Shop roku 30 dnů na vrácení

Kenwood KM Chef KVL4100S

Termékkatalógus
Kenwood KM Chef KVL4100S
4,8 6 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
+ ajándék ebben az értékben 38 990 Ft Robotgép tartozék KENWOOD
Konyhai robotgép Kenwood Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 6,7 l-es keverőtál, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és ballon habverő, tömege 7,66 kg, mérete 34,5 × 38,5 × 28 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KENKR1324 Termékszám:  0W20011150 Gyártó honlapja:
Kenwood KM Chef KVL4100S 168 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

171 320 Ft
Szett megvásárlása
172 680 Ft
Szett megvásárlása

Kenwood KM Chef KVL4100S

Könnyítsd meg az ételek elkészítését, és éld ki a szenvedélyed és lelkesedésed az ételek iránt az új Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral látták el, amely biztosítja a megbízható teljesítményt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Hála a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. Annak érdekében, hogy a konyhai robotgéppel egyszerűen és hatékonyan tudjunk tésztát készíteni, rendelkezik egy minőségi tállal, melynek kapacitása 6,7 l, amely minden többszemélyes háztartás számára megfelelő. Olyan lényeges előnyökkel rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. Eme KENWOOD konyhai robotgép külalakját ezüst szín dobja fel.

Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4100S ...
Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4100S ...

Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • Eme KENWOOD konyhai robotgép óriási segítség lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • A keverőtál térfogata 6,7 l
  • Terméksorozat: Kenwood Chef
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását
  • Eme teljes mértékben fémből készült KENWOOD konyhai robotgép hosszú élettartamot és teljes stabilitást garantál működés közben
  • A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Számos automatikus program áll rendelkezésünkre
  • Ezüst szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

A tartós Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgép funkciói

A strapabíró KENWOOD konyhai robotgépnek köszönhetően a különféle nagyszerű fogások elkészítésének szakértőjévé válhatsz. Felverhetjük vele például a tojást vagy tojásfehérjét, esetleg tejszínhabot vagy más habkrémeket. Játszi könnyedséggel készíthetünk vele krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Kellően könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát a legfinomabb sütemények érdekében. Köszönhetően a dagasztó funkciónak, bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk. Bármikor előállíthatjuk a kedvenc kenyér, pizza vagy desszert tésztánkat.

Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4100S ...
Konyhai robotgép Kenwood KM Chef KVL4100S ...

Ismerd meg a lenyűgöző KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

Eme Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgép egy sokoldalú segítőtárs, amelyre mindig számíthatsz a hideg és meleg ételek elkészítése során. Hála a pulzáló funkciónak, az alapanyagokat sokkal gyorsabban és alaposabban tudjuk összedolgozni. Teljesen fémből készült, ezáltal tökéletes stabilitást garantál és hosszú élettartamot. A munkatempót igény szerint testre szabhatjuk, hála a folyamatos sebességszabályozásnak. A remek KENWOOD Konyhai robotgép segítségével könnyedén készíthetünk változatos fogásokat.

A konyhai robotgép intelligens funkciói lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak köszönhetően a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk. Számos automata program közül választhatjuk ki a megfelelőt, amely kész receptet tartalmaz ínycsiklandozó desszertek és finom főételekhez egyaránt. A robotgép úgy állítja be a teljesítményt, keverési intervallumot és hőmérsékletet, hogy az ideális legyen a tökéletes végeredmény érdekében. A strapabíró KENWOOD konyhai robotgép képes alkalmazkodni igényeinkhez, és nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában.

Eme KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, átlátszó tálfedő, feltét habveréshez és ballon habverő. A tartozékok széles választéka biztosítja, hogy eme Kenwood KM Chef KVL4100S konyhai robotgép többféle eszközt helyettesít, ezzel időt, pénzt és helyet spórolhatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

34,5 × 38,5 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

7,66 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!
Funkciók
Habverés, Keverés, Dagasztás Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
38,5 cm Kész!
Magasság
34,5 cm Kész!
Tömeg
7,66 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kenwood KM Chef KVL4100S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenwood KM Chef KVL4100S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kenwood KM Chef KVL4100S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenwood KM Chef KVL4100S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenwood KM Chef KVL4100S.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ