AP+ nový vizuál Slevy s AP+

iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral

Termékkatalógus
iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral
Robotporszívó felmosóval - állatszőrhöz és antibakteriális, alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, HEPA szűrő és AeroForce szűrő, automata feltöltés, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, szennyeződés felismerés és időzíthető takarítás, portartály térfogata 0,4 l, gyűjtőtartály űrtartalma 0,4 l, 1 oldalkefe, alap és giroszkópos navigáció, Li-ion akkumulátor, zajszint 58 dB, tömege 3,18 kg, fekete és szürke kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IROrbv106 Termékszám:  i557840 Gyártó honlapja:
iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral 234 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral

A neves iRobot Robotporszívó megcsinálja helyetted a porszívózást, hogy több energiád maradjon. Bármilyen felületen használható. Funkciók a padlótisztításhoz felszívás és törlés. Könnyedén eltávolítja még a háziállatok szőrét is. A felület tiszta és baktériummentes lesz, amelyek szeretnek szaporodni, és nem tesznek jót az emberi szervezetnek. Amellett, hogy modern funkciókkal rendelkezik, hanem kiváló funkciókkal is megörvendeztet. Az okos porszívó, miután feltölti magát, újra elkezd takarítani. Ha szükséges, automatikusan kiüríti a tartályt. Van rajta alap és giroszkópos navigáció. A navigáció rajta alap, vagy más szóval véletlenszerű, mivel a porszívó az akadályba való ütközés után véletlenszerűen változtat irányt. A giroszkópos navigáció lehetővé teszi a helyiségtérkép létrehozását, így a porszívó optimalizálja az útvonalát a padló maximális hatékonyságú tisztítása érdekében. A takarítás befejeztével visszatér a kiindulási pontra.

Robotporszívó iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral ...
Robotporszívó iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral ...

A szuper iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral robotporszívó legfontosabb tulajdonságai

  • A jól kihasználható iRobot robot porszívó az összes padlótípuson remekül megállja a helyét
  • Takarítás típusa: felszívás és törlés
  • Baktériummentes felületet kapsz, ráadásul a háziállatok szőre sem jelent a számára problémát
  • Nem hiányozhat belőle a hasznos alap és giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral gyártották
  • Maximális kényelmet kínál azzal, hogy szükséges esetén automatikusan üríti a szemetestartály az állomáson egy zsák segítségével, melynek térfogata 0,4 l
  • HEPA szűrő és aeroForce szűrő típusú szűrővel végzi a dolgát Kiváló minőségű
  • A feltöltést követően ott folytatódik porszívózás, ahol abbamaradt
  • Érzékelőkkel érzékeli az erősen szennyezett területeket
  • Lehetőséget kínál arra, hogy ütemezd a takarítást
  • A tökéletes takarítást az oldalsó, forgó kefék biztosítják

Csinálj mást, miközben a porszívó dolgozik - ezt kínálja a neves iRobot készülék

Ez az okos robot porszívó egyrészt felporszívóz, másrészt fel mos, így gondoskodik a padló teljes körű tisztításáról otthonodban, és lehetővé teszi, hogy több időt fordíts más tevékenységekre. A készülék a feltörléshez a tisztítóoldattal együtt nedves törlőkendőt használ. Különösen ajánlott olyan padlókhoz, amelyek vízzel érintkezve károsodhatnak. Fából készült padlókra ideális választás.

Robotporszívó iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral ...

A megfelelő felszereltségű porszívó a kényelmes takarítás kulcsa

A praktikus iRobot robotporszívó a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással társítja. Li-ion típusú akkumulátort kapott. Ha az akkumulátor közel áll a lemerüléshez, a robot porszívó a közismert iRobot gyártótól visszamegy a töltődokkolóra. Nem kell semmivel sem törődnöd, a porszívó teljesen önállóan gondoskodik a padló feltakarításáról. Az alapos takarításért a robotporszívón oldalsó, forgó kefét helyeztek el.

A neves iRobot robot porszívó könnyebbé teszi a munkát elképesztő funkcióinak köszönhetően

Az ismert iRobot robot porszívó olyan funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. A maximális kényelem érdekében a készülék automatikusan kiüríti a szemetet a dokkolóállomásba, amely egyszer használatos zsákkal rendelkezik, űrtartalma pedig 0,4 l.

A robot porszívó a biztonságos takarításról is gondoskodik

A népszerű iRobot robot porszívó rendkívül megbízható, és nem hagy cserben a működése során. A robotporszívó nem hagyja félbe a takarítást. A feltöltést követően ott folytatódik porszívózás, ahol abbamaradt. Érzékelők segítségével érzékeli a túlzottan szennyezett területeket, és ezt alaposabban feltakarítja. Ezen túlmenően egyedileg ütemezheted a takarítást bármely napra vagy meghatározott órára.

Bízd rá magad a robot porszívóra az ismert iRobot gyártótól

A porzsák térfogata 0,4 l. A robot porszívó tömege 3,18 kg.

A minőségi szűrőrendszer kötelező

HEPA szűrő és AeroForce szűrő típusú, minőségi szűrőrendszerrel szerelték fel. A HEPA-szűrő rendkívül hatékony a kisebb részecskék, például a pollenek, porszemek és poratkák kiszűrésében, így ideális választás allergiások és asztmában szenvedők számára. Így mindenki jobb minőségű levegőt szívhat.

Zajszint:

58 dB

Paraméterek

Összehasonlít
Tisztítás típusa
Felszívás, Törlés Kész!
Navigáció módja
Alap, Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Szennyeződés felismerés, Időzíthető takarítás Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Alap, Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Szennyeződés felismerés, Időzíthető takarítás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, AeroForce szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
58 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,4 l Kész!

Méret & súly

Tömeg
3,18 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iRobot Roomba Combo i5+ Woven Neutral.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ