AP+ nový vizuál Shop roku

Moneual ME770 red

Termékkatalógus
Moneual ME770 red
5 2 értékelés
Robotporszívó - és padlómosó, 600 ml portartály, 4 rétegű szűrő, 42 érzékelő, Shadow Cleaning Mode, Smart Vision Mapping, hangutasítások, késleltetett indítás
Kód:  IC510b1 Termékszám:  ME770 red

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Moneual ME770 red

Talán aki rendszeresen törődik a tisztaság a hazai, fáradt az örök mosás, porszívózás és takarítás szőnyegek és padlók. És akkor a nehezen elérhető helyeken, mint például a szükséges hely az ágy alatt, a szekrény és konyha? Ez csak az igazi kihívás, amelyben tényleg nem akarja, hogy bárki. Végül, ha minden tiszta és többnyire jól sem a családom nem is veszi észre. Néhány nappal később, az egész folyamat újra és újra és újra, mint ez. Nos, csak egy rémálom.

Szerencsére az utóbbi évtizedekben tapasztalt jelentős technológiai fejlődés, amely fokozatosan halad előre kerüljenek a mindennapi tevékenységeket. Az ilyen kirívó bizonyíték egy hibrid segítő Moneual ME770 piros. Ez az első robot porszívó és a robot alátét egyben. Más szóval, olyan eszköz, amely megszabadít minden korábbi kapcsolatos aggodalmak padlók és szőnyegek. Miközben a készülék működik, élvezheti a tevékenységek, amelyek korábban nem volt ideje.

legfontosabb jellemzői

  • Mosás / porszívózás padló és szőnyeg minőség és könnyed
  • A készülék tudja, hol van, és mi marad tiszta
  • Úgy működik, még sötétben is
  • Soha akadályba ütközik, leesik a lépcsőn, a levegő zár nem emelt helyen úgy, hogy beragadt
  • Alkalmas arra, hogy a háztartások asztmában vagy allergiában szenvedők
  • Tájékoztat fontos helyzeteket
  • A legkorszerűbb hátlap alatti akkumulátor
     

Még mindig tudom, hol vagyok

Ahogy a cím is sugallja e bekezdés porszívó mindig pontosan tudja, hogy mi pont akkor történik meg, és mennyi hely marad tiszta. Ez mind köszönhetően az intelligens technológia Intelligens Vision feltérképezése, amely a felső kamera pásztázza a szoba alakjától és megteremti térképek rendezett és rendezetlen térben. Sőt, abban az esetben, az akkumulátor lemerül porszívózás közben, egyszerűen töltse fel a készüléket. Ha vissza egy olyan helyzetbe, ahol a munka folyt, épít a korábbi tisztítási és befejező vele. Továbbá Moneual ME770 korrigálhatja orientáció még feltételek nélkül közvetlen napfény. Ez a tulajdonság értékelni fogják, különösen, ha azt tervezi, hogy lecsapjon a fent említett nehezen megközelíthető helyeken vagy hadd éjszaka dolgozni.

Ahhoz, hogy a folyamat a lehető leghatékonyabban, és azokra az eszközökre, bárhol nem elakadt, a hiányzó 42 beépített érzékelők. Nem csak figyelemmel kíséri a környezet, hanem az állapot maga az eszköz. Így megakadályozza az ütközést az akadályokat, a lépcsőn leesés és más helyzetekben, amelyek megkövetelik a segítséget.

Nem hagyja el a porszem

Minőségét tekintve mosás / porszívózás, akkor nem hisz a szemének. A földön maradt még a legkisebb szennyeződés, köszönhetően az öt fejlett technológiák jelentik a legjobb, hogy a szolgáltatás jelenleg a piacon beszerezhető. Beszélünk egy nagy teljesítményű szívó motor, szabadalmaztatott rongykorong egy különleges textúrájú szövet, amely biztosítja a kiváló tapadást, és a víztartály, amelyen keresztül a mop felszívja. Nem szabad megfeledkezni a többcélú kefe, amely eltávolítja a finom port vagy négyrétegű szűrés, amely nem hagyja, még a legkisebb részecske szennyeződés vagy szösz. Ezért a készülék kiválóan alkalmas arra, háztartások allergiás vagy asztmás.

Comfort minden irányban

Első pillantásra láthatjuk, hogy ha létre eszközöket adtak a fejlesztők igazán érdekel, és úgy gondolták, minden részletében. Egyértelmű bizonyítékot a beépített hangutasítás jelzi a tevékenység megkezdése, akkumulátor töltési és sok más hasznos tényeket. De a mi szempontunkból fontos megjegyezni, hogy tájékoztassa arról, hogy szükség, hogy üres a portartály és tisztítsa meg a szűrőt.Ezzel elkerülhető bármely kézi vezérlést.

Végül érdemes megemlíteni a teljesítmény Lítium vas-foszfát akkumulátor. Ez nem csak környezetbarát, hanem utolsó akár 3-szor hosszabb, mint a nikkel, lítium-ion polimer vagy ellenség.

További információk:

késleltetett indítás
Tisztítás mód - hibrid, Vákuum, Mop, Corner, intenzív, Manuális, Reserved, árnyék
Érzékelők - Vision Mapping Camera (VMC), PSD érzékelő, 42 érzékelők navigáció
Méretek - 348 x 86 mm

A csomag tartalma:

1 × robot porszívó Moneual ME770 Red
2 × oldalsó kefe
1 × távirányító
1 x H2O víztartály
2 x nagy mop mikroszálas
1 x töltő bázis
1 x töltő adapter
1 x tápkábel
1 x tisztító kefe rongykorong
1 × tisztító fésű
1 x Manual

Élvonalbeli lítium-vas-foszfát (LiFePO4) BATE
Ry környezetbarát és
3-szor hosszabb élettartam, mint a nikkel, lítium-ion
m vagy polimer akkumulátorok.
 

Paraméterek

Navigáció módja
Kamerás Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Kamerás Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kemény padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás, Tápkábel Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
20 W Kész!

Zaj

Zajszint
68 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
34,8 cm Kész!
Magasság
8,6 cm Kész!
Mélység
34,8 cm Kész!
Tömeg
2,6 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Zajszint

Zajszint
68 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
8,6 cm Kész!
Szélesség
34,8 cm Kész!
Mélység
34,8 cm Kész!
Súly
2,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Moneual ME770 red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Moneual ME770 red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Moneual ME770 red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Moneual ME770 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Moneual ME770 rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ