Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

LG SP8YA

Termékkatalógus
LG SP8YA
4,9 18 értékelés
SoundBar - 3.1.2, 440 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, ARC, vezérlés Android eszközzel, távirányító
162 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JLG502d1 Termékszám:  SP8YA Gyártó honlapja:

LG SP8YA

A stílusos LG SP8YA SoundBar tökéletes hangélményt nyújt

TV távirányító a könnyű kezelés érdekében

Az LG SP8YA SoundBar része egy távirányító, amely nem csak a soundbart vezérli, hanem az LG TV kezelésére is használható. A távirányítóval szabályozhatod a teljesítményt, a hangerőt és a hangszíneket.

SoundBar LG SP8YA LG AI processzorral

Az LG SP8YA SoundBar nagyszerű kiegészítője a televíziódnak. Al processzorral rendelkezik, amely tiszta és lényegesen jobb hangzást biztosít, hogy még élvezetesebb legyen, amikor kedvenc műsoraidat nézed. A TV processzor teljesítménye az AL segítségével tisztább és egyenletesebb hangzást kínál, amely többféle forrásból származik. 

SoundBar LG SP8YA Meridian Audio technológiával

Az LG soundbar az LG és a Meridian Audio optimális együttműködése, amely tökéletes megoldás a felejthetetlen zene- és filmélményhez.

LG SP8YA SoundBar részletgazdag hangzással

Az LG soundbar hangzása magával ragad a High Resolution Audio technológiának köszönhetően. A 96 kHz-es frekvenciával és 24 bites felbontással pontosabb hangvisszaadást és jobb hangélményt biztosít. Az LG SP8YA SouondBar hihetetlen és teljes zenei élményt nyújt! 

Erőteljes és lélegzetelállító hangzás!

Az LG SP8YA SoundBar a 3.1.2-es hangzással, 440 W-os teljesítménnyel és mélynyomóval gondoskodik az ellenállhatatlan, térhatású szórakoztatásról. 

SoundBar LG SP8YA: Dolby Atmos és DTS:X

Az LG SP8YA SoundBar Dolby Atmos és DTS:X technológiával rendelkezik. Együttesen valósághűbb térhatású hangzást biztosítanak. Szó szerint életre kelti az összes filmet és zenét! 

Surround hangzás Dolby Atmos technológiával

Az LG SP8YA SoundBar fő előnyei közé a Dolby Atmos zenei technológia tartozik, amely biztosítja a hangok pontos eloszlását a helyiségben. Lehetővé teszi, hogy gazdagítsd a hangzást és javítsd a zenei élményt. A hang tisztasága feltárja a rejtett részleteket! A Dolby Atmos technológiának köszönhetően pedig olyan streaming szolgáltatásokat is élvezhetsz, mint az Amazon és a Tidal. 

Ellenállhatatlan, háromdimenziós játékhangzás

Szeretsz játszani, és jó lenne egy teljesen új szintre emelni a játékélményt? Élvezd a háromdimenziós játékhangzást a Dolby Atmos segítségével. Ráadásul számos XBOX és PC játék már támogatja ezt a technológiát. 

SoundBar LG SP8YA egyéni hangzásmóddal

Az LG SP8YA Soundbar számos saját hangzásmóddal rendelkezik, ezt más SounBarokban nem találod meg! Az LG SP8YA SoundBart kifejezetten a hangzás, a játékok és sportközvetítések számára fejlesztették ki. 

Csatlakoztasd a SoundBart a hátsó hangszórókhoz!

Az LG SP8YA Soundbart egyszerűen lehet csatlakoztatni a hátsó SPK8 hangszórókhoz, így lehet erősíteni a hangzás kimenetét az 5.1.2 csatornán. 

Állítsd be a hangzást a helyiség adottságai alapján

Az Al funkcióval beállíthatod az LG SP8YA soundbart a szoba adottságainak megfelelően.Ez pedig mindössze 15 másodpercet vesz igénybe. 

Továbbfejlesztett Al Sound Pro

Az LG SP8YA SoundBar jellemzői többek között a továbbfejlesztett AI Sound Pro az LG Sound Barral, amely egy algoritmus segítségével azonosítja a hangokat, effekteket és frekvenciákat. Ezután műfajonként optimalizálja a hangzást, hogy minden egyes jelenetet maradéktalanul élvezhess. 

Kompatibilis több Al szolgáltatással

Az LG SP8YA SoundBar mostantól több Al szolgáltatással is kompatibilis. Ennek köszönhetően lejátszhatsz rajta zenét, párosíthatod a napi szinten használt eszközökkel, és egyszerűen vezérelheted valamelyik okoseszközöddel. 

Hangfelvételek vezeték nélküli továbbítása

És ez még nem minden! Az LG SP8YA SoundBar veszteség nélküli hangátvitelt tesz lehetővé 5.1k és 7.1k, sőt HBR (High Bit Rate) audio, mint például Dolby Atmos® és DTS: X® kompatibilis TV-vevőkészülékeken.

4K tartalom szinkronizálása

Az LG SP8YA SoundBar 4K tartalmakat kínál még jobb minőségben, többek között HDR-t és Dolby Visiont. Mindezt minimális minőség- és teljesítmény-veszteséggel. Csatlakoztasd az LG TV-hez, hogy felejthetetlen élményben legyen részed!


Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
3.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
3.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!

Audio átvitel

Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
440 W Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
22 cm Kész!
Mélység
39 cm Kész!
Magasság
31 cm Kész!

Központi hangszóró méretei

Szélesség
105 cm Kész!
Mélység
6 cm Kész!
Magasság
5,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
14 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Televízióhoz Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG SP8YA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SP8YA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG SP8YA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SP8YA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SP8YA.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ