AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Levoit Core400S SMART

Termékkatalógus
Levoit Core400S SMART
4,6 5 értékelés
Légtisztító - 400 m³/h légtisztító teljesítmény, 24 W teljesítményfelvétel, 83 m² max. ajánlott szobaméret, 24 - 48 dB(A) zajszint, antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő, funkciók: időzítő, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, automatikus üzemmód, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, felszereltség: kijelző, távirányító, gyerekzár és érintőpanel, méret: 52 × 27,4 × 27,4 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LEVCV685 Termékszám:  Core400S

Levoit Core400S SMART

Gyakori allergiás vagy felső légúti panaszaid vannak? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra ez a modern Levoit Core400S légtisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító allergiásoknak nemcsak a különböző szennyeződéseket, hanem az allergéneket is képes semlegesíteni. Jelentősen javítja a levegő minőségét, ugyanakkor csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és az effektív antibakteriális, HEPA, por, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Elegendő teljesítményének köszönhetően 83 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális. Szokatlan és vonzó kialakításán kívül olyan modern funkciókat biztosít, mint automatikus üzemmód, időzítő, éjszakai mód és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Levoit Core400S SMART Lifestyle
Légtisztító Levoit Core400S SMART Jellemzők/technológia

Levoit Core400S SMART légtisztító alapvető tulajdonságai

  • Egy ilyen hasznos Levoit levegő tisztító gép könnyedén semlegesíti a mindenütt jelenlévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Megszünteti a levegőben lévő allergéneket is
  • Filter típusa: HEPA, szén, por és antibakteriális
  • 83 m² alapterületű helyiségekbe ideális
  • 400 m³/h teljesítménnyel rendelkezik
  • A teljesítményét igény szerint változtathatjuk
  • Az időzítőnek köszönhetően a légtisztító automatikusan kikapcsol
  • A légtisztító kényelmesen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik minden fontos információ
  • Érintésvezérlés
  • Egy ilyen modern Levoit levegő tisztító teljesítménye 24 W
  • A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 48 dB(A)

Bármikor számíthatsz erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a népszerű Levoit gyártótól

Egy ilyen hasznos Levoit légtisztító számos olyan praktikus funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. A kiváló szűrési képességnek köszönhetően nagyszerűen gondoskodik az allergének kiszűréséről és eltávolításáról a levegőből. Elengedhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. A levegő tisztító automatikus üzemmódban a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt az optimális eredmény érdekében. Minden automatikusan, a beavatkozásunk nélkül történik, így nem kell aggódnunk semmi miatt. Természetesen teljesítmény-szabályozás is rendelkezésünkre áll, amely lehetőséget biztosít arra, hogy kiválasszuk a jelenlegi igényeinknek leginkább megfelelő teljesítményszintet. A légtisztító praktikus időzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tevékenység intervallumait az egyéni igényeinknek megfelelően pontosan beállítsuk.

Légtisztító Levoit Core400S SMART Műszaki vázlat
Légtisztító Levoit Core400S SMART Képernyő

Kényelmes kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen praktikus Levoit levegőtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert sokkal kevesebb por lesz a helyiségben, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztító egyszerűen vezérelhető egy mobil alkalmazás segítségével, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt módot. Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. Az aktuálisan szükséges információkat a jól olvasható kijelzőn olvashatjuk. Az áttekinthető érintős kezelőpanel lehetővé teszi az összes fontos funkció egyszerű vezérlését. A távirányítóval kényelmesen beállíthatod a légtisztítót, fel sem kell kelned a kanapéról. A gyermekzár funkcióval elkerülhető a nem kívánt beállítás vagy kikapcsolás.

Egy ilyen praktikus Levoit légtisztító lenyűgöző funkciókat kínál

Egy ilyen Levoit légtisztító berendezés nagyszerű eszköz, amellyel friss és tiszta környezetet teremthetünk otthonunkban. Éjszakai üzemmódjával nyugodtan és zavartalanul aludhatunk, mivel úgy tervezték, hogy minimális fény- és zajkibocsátással működjön.

Légtisztító Levoit Core400S SMART Jellemzők/technológia

A tökéletes szűrőrendszer teljes és alapos szűrést garantál

Eme Levoit levegőtisztító levegőt szív be, amely aztán áthalad egy kifinomult szűrőrendszeren, amely hatékonyan felfogja és eltávolítja a szennyeződések és gázok akár 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan távolít el minden szilárd részecskeanyagot, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént. A szénszűrő hatékonyan megszünteti a szagokat, és eltávolítja a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot. A nagyobb részecskéket, például a port, a szőrt és a háziállatok szőrét a porszűrő könnyen felfogja. Az antibakteriális szűrő jelenléte biztosítja a levegőben lévő baktériumok hatékony eltávolítását. A készülék teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen modern Levoit levegő tisztító 400 m³/h kapacitású. Egyáltalán nem kell aggódnunk amiatt, hogy a tisztító zavarni fogja nyugalmunkat. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 24 dB(A), és ez az érték legfeljebb 48 dB(A).

Méretei:

52 × 27,4 × 27,4 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
24 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
400 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
83 m2 Kész!
Maximális zajszint
48 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
24 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, Por, Antibakteriális Kész!

Méret & súly

Szélesség
27,4 cm Kész!
Mélység
27,4 cm Kész!
Magasság
52 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Levoit Core400S SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Levoit Core400S SMART. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Levoit Core400S SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Levoit Core400S SMART. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Levoit Core400S SMART.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ