Shop roku Shop roku

Levoit Core 600S SMART

Termékkatalógus
Levoit Core 600S SMART
4,9 8 értékelés
Légtisztító - 697 m³/h légtisztító teljesítmény, 49 W teljesítményfelvétel, 147 m² max. ajánlott szobaméret, 26 - 55 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 60 × 31,3 × 31,3 cm (Ma×Sz×Mé)
135 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV214 Termékszám:  LAP-C601S-WEU(Core 600S)

Levoit Core 600S SMART

Allergiában vagy más felső légúti betegségben szenvedsz? Akkor a Levoit Core 600S SMART légtisztító tökéletes a számodra! A készülék kiváló minőségű, háromlépcsős szűréssel és HEPA H13 szűrővel tűnik ki. A szabadalmaztatott VortexairTM technológiának köszönhetően a tisztító a káros anyagok és szennyeződések akár 99,99%-át is képes eltávolítani. Az eredmény gyönyörűen tiszta és friss levegő a szobában.Magas, akár 697 m3/h teljesítménye ideális akár 147 m2-es helyiségekbe. A Levoit légtisztító emellett Android és iOS operációs rendszert támogató alkalmazáson keresztül vezérelhető. A légtisztítót többek között az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével hanggal is irányíthatod. A szabadalmaztatott QuietKEAPTM technológia rendkívül csendes működést biztosít, mindössze 26 dB-es zajszinttel. Ennek hála a tisztító  alvás vagy pihenés közben is gond nélkül használható.

A Levoit Core 600S SMART légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Levoit Core 600S intelligens légtisztító
  • Háromlépcsős szűrőrendszer HEPA H13 szűrőkkel és ARCTM formulával
  • Eltávolítja a szennyeződések, baktériumok és vírusok 99,99%-át
  • A szűrő állapotát intelligens eszközödön keresztül is nyomon követheted
  • QuietKEAPTM technológia a csendes éjszakai üzemmódért és a pihentető alvásért, mindössze 26 dB zajszinttel
  • Maximális légkeringés a szobában a szabadalmaztatott VortexAirTM technológiának köszönhetően
  • Kompatibilis az Android, Apple (iOS), Amazon Alexa és Google Assistant okoseszközökkel
  • Intelligens szennyezésérzékelés a kijelzőn vagy intelligens eszközön történő megfigyeléssel
  • 4 légtisztítási fokozat
  • 697 m³/h CAD teljesítmény 49W mellett - energiatakarékos működés - Energy Star díjjal kitüntetve
  • Tanúsítás allergiásoknak
  • Ideális 147m2 területű helyiségekbe

Levoit Core 600S SMART légtisztító AirSightTM PLUS technológiával

A Levoit Core 600S SMART légtisztító speciális AirSightTM PLUS technológiával büszkélkedhet, amely a levegőminőség szkennelésére épül egy speciális porlézeres érzékelő segítségével. Ennek köszönhetően az általánosan használt infravörös érzékelőknél akár 3x kisebb részecskékkel járó szennyezést is képes felismerni.

Levegőtisztaság-jelzés 4 fokozatban

A Levoit Core 600S SMART légtisztító fő előnyei kétségtelenül a levegő tisztaságának jelzése. A levegő tisztaságát 4 fokozatban jeleníti meg az aktuális szennyezettségnek megfelelően. Minden szintnek saját színe van.

  • Kiváló/kék szín (very good)
  • Jó/ zöld (good)
  • Átlagos/ narancssárga (moderate)
  • Rossz/piros (bad)

Ezenkívül a Levoit Core 600S SMART tisztító automatikusan bekapcsol, és a szennyezettségnek megfelelően állítja be a teljesítményt, hogy a levegő a lehető leggyorsabban tiszta legyen. 


Levoit Core 600S SMART háromfokozatú szűrőrendszerrel és HEPA 13 szűrővel

A szűrés egy kiváló minőségű és rendkívül hatékony háromlépcsős szűrőrendszeren és HEPA 13 szűrőn keresztül történik. Az első réteg egy nejlon külső szűrőből áll, amely képes a legdurvább részecskéket is felfogni, amelyek közé a por, a szálak, a haj vagy a hajszálak részecskéi tartoznak. A második réteget egy kiváló minőségű HEPA H13 szűrő alkotja, amely jobb minőségű, mint az általánosan használt HEPA H11 szűrők. Ez a szűrő a legfinomabb porszemcséket, penészt, baktériumokat, pollen- vagy füstrészecskéket, poratkákat és szőrszálakat fogja meg. A harmadik réteg egy nagy hatékonyságú aktív szénszűrő, amely képes kiszűrni a füstöt, a szagokat, a füstöt és más apró részecskéket. Ezzel a háromlépcsős szűréssel a Levoit Core 600S SMART eltávolítja az összes szennyeződés akár 99,99%-át, beleértve a 0,1 mikronos méreteket is.

A nagy teljesítmény gyönyörűen tiszta és friss levegőt biztosít a szobában

A Levoit Core 600S SMART légtisztító a kiváló minőségű és szabadalmaztatott VortexairTM technológiával rendelkezik, amely maximális légkeringést biztosít a helyiségben, így a levegő gyönyörűen tiszta és friss marad.  A Levoit magas, akár 697 m3/h CAD teljesítményével emelkedik ki. Ezáltal ideális az akár 147 m2-es helyiségekbe.


A Levoit Core 600S SMART légtisztítót egy alkalmazáson keresztül csatlakoztathatod, és közvetlenül az Android vagy iOS okoseszközödön követheted nyomon a szűrő kopási állapotát


Levoit légtisztító hangvezérléssel

A Levoit Core 600S SMART légtisztító okostelefonon keresztül történő vezérléséhez egyszerűen töltsd le az alkalmazást. A víztisztító és az alkalmazás összekapcsolásával rengeteg funkcióhoz juthatsz hozzá.Az alkalmazás használatával beállíthatod a különböző üzemmódokat, a teljesítményt, nyomon követheted a teljes tisztítási folyamatot, a szennyezettség aktuális szintjét vagy a szoba levegőjének aktuális állapotát. És ez még nem minden! A Levoit Core 600S SMART légtisztító támogatja a hangvezérlést az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével. Így a hangoddal utasíthatod a készüléket.

QuietKEAP technológia az ultracsendes működéshez

A Levoit Core 600S SMART légtisztító egyik fő előnye kétségtelenül a nagyon csendes működés, amely nem fog zavarni pihenés vagy alvás közben. A tisztító szabadalmaztatott QuietKEAPTM technológiával büszkélkedhet, amelynek köszönhetően nem is fogod észrevenni, hogy használatban van. Ha aludni készülsz, vesd be a speciális éjszakai üzemmódot, amely nem haladja meg a 26 dB-es zajszintet. Így zavartalan pihenésben lesz részed. Az éjszakai üzemmód a tompított világítást is aktiválja, de akár teljesen ki is kapcsolhatod a fényt. Az alacsony zajszint nagy előny a más gyártók légtisztítóival szemben.

Levoit Core 600S SMART légtisztító

A legjobb választás az allergiások számára tanúsítással

A Levoit Core 600S SMART Smart légtisztító megkapta az ECARF tanúsítványt asztma vagy különböző allergiák esetén történő használatra. Az Európai Allergiakutató Központ (ECARF) elismeri azokat a légtisztító készülékeket, amelyek normál napi működés mellett mérhető javulást érnek el a levegő minőségében egy meghatározott helyiségméret esetében.

Levoit Core 600S SMART légtisztító

Energiahatékony működés

A Levoit Core 600S SMART légtisztító ENERGY STAR minősítéssel rendelkezik. A tanúsítvány megszerzéséhez szigorú energiahatékonysági és energiatakarékossági követelményeknek kell megfelelni. Így a Leovit tisztítóberendezések a nap 24 órájában működhetnek, és még a közüzemi számlán sem fog feltűnni. 

Levoit Core 600S SMART légtisztító

A legkelendőbb légtisztító márka

A 2020-as értékesítési statisztikák szerint a Levoit lett a legkelendőbb légtisztító márka az Egyesült Államokban.


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
49 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
697 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
147 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
26 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Antibakteriális Kész!

Méret & súly

Szélesség
31,3 cm Kész!
Mélység
31,3 cm Kész!
Magasság
60 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core 600S SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core 600S SMART . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Core 600S SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core 600S SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core 600S SMART.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ