Siguro kuchyňský robot

Gorenje MMC700W

Termékkatalógus
Gorenje MMC700W
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 700 W teljesítmény, fém belső áttétel, műanyag burkolat, 4 l-es keverőtál, 6 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok mixerfej, dagasztókar és habverő kar, tömege 4,7 kg, mérete 30,4 × 34,5 × 21,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Kód:  GORKR882 Termékszám:  663554 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Gorenje MMC700W

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új Gorenje MMC700W konyhai robotgéppel. 700 W-os motorja van, amely biztosítja a megbízható teljesítményt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A motor teljesítményét könnyedén tudjuk szabályozni 6 sebességi fokozatban, így az aktuálisan szükséges sebességet tudjuk beállítani. A bolygómozgásnak hála, amikor is működés közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgépet ellátták egy tágas tállal, melynek űrtartalma 4 l, amely megfelelő minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges tulajdonságokkal rendelkezik, mint teljes fordulatszám szabályozás. A remek GORENJE konyhai robotgép megjelenését fehér szín dobja fel.

Konyhai robotgép Gorenje MMC700W ...

Gorenje MMC700W konyhai robotgép fontosabb jellemzői

  • A strapabíró GORENJE konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 700 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 6 sebességi fokozat közül választhatunk
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • A keverőtál kapacitása 4 l
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Fehér szín dobja fel a készülék megjelenését

A tartós Gorenje MMC700W konyhai robotgép funkciói

A tartós GORENJE konyhai robotgéppel a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Játszva készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát, mintha csak kézzel dagasztottuk volna, így megsüthetjük a legfinomabb süteményeket. A nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a dagasztó funkciónak. Játszva megalkotja kedvenc pizzánk, desszertünk vagy kenyerünk tésztáját.

Ismerd meg a remek GORENJE konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós Gorenje MMC700W konyhai robotgép tökéletes megoldás minden konyhába. A zökkenőmentes sebességszabályozásnak köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a megfelelő munkatempót. A remek GORENJE Konyhai robotgép használatával gyorsabban és könnyebben végzünk a feladatokkal.

Az ügyes GORENJE konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékok járnak hozzá, mint mixerfej, dagasztókar és habverő kar. A bőséges tartozéknak köszönhetően eme Gorenje MMC700W konyhai robotgép egyszerre több különálló készülék munkáját végzi el, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

30,4 × 34,5 × 21,5 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

4,7 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok
Mixerfej, Dagasztókar, Habverő kar Kész!
Keverőtál űrtartalma
4 l Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
21,5 cm Kész!
Szélesség
34,5 cm Kész!
Magasság
30,4 cm Kész!
Tömeg
4,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje MMC700W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje MMC700W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje MMC700W.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ