcióját látja el, miközben helyet takarít meg a konyhában. A gofri, szendvicsek és egyéb ételek elkészítése ezzel a praktikus segítővel nagyon egyszerű, csak cseréld ki a sütőlapokat attól függően, mit készítenél, és a gofrisütő már egyedül gondoskodik a tökéletes sütésről.

A 3 az 1-ben gofrisütő mint multifunkciós segítő

Mit tud a 3 az 1-ben gofrisütő? Általában az alábbi cserélhető lapokkal találkozhatsz:

  • Gofri lapok
  • Szendvicssütő lapok (félbevágott szendvicsekhez)
  • Grill lapok szendvicsekhez, pirítósokhoz, bagettekhez és egyebekhez

i

Vásárolhatsz 4 az 1-ben gofrisütőt is, amely négy vagy több cserélhető lappal rendelkezik, így kiválóan használható például palacsintákhoz, muffinokhoz, grillezett finomságokhoz és egyebekhez. Ha ez Neked túl sok, akkor az 2 az 1-ben gofrisütő lehet az ideális választás a számodra.

3 az 1-ben gofrisütő

A gofrisütő 3in1 változatával könnyedén készíthetsz otthon gofrit bármikor, amikor csak megkívánod.

A gofrisütő 3in1 típusának kiválasztása

Ha 3in1 gofrisütő vásárlása előtt állsz, figyelembe kell venned több fontos paramétert, mint például a teljesítmény, funkciók vagy a méretek.

Milyen teljesítményű legyen a 3in1 gofrisütő?

A választáskor a teljesítmény a legfontosabb szempont. Ahhoz, hogy a gofrisütő 3in1 jól szolgáljon és az ételek gyorsan, egyenletesen süljenek meg, a gofrisütőnek megfelelő teljesítménnyel kell rendelkeznie. Elegendő teljesítmény lehet kb. az 1 000 W, és általános szabály, hogy minél magasabb a teljesítmény, annál gyorsabban készülnek el a gofrik és az egyéb ételek.

Mennyi és milyen formájú gofrit készíthetsz egy gofrisütő 3in1 változatával?

A gofrik lehetnek négyzet vagy téglalap alakúak, de egyes modellek különleges formákat is kínálhatnak, például állatfigurákat. A készülékek abban is különböznek, hogy egyszerre hány darab gofrit tudnak elkészíteni. A nagy gofrisütők egyszerre négy gofrit készítenek, de leginkább két gofri sütésére alkalmas eszközöket találhatsz a boltokban.

A gofrisütő 3in1 is rendelkezhet praktikus funkciókkal

Ugyanúgy, mint a hagyományos gofrisütők és szendvicssütők, a gofrisütő 3in1 is kínálhat különböző praktikus funkciókat az egyszerűbb használat és a kényelmesebb sütés érdekében.

  • A termosztát segítségével szabályozhatod a sütési hőmérsékletet saját igényeid szerint.
  • A jelzőfény biztonsági elemként szolgál, és egyben tájékoztat arról, mikor már kész a gofrisütő a használatra.
  • A tapadásmentes felület szinte kötelező egy 3in1 gofrisütő esetében, és persze jelentősen megkönnyíti a karbantartást.
  • A biztonsági zár automatikusan kikapcsolja a gofrisütőt túlmelegedés esetén.

Az egyszerű karbantartás alapvető tulajdonság, ezért válassz olyan modellt, amelynél a sütőlapok mosogatógépben is moshatóak.

Melyik a jobb? Az acél vagy a műanyag gofrisütő 3in1?

A gofrisütők, akárcsak a 3 az 1-ben szendvicssütők, a kivitelükben is különböznek. A műanyag készülékek olcsóbbak, könnyebbek és színes dizájnnal örvendeztethetik meg a vásárlókat. Azonban nem annyira tartósak, és az élettartamuk is rövidebb lehet. Az acél gofrisütő 3in1 változatai elegánsak, ellenállóak és megfelelő karbantartás mellett éveken át szolgálhatnak.

A 3 az 1-ben gofrisütő választásánál a küllem is számít

A 3 az 1-ben gofrisütő designját különösen akkor érdemes figyelembe venni, ha a készüléket állandóan a konyhapulton tartod. Ebben az esetben a készüléknek illeszkednie kell a konyhában lévő többi berendezéshez, mind anyagában, mind színében. Kaphatóak elegáns acélból készült modellek is és a gofrisütők színskálája is meglehetősen széles. Vásárolhatsz fekete, fehér vagy akár arany és piros gofrisütő 3in1 modellt.

A legjobb gofrisütő 3 az 1-ben
Műanyag gofrisütő

ETA gofrisütő 3 az 1-ben
Acél gofrisütő

Figyelembe kell venni a gofrisütő 3in1 méretét és súlyát is

Az utolsó, de nem kevésbé fontos szempont a gofrisütő 3in1 mérete is. Ha a szekrényben szeretnéd tárolni, ne felejtsd el figyelembe venni annak méretét, hogy az eszköz kényelmesen elférjen a szekrényben. Néhány modell függőlegesen és vízszintesen is tárolható. A manipuláció során a tömeg is szerepet játszhat.

Melyik a legjobb 3 az 1-ben szendvicssütő/gofrisütő? A vásárlók véleményei segíthetnek a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Concept SV3055 4in1 700 W Szállításra kész > 5 db
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, palacsintához/tükörtojáshoz, automatikus hőmérséklet szabályozás, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, kábel hossza 56 cm, fekete kivitel, mérete 9,3 × 22,9 × 23,8 cm (Ma×Sz×Mé)
19 490 Ft

2.
Tefal Snack Time SW342D38 Szállításra kész > 5 db
Szendvicssütő - 3 in 1, 700 W-os teljesítménnyel, rozsdamentes acél burkolattal, "használatra kész" állapotot jelző lámpával, cserélhető, tapadásmentes betétekkel, tartozékok: háromszögletes szendvicssütő, gofri és panini/grillező betét, mosogatógépben mosható, cserélhető alkatrészek, szigetelt fogantyú biztonsági retesszel, fekete és rozsdamentes acél szín, 15 év javíthatósági garancia
-4 %
31 990 Ft
30 790 Ft

3.
Rohnson R-2635 MultiBites Szállításra kész > 5 db
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflonmentes felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete kivitel, mérete 9,8 × 23 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé)
13 490 Ft

Még több
46 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
CONCEPT SV3054 3in1 - Szendvicssütő
Típusok
4,3 43×
CONCEPT SV3054 3in1
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 4 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, fekete kivitel, mérete 9,3 × 23 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO436
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 39×
SENCOR SSM 9940SS
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 28,5 × 15,2 cm (Sz×Mé), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 11 × 30 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)
22 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTO098
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Tefal SW383D10 3in1 UltraCompact
Szendvicssütő - 3in1 (gofri, melegszendvics és panini prés), teljesítmény 700W, levehető sütőlemezek tapadásmentes felülettel, egyszerű tisztítás, könnyű vezérlés, mosogatógépben mosható sütőlemezek, záró fogantyú a maximális biztonság érdekében, kompakt készülék egyszerű tárolhatósággal, szín fekete és rozsdamentes acél, 15 év javíthatósági garancia
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TFLtou57
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 27×
Concept SV3080 Family 3in1 1200 W
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 4 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, automatikus hőmérséklet szabályozás, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 1200 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 67 cm, fekete és inox kivitel, mérete 10,4 × 27,5 × 34,5 cm (Ma×Sz×Mé)
27 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO524
Concept SV3055 4in1 700 W - Szendvicssütő
Típusok
4,3 43×
Concept SV3055 4in1 700 W
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, palacsintához/tükörtojáshoz, automatikus hőmérséklet szabályozás, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, kábel hossza 56 cm, fekete kivitel, mérete 9,3 × 22,9 × 23,8 cm (Ma×Sz×Mé)
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO832
Tefal Snack Time SW342D38 - Szendvicssütő
Típusok
4,7 136×
Tefal Snack Time SW342D38
Szendvicssütő - 3 in 1, 700 W-os teljesítménnyel, rozsdamentes acél burkolattal, "használatra kész" állapotot jelző lámpával, cserélhető, tapadásmentes betétekkel, tartozékok: háromszögletes szendvicssütő, gofri és panini/grillező betét, mosogatógépben mosható, cserélhető alkatrészek, szigetelt fogantyú biztonsági retesszel, fekete és rozsdamentes acél szín, 15 év javíthatósági garancia
Leárazás -4 %
30 790 Ft 31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc1578a
4,4
Rohnson R-2635 MultiBites
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflonmentes felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete kivitel, mérete 9,8 × 23 × 22,5 cm (Ma×Sz×Mé)
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHts08
4,8 11×
BRAUN SM5038
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 10,5 × 29 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), ON/OFF gomb, zárható, csepptálca a csomag része, 800 W teljesítmény, műanyag burkolat, fekete és ezüst kivitel, mérete 10,5 × 25 × 29 cm (Ma×Sz×Mé)
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRATO778
4,8 136×
Tefal SW854D16 Snack Collection 4in1
Szendvicssütő - teljesítményfelvétel 700 W, anyaga rozsdamentes acél burkolat, "főzésre kész" jelzés, cserélhető tapadásmentes sütőlapok, a csomagban található: védőburkolat, sütőlapok négyzet alakú pirítóshoz, gofrihoz, harapnivalókhoz, panini/grillezéshez, cserélhető alkatrészek mosogatógépben moshatóak, hőszigetelt fogantyú biztonsági retesszel, vezetéktároló rendszer, fekete és rozsdamentes acél színben, 15 év javíthatósági garancia
44 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSE001
4,4 35×
CONCEPT SV3060 700W
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 700 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 9 × 23 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
17 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO068
4,5 275×
ETA Sorento Plus 5151 90000
Szendvicssütő - 6 cserélhető sütőlap, tapadásmentes felületkezelés, bemeneti teljesítmény 900 W, rozsdamentes acél és műanyag kombinációja, működésjelző lámpák, csúszásmentes lábak, automatikus hőmérséklet-szabályozás, 6in1 (pirítós és háromszög szendvics, gofrisütő, grill/panini, palacsinta, gyereksütik)
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETATO221
4,0 54×
SENCOR SSM 9410SS
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 23 × 12,6 cm (Sz×Mé), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, inox kivitel
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSE315
Concept SV3056 3in1 700 W - Szendvicssütő
Típusok
4,3 43×
Concept SV3056 3in1 700 W
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, automatikus hőmérséklet szabályozás, zárható, hőszigetelt markolat és csúszásgátló talpak a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, kábel hossza 56 cm, bézs kivitel, mérete 23,8 × 22,9 × 9,3 cm (Ma×Sz×Mé)
16 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO849
4,9 99×
Tefal Break Time SW614831
Szendvicssütő - teljesítményfelvétel: 700 W, 3 cserélhető sütőlap, négyszögletű szendvics, gofri és panini sütőlapok, kábeltároló rendszer, zárolás, jelzőfény és hőszigetelt fogantyú, burkolat anyaga: műanyag, a kivehető sütőlapok mosogatógépben moshatók
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFSE003
4,5 275×
ETA Sorento 3151 90010
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 11,5 × 30 × 25 cm (Ma×Sz×Mé)
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD1012b4
4,7 195×
ETA 4156 90000 Tampo
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, fehér kivitel, mérete 11 × 25 × 27 cm (Ma×Sz×Mé)
19 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAV1262d
4,1 86×
Hyundai SM627
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, fehér kivitel, mérete 9 × 25 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
13 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9029
4,7 19×
TESCOMA PRESIDENT 3in1
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, hőszigetelt markolat a csomag része, 800 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 9 × 23 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESTO531
SENCOR SSM 9976GD - Szendvicssütő
Típusok
4,6 43×
SENCOR SSM 9976GD
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 15,2 × 28,5 cm (Ma×Sz), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, bronz és fekete kivitel, mérete 10 × 30 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -5 %
19 890 Ft 20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTO38M
5,0
Russell Hobbs 26810-56 3in1
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, zárható, csúszásgátló talpak a csomag része, 820 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, kábel hossza 90 cm, fekete és inox kivitel, mérete 10 × 24,5 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé)
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RUSts73
SENCOR SSM 9977CH - Szendvicssütő Típusok
4,6 43×
SENCOR SSM 9977CH
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 15,2 × 28,5 cm (Ma×Sz), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és arany kivitel, mérete 10 × 30 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENTO652
4,3 24×
CONCEPT SV3070 XXL 4 az 1-ben 900 W
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 11 × 28 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)
21 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONTO488
4,0 10×
SENCOR SSM 9510SS
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög és háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, mosogatógépben mosható sütőlapok, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 22,8 × 13,7 cm (Sz×Mé), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és ezüst kivitel
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSE322
4,2
Gorenje SM703GCG
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 20 × 10 cm (Sz×Mé), ON/OFF gomb, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 700 W teljesítmény, műanyag burkolat, ezüst kivitel, mérete 9,5 × 23,1 × 23,5 cm (Ma×Sz×Mé)
16 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GORSE450

3 az 1-ben gofrisütők

A 3 az 1-ben gofrisütők kategóriában összesen 46 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó 3 az 1-ben gofrisütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb 3 az 1-ben gofrisütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: 3 az 1-ben gofrisütők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ