A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

Termékkatalógus
LEGO Technic 42110 Land Rover Defender
4,8 53 értékelés
LEGO - gyerekeknek, ajánlott: 11 éves kortól, LEGO® Technic sorozat, megjelenési év: 2019, 2573 db elemből áll
Kód:  LO42110 Termékszám:  5702016604115 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

A LEGO Technic építőkészletet az olyan gyermekek számára tervezték, akik odáig vannak a különféle gépekért és rajonganak a technológiáért, hiszen ezzel a készlettel lehetőségük nyílik az összetett, mozgó alkatrészekkel rendelkező fejlettebb modellek megépítésére. Éppen ezért elsősorban a tapasztaltabb építőknek és a műszakimodellek szerelmeseinek ideális választás. A LEGO Technic sorozatot a legapróbb részletekig terjedő precíz feldolgozás, nagyfokú funkcionalitás és a modellek mobilitása jellemzi. A LEGO Technic másik nagy előnye, hogy egyes modelleket hasonló tematikájú gépekké alakíthatsz át. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és agyermek fantáziáját, pontosan ezért az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

A LEGO Technic 42110 Land Rover Defender főbb jellemzői

  • 11 éves kortól alkalmas a gyermekeknek
  • A tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongói számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Valósághű mechanizmus és mozgásfunkciók
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Finom motoros képességek gyakorlása
  • Kiváló minőségű feldolgozás jellemzi
  • Darabszáma - 2573

LEGO Technic 42110 - Land Rover Defender

A LEGO Technic Land Rover Defender nagyszerű építészeti és gyűjtői élményt nyújt. A modell a Land Rover márka közreműködésével készült, lenyűgöz prémium minőségű feldolgozásával, valósághű részleteivel, letisztult és modern formájával. Belülről még ennél is jobban mutat. Élvezd ezt az újdonságot, amelyminden idők legkifinomultabb LEGO modellje, 2-karos erőátviteli rendszer jellemzi a nagyobb és kisebb fogaskerék-áttételek bekapcsolására, emellett sebességváltóval is büszkélkedhet. A 4-fokozatú szekvenciális sebességváltóhoz csak hajtsd fel a hátsó üléseket. A motorháztető alatt egy hathengeres motor vár mozgó dugattyúkkal.A jármű összkerék meghajtású, három különböző és egymástól függetlenül működő felfüggesztéssel rendelkezik mindkét tengelyen.

Land Rover Defender nagyszerű részletekkel

Természetesen a LEGO Land Rover jármű számos tulajdonsággal és funkcióval büszkélkedhet. Az autó ajtajai nyithatóak, a kifinomult belső térben funkcionális kormány, részletes kidolgozású műszerfal és sebességváltó illetve hátrahajtható hátsó ülések találhatók. A hátsó ajtó kinyílik, amikor a pótkereket elfordítod.A Land Rover jármű terepjáró kerekeken érkezik. Funkcionális csörlővel, tárolódobozzal felszerelt levehető tetőcsomagtartóval és utazó bőrönddel vár. A modell megépítése után díszítsd ki az eredeti matricákkal. Az olívazöld modell minden műszaki rajongó tetszését elnyeri, nagyszerűen mutat otthon vagy akár az irodában.

A Land Rover méretei:
22 x 42 x 20 cm

Csomag tartalma:
2573 építőkocka a LEGO Land Rover Defender megépítéséhez
Matricák
Használati utasítás


Paraméterek

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
2 573 db Kész!
Sorozat
LEGO® Technic Kész!
Téma
Járművek, Autók Kész!
Megjelenési év
2019 Kész!

LEGO

Ajánlott
Felnőtteknek Kész!
Darabszám
2 573 db Kész!
Sorozat
LEGO® Technic Kész!
Téma
Járművek, Autók Kész!
Megjelenési év
2019 Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
11 éves kortól Kész!

Kisautók

Kisautó hossza
43 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a LEGO terméket kerested? Nézz körül teljes LEGO kínálatunkban, hogy megtaláld, amire vágysz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Technic 42110 Land Rover Defender Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO® Technic 42110 Land Rover Defender. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Technic 42110 Land Rover Defender. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42110 Land Rover Defender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42110 Land Rover Defender.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ