30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Nespresso

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
NESPRESSO – De’Longhi
(36)
NESPRESSO - KRUPS
(16)
Általános funkciók
Kávékapszula automatikus felismerése
(25)
Ital készítése egy gombnyomással
(52)
Automatikus kikapcsolás
(52)
Kedvenc italok beállítása
(31)
Smart
(18)
Ital típusa
Espresso
(52)
Tejes kávéitalok
(17)
Jeges kávé
(2)
Általános felszereltség
Víztartály
(52)
Tejadagolás
(14)
Tejadagolás módja
Tejrendszer
(11)
Kiegészítő tejhabosító
(5)
Tejes megoldás nélkül
(17)

Nespresso

Tavaszi Vertuo ajánlat

12 000 Ft kedvezmény Nespresso kávékapszulára Vertuo kávéfőző vásárlása esetén.

Megnézem

VÁSÁROLJA LE AKÁR NESPRESSO KÁVÉFŐZŐJE TELJES ÁRÁT

Az első 5 kávékapszula rendelése során.

Megnézem

Vertuo

Nespresso Vertuo

HAMISÍTATLAN VERTUO KÁVÉÉLMÉNY

Több mint 30 egyedi blend és kávéstílus, a ristretto-tól kezdve, a lattén át egészen a jegeskávékig vagy az extra koffeines kávékig.

  • Akár 7-féle csészeméret

    Akár 7-féle csészeméret

  • Kávéitalok széles kínálata egyetlen gombnyomásra

    Kávéitalok széles kínálata egyetlen gombnyomásra

  • Gazdag crema réteg

    Gazdag crema réteg

NESPRESSO VERTUO KÁVÉFŐZŐK

VERTUO KÁVÉKÍNÁLAT

  • Ristretto

    25 ml

  • Espresso

    40 ml

  • Double Espresso

    80 ml

  • Hosszú kávé

    150 ml

  • Amerikai stílusú hosszú kávé

    230 ml

  • Csepegtetett stílusú kávé

    535 ml

* A kapszulák nem tartalmaznak tejösszetevőt

Kávékínálat

Original

Nespresso Original

TÖRŐDÉSSEL KÉSZÜLT IKONIKUS ESPRESSO KÁVÉK

Olaszos keverékek és igazi ritkaságok: kóstoljon bele a világ sokszínű kávékultúrájába.
 

  • Ikonikus espresso alapú kávéreceptek egy gombnyomásra

    Ikonikus espresso alapú kávéreceptek egy gombnyomásra

  • Egyedi espresso és tejes receptek

    Egyedi espresso és tejes receptek

  • Olaszország inspirálta gazdag, pörkölt íz

    Olaszország inspirálta gazdag, pörkölt íz

Nespresso Original kávéfőzők

Original kávékínálat

  • Ristretto

    25 ml

  • Espresso

    40 ml

  • Espresso Macchiato

    80 ml

  • Lungo

    110 ml

  • Cappuccino

    180 ml

  • Latte Macchiato

    350 ml

* A kapszulák nem tartalmaznak tejösszetevőt

Kávékínálat
Nespresso újrahasznosítás

Újrahasznosítás

Nespresso fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Nespresso újrahasznosítási program

Légy részese a Nespresso újrahasznosítási kezdeményezésének és adj második esélyt kávékapszuláidnak.

MIÉRT FONTOS AZ ALUMÍNIUM ALAPANYAG?

A Nespresso kávékapszulák alapanyaga az alumínium, amely egy végtelen alkalommal újrahasznosítható anyag, emellett tökéletesen alkalmas arra, hogy egészen a kávéfőzés pillanatáig megőrizze a kávéőrlemények frissességét és kiváló minőségét.

Tudj meg többet

MINDEN KAPSZULA SZÁMÍT

A Nespresso Magyarországon 2012 óta gyűjti a használt kapszulákat Boutique-jaiban, 2017-től pedig futárszolgálatuk segítségével is visszaküldheti használt kapszuláit a megrendelések kézbesítésekor, vagy leadhatja őket átvételi pontokon is. Ismerje meg az újrahasznosítás folyamatát, gyűjtse szelektíven és juttassa vissza használt alumínium kapszuláit!

Hogyan tudsz segíteni?

A NESPRESSO FENNTARTHATÓSÁGI TÖREKVÉSEI

Az éghajlatváltozás fenyegetést jelent a kávéra és a kávétermelő közösségekre; ezért is kötelezte el magát a Nespresso már 2003-ban a fenntartható kávétermesztés mellett. Most pedig elérkezett az idő, hogy világszerte átálljanak a regeneratív (talajmegújító) gazdálkodásra. Így védve meg kedvenc kávéinkat.

TÖRŐDÉS A KÖZÖSSÉGEKKEL

A Nespresso AAA Sustainable Quality™ Programján keresztül több mint 140 000 farmert támogatnak. A Fairtrade-hez hasonló partnereikkel közösen a lehető legjobb megélhetést biztosítják az AAA farmereknek, továbbá újraindítják a munkát azokban a régiókban, ahol szinte megszűnt a kávétermelés.

ELKÖTELEZŐDÉS A HOSSZÚTÁVÚ CÉLOK MELLETT

2022-ben a Nespresso márka B Corp™ tanúsítványt szerzett, ezzel csatlakozott azon 7300 vállalkozáshoz, amelyek fő célkitűzése között szerepel az ökológiai tudatosság, átlátható működés és a szociális szerepvállalás.

Tudj meg többet

A Nespresso kapszulás kávéfőzők egyedi ízű és aromájú kávéval élénkítik fel napjaidat. Nézzük meg, mivel könnyítik meg az életedet a Nespresso kávégépek, és mire fontos figyelni vásárláskor.

Tovább

A Nespresso kávégép ízletes és aromás kávét varázsol otthonodba

A kapszulás Nespresso kávégépek különböző ízű kávék elkészítésére alkalmasak, attól függően, hogy milyen kapszulát vásárolsz. Használatuk rendkívül egyszerű, és még a gyermeked is képes őket kezelni. Az egyszerűséget a kapszulás megoldás biztosítja, a tökéletes eredményről pedig gondoskodik a Nespresso gép. Igyál zavartalanul kávét, és élvezd ki minden pillanatát teljes mértékben, családi körben és barátaiddal.

  • Egyszerű kávékészítés
  • Tökéletes íz és aroma
  • Gond nélküli tárolás kapszulákban
  • Stílusos kialakítás és kompakt méretek
Nespresso kávégép - utánozhatatlan aroma
A Nespresso kapszulás kávéfőzők egyszerűséget, gyorsaságot, valamint utánozhatatlan ízt és aromát ígérnek.

A kapszulás Nespresso kávégépek kompakt méretű masinák. Az oldalunkon található paraméterszűrőben megadhatod a kívánt magasságot, szélességet és mélységet, így biztos lehetsz benne, hogy a kiválasztott Nespresso gép tökéletesen illeszkedik majd a konyhapultodra.

A Nespresso gépek stílusos kialakítása kiválóan illik mind a konyhába, mind az irodába

A Nespresso kávégépek többféle színváltozatban kaphatók, így könnyedén választhatsz olyan kávéfőzőt, amely tökéletesen illik konyhád berendezéséhez. A Nespresso gépeket az iparág legjobb cégei gyártják. Kapható például Nespresso Krups kávéfőző, amely mesteri fokon végzi a kávé elkészítését, de létezik Nespresso kávéfőző tejhabosítóval is, némileg magasabb áron, mint például a Nespresso De'Longhi.

i

A Nespresso kapszulatartókkal kedvenc kávéid mindig kéznél lesznek, s nem kell a csúnya dobozokat rejtegetned, s vendégeid könnyedén kiválaszthatják az általuk kívánt kávéfajtát.

A Nespresso kávéfőzők típusai

Nespresso Vertuo

A Nespresso Vertuo sorozata a Centrifusion technológián alapul, mely a kávékapszulákon található vonalkódok leolvasása során pontosan meghatározott paraméterek alapján készíti el a kávét. A Nespresso Vertuo kapszulás kávéfőzők a nagy csésze kávék kedvelői számára készültek, akár 535 ml-es kávéital elkészítésére is képesek. Ehhez a Nespresso kávéfőzőhöz 33 fajta kávékapszula kapható.

Nespresso Original

A Nespresso Original a kávéfőző gyártó klasszikus sorozata, mely az egyszerűséget kedvelő felhasználók számára készült. A kávéfőző titka a 19 bar nyomás alatt történő extrakción alapul, mely lehetővé teszi a kávékapszulákból érkező ital illatának és ízének gazdag felszabadulását. A kávégéppel akár 110 ml-es italokat is elkészíthetünk. A Nespresso Original kávéfőzők állandó kapszulakínálata 30 fajta kapszulából tevődik össze.

i

Az Original termékcsaládba tartoznak a Nespresso Inissia és Nespresso Essenza Mini kis méretű kávéfőzők, melyek játékos színekben állnak rendelkezésre és kétfajta csészeméret állítható be rajtuk.

Kapszulák Nespresso kávéfőzőhöz

A Nespresso kapszulák ízek széles választékát kínálják, akár egyedi pörköléssel is, amelyekből kedvedre válogathatsz nemcsak ízlés szerint, de akár márka szerint is: L'OR, Starbucks, Segafredo, Davidoff és mások. A legtöbb csomagolásban 10 kapszulát találsz, de létezik 20 darabos kiszerelés is. A Nespresso kávéfőző kompatibilis kapszulák kínálatában megtalálhatod, a népszerű ristretto típusú kapszulákat, de a tejhabosítós Nespresso kávégépek a Latte kávék elkészítésével is megbirkóznak.

A Nespresso kapszulás kávéfőző működése

A Nespresso kávégépek először Amerikában terjedtek el, de mára Európát is meghódították. Léteznek másfajta kapszulás kávéfőzők is, de minden rendszer a Nespresso által kifejlesztett technológiát használja némileg más csomagolásban. A kapszulás megoldás fő előnye, hogy hihetetlenül gyorsan készíthető vele kávéházi minőségű espresso. A Nespresso kávégépek működése egyszerű, gyors, és rendkívül higiénikus. Egy espresso, cappuccino vagy hosszú kávé elkészítése nem vesz 15 másodpercnél több időt igénybe.

  • 1. A kapszula behelyezése - A kapszulát helyezzük a gépbe kicsomagolás nélkül, majd hajtsuk rá a biztonsági fedelet.
  • 2. Bekapcsolás - Kapcsoljuk be a Nespresso kávégépet.
  • 3. A kapszula átszúrása - A Nespresso gép lyukat fúr a kapszula két végén.
  • 4. Víz - A Nespresso gép forrásban lévő vizet présel át a kapszulán rendkívül nagy nyomással (19 bar), amitől a kávé igazán krémes és telt aromájú lesz. A kávéfőzés után a kávézacc a kapszulában marad.
  • 5. Az elhasznált kapszula - A gép legközelebbi kinyitásakor a korábbi, már kiszáradt kapszula egy gyűjtőedénybe esik, amelyet később könnyedén kivehetünk a gépből.

i

A Nespresso kávéfőző tejhabosítóval sűrű és gazdag habot készít kedvenc kávédhoz. A tejhab elkészítésekor a kávégép csak a kiválasztott típusú kávé előállításához szükséges tejmennyiséget használja fel. Bizonyos Nespresso kávégép modellek Pure One Touch funkciót is kínálnak, amely lehetővé teszi a tejhab állagának kiválasztását.

Nespresso kávégép - Mire figyeljünk a választásnál?

Nespresso kávégép választásakor mindenképpen ügyelj a víztartály térfogatára, a teljesítményre és a kávégép funkcióira. A használt nyomás is fontos paraméter, amelynek értéke általában 12-20 bar, de a Nespresso kávégépek esetében mindig 19 bar, ami enyhe csökkenés mellett is bőségesen elegendő a kiváló kávé elkészítéséhez.

Nespresso gépek - A víztartály mérete

A Nespresso kávégépek 0,6 és 1,1 liter közötti víztartállyal rendelkeznek. A méretet aszerint válaszd, hogy mennyi kávét készítesz a nap folyamán. A Nespresso Essenza mini kávéfőző 0,6 literes tartállyal rendelkezik és kisebb napi koffeinbevitel esetén alkalmas. Ha többen vagytok a háztartásban, gyakran vannak látogatóid, vagy többen vagytok az irodában, akkor érdemesebb nagyobb méretű víztartállyal rendelkező Nespresso kávéfőzőgépet választani.

A Nespresso kávéfőző tisztítása és karbantartása nem elhanyagolható. Meghibásodásra leggyakrabban akkor kerül sor, ha nem cseréled rendszeresen a vizet, vagy nem szánsz időt a tisztításra az ajánlott kávés kiegészítők segítségével, mint például a kimondottan kávéfőzőkhöz tervezett vízkőoldók és tisztítószerek. A Nespresso kávéfőző tisztítása esetén fontos kimondottan kávéfőzőhöz gyártott tisztítószereket használni.

Nespresso kávégépek - A teljesítmény hatással van az energiafogyasztásra

Ha energiát szeretnél megtakarítani, válaszd a lehető legkisebb teljesítményű Nespresso kávéfőzőt. Általában minél nagyobb a készülék teljesítménye, annál nagyobb az energiafogyasztás. Ha mindenképp nagy teljesítményű modellre van szükséged, akkor olyan Nespresso kávégép a megfelelő választás, amely rendelkezik automatikus kikapcsolási funkcióval.

Nespresso kávégépek - A legfontosabb funkciók

A Nespresso kávégépek számos olyan funkciót kínálnak, amelyek megkönnyítik használatukat, energiát takarítanak meg, vagy éppen ízletesebbé teszik a kávédat. Nézzük, melyek a legfontosabbak.

  • Az Automatikus kikapcsolás energiát takarít meg. Hosszabb tétlen állapot esetén a Nespersso kávégép automatikusa kikapcsol. Bizonyos típusoknál a kikapcsolási idő hossza tetszőlegesen állítható.
  • A beállítható vízmennyiség és kávémennyiség lehetővé teszi az ital intenzitásának beállítását
  • A Bluetooth kapcsolat segítségével a kávégépet okostelefonhoz csatlakoztathatod, s több funkciót is kihasználhatsz, például távolról kávét készíthetsz egy előre elkészített csészében.
  • Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi, hogy bármilyen magasságú csészében készíthess kávét.
  • A figyelmeztető jelzőfények figyelmeztetnek például a víztartály kiürülésére, vagy a tejtartály tisztítására.
  • Az egyszerű vezérlésnek köszönhetően egyetlen gombnyomás, és már élvezheted is az Espresso vagy Cappuccino páratlan aromáját, mintha csak egy kávézóban ülnél.
  • Könnyű tiszítás - A Nespresso kávéfőző tisztítása gyerekjáték, például bizonyos modellek könnyen tisztítható tejrendszerének köszönhetően egyszerűen átmoshatod az eltávolítható tejhabosítót, vagy akár mosogatógépben is tisztíthatod.

A Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával kitűnő választás, mert a kávégép megvásárlásakor különféle ízű ajándék kapszulákat is kapsz, amelyeket otthonod kényelmében végigkóstolhatsz és azonnal kiválaszthatod kedvenceidet. Ezután már könnyedén és célirányosan tudod a Nespresso kapszulákat megrendelni, s nem kell aggódnod, hogy olyan ízt választasz, amely nem fog ízleni.

Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával
A Nespresso kávéfőző ajándék kapszulával kiváló lehetőség, hogy azonnal több ízt is megkóstolj.

Nespresso kávéfőző hibák

Jó hír, hogy a Nespresso kávéfőző hibák döntő többségét a felhasználó könnyen el tudja háríteni. A narancssárgán vagy pirosan villogó kezelőfelület leggyakoribb okai a következők:

  • Helytelenül behelyezett kapszula
  • Szennyeződés, vagy víz a kapszulakehelyben - ilyenkor a Nespresso gép nem tudja leolvasni a vonalkódot
  • Vízkőlerakódás - ez a Nespresso kávéfőző hiba könnyen elhárítható a vízkőmentesítő program elindításával
  • Kávélerakódások - számos Nespresso gép rendelkezik öblítő programmal
  • Megtelt a használt kapszula tartó
  • Kifogyott a víz vagy levegős lett a rendszer

A Nespresso kávéfőző hibák elhárításához sokszor elég felütni a használati utasítást, az utolsó oldalakon a Hibaelhárítás részen, minden lényeges infó megtalálható.

Nespresso vízkőmentesítés

A kapszulás kávéfőzők elsősorban egyszerű használatuk miatt tettek szert komoly népszerűségre. Nagyon fontos azonban a gépek karbantartása is, a Nespresso esetében a vízkőmentesítés szintén egy automatizált feladat. Elég a kezelőfelületen egyidejűleg lenyomott gombokkal a vízkőmentesítő módba kerülni (a használati utasításban megtalálod a pontos menetet), aztán vízkőoldóval kevert vizet kétszer átengedni a rendszeren, majd elvégezni legalább háromszor az öblítést.

Nespresso vízkőmentesítés és tisztítás

A kifolyó rész tisztításához és vízkőmentesítéséhez kínálunk tisztítő kapszulákat is. A Nespresso vízkőmentesítő ezen formáját ugyanúgy kell használni, mint a kávékapszulát. A Nespresso vízkőmentesítő és tisztító tabletta használatával a kávéitalaid mindig kiváló minőségűek lesznek. A tisztítást rendszeresn végezd, ne várd meg, míg a kifolyó tpiszkos, szennyezett lesz.

Nespresso kávéfőző árak

A Nespresso kávégépek ára 25-30 ezer forint körül kezdődik. A legolcsóbb Nespresso gépek is megízhatóságot, gyorsaságot és elegáns formatervezést kínálnak, de ha a családod sok kávét fogyaszt, vagy az irodában sok ember fog kávét készíteni nap mint nap, akkor ajánlatosabb magasabb árkategóriájú Nespresso gép beszerzése. A drágább modellek természetesen több hasznos és kényelmi funkciót kínálnak. A 100 ezer forint feletti Nespresso gépek esetén a funkciók sokasága mellett alap a vízkőtlenítő rendszer, a csepegtető rendszer, az energiatakarékos üzemmód, és az egyetlen gombnyomásra elkészíthető receptek.

i

Még mindig nem vagy benne biztos, hogy melyik Nespresso kávégép a neked megfelelő? Akkor kapszulás kávéfőző Nespresso oldalunkon talán sikerül inspirációt találnod. Itt a Nespresso kávégépek különféle paraméterek alapján vannak rangsorolva, például népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy panaszok. Ha a lehető legelőnyösebb áron szeretnél Nespresso gép tulajdonosa lenni, akkor tetszeni fog olcsó Nespresso kapszulás kávéfőző oldalunk. Ha szóba jöhet nálad a felbontott, de kiváló állapotban lévő termék jelentős kedvezménnyel, akkor Használt Nespresso kávéfőzők oldalunkra látogass el.

Nespresso akciók - a népszerűség kulcsa

A Nespresso akciók keretein belül a legtöbb DeLonghi és Krups Nespresso gép mellé ajándék kapszulákat kapsz. Néhány hasonló szett tartalmaz Aeroccino tejhabosítót is. A Nespresso akciók tehát nem korlátozódnak csupán a bizonyos kampányok során kínált kedvező árra. Az ajándék kapszulák lehetőséget nyújtanak arra, hogy megtaláld a kedvenc kávéitalod, ha még csak ismerkedsz a Nespresso világával. A kísérletező kedvűeknek pedig lehetőségük nyílik kávéital különlegességek kipróbálására, anélkül, hogy egy egész kapszulacsomagot kelljen megvásárolni.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fekete kivitel
31 990 Ft

2.
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100110 White Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fehér kivitel
32 590 Ft

3.
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra és irodába, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete, zöldcitrom és zöld kivitel
32 990 Ft

Még több
52 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100110 White - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 134×
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100110 White
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fehér kivitel
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3364f1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Porcelain White EN510.W - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,0 17×
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Porcelain White EN510.W
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 25,6 × 15,4 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
Leárazás -15 %
87 490 Ft 103 320 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELKK405
Arany középút Kiváló ár/érték arány
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Black EN510.B - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,0 17×
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Black EN510.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 25,6 × 15,4 × 32,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
Leárazás -16 %
87 390 Ft 104 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELKK399
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima Black EN640.B - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima Black EN640.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1,3 l-es víztartály, tartály 14 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, mérete 27,6 × 20,3 × 36,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,2 kg, fekete és ezüst kivitel
141 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: NESKK366
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 190×
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fekete kivitel
Szuper ár
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3345a1
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Lime Green EN85.L - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 113×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Lime Green EN85.L
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra és irodába, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete, zöldcitrom és zöld kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES16
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Piano Black EN85.B - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 113×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Piano Black EN85.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete kivitel
32 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESDL242
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini XN1108 Piano Black - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 372×
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini XN1108 Piano Black
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fekete kivitel
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES12
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Ruby Red EN85.R - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 113×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Ruby Red EN85.R
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra és irodába, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete és piros kivitel
32 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES17
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini Intense XN110B Grey - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 372×
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini Intense XN110B Grey
Kapszulás kávéfőző nyomás 19 bár, ultra-kompakt méret, könnyen elhelyezhető és áthelyezhető a konyhában / házban, funkciók: 2 programozható gomb, automatikusan beállítható 2 fajta kávé eszpresszó és hosszú kávé, gyors felmelegedés csak 25 másodperc alatt, energiatakarékos: alacsony energiafelhasználás mód 3 perc után, a készülék automatikusan kikapcsol 9 perc után, sötétszürke
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES13
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini XN1101 Pure White - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 372×
NESPRESSO KRUPS Essenza Mini XN1101 Pure White
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1200 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,4 × 8,4 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,34 kg, fehér kivitel
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES14
NESPRESSO De'Longhi Pixie Electric Red EN124.R - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 12×
NESPRESSO De'Longhi Pixie Electric Red EN124.R
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, automatikus öblítés és vízkőtelenítő program, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 23,5 × 11,1 × 32,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,8 kg, fekete, piros és ezüst kivitel
50 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NDLKK925
NESPRESSO De'Longhi Inissia Creamy White EN80.CW - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 190×
NESPRESSO De'Longhi Inissia Creamy White EN80.CW
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 11,8 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fehér kivitel
37 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3345a2
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima White EN640.W - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima White EN640.W
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1,3 l-es víztartály, tartály 14 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, mérete 27,6 × 20,3 × 36,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,2 kg, fehér, krém és ezüst kivitel
141 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKK373
4,8 21×
NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Titanium XN304T10
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23,5 × 11,1 × 32,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, ezüst és titánium kivitel
56 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NESKC433
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100510 Red - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 134×
NESPRESSO KRUPS Inissia XN100510 Red
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,7 l-es víztartály, tartály 11 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,2 kg, fekete és piros kivitel
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3364f3
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110 - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,6 14×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Coconut White XN920110
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, fehér és fekete kivitel
37 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK010
5,0
NESPRESSO KRUPS Citiz Silver XN741B10
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 27,8 × 13 × 37,2 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, ezüst kivitel
64 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NESKC430
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Deluxe Dark Chrome XN910C10 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Deluxe Dark Chrome XN910C10
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 2 bar nyomás, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg
77 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK908
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Premium Black XN910810 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Premium Black XN910810
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 31 × 14 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,461 kg, fekete kivitel
80 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK892
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Light Grey XN910B10 - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,4 28×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Next Light Grey XN910B10
Kapszulás kávéfőző innovatív Centrifusion technológiával, 5 különböző csészeméret, 30 másodperc alatt felmelegíti a kávéfőzőt, a kávéfőző állítható automatikus kikapcsolása, 12 db Nespresso kávékapszulából álló kóstoló készlet ajándékba, víztartály kapacitása 1,1 l, bemeneti teljesítmény 1 260 W, szélesség 14,2 cm, magasság 31,4 cm, mélység 42,9 cm, súlya 4 kg
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK885
Nespresso De'Longhi ENV300.B Vertuo Lattissima - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
Nespresso De'Longhi ENV300.B Vertuo Lattissima
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, 1500 W teljesítmény, 1,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, nespresso kompatibilis, mérete 31,5 × 19 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fekete és ezüst kivitel
151 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELkk54
Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima - Kapszulás kávéfőző Típusok
5,0
Nespresso De'Longhi ENV300.W Vertuo Lattissima
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, 1500 W teljesítmény, 1,7 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység és automatikus öblítés, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, kávé és tej arány, nespresso kompatibilis, mérete 31,5 × 19 × 40,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,3 kg, fehér, fekete és ezüst kivitel
151 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELkk23
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Aqua Mint XN920410 - Kapszulás kávéfőző Típusok
3,6 14×
NESPRESSO KRUPS Vertuo Pop Aqua Mint XN920410
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Vertuo kapszulákhoz, otthonra, 1500 W teljesítmény, 0,56 l-es víztartály, okos funkciók, kávékapszula automatikus felismerése, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, Krups Espresso kompatibilis, mérete 25 × 13,5 × 42,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,634 kg, azúrkék, titánium és türkiz kivitel
37 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK102

Nespresso

kávéNespresso Original kávéfőző vásárlása esetén 11 000 Ft, Nespresso Vertuo esetében 12 000 Ft kávékapszula-kedvezmény Vásárolj Nespresso Original kávégépet 2023. október 30. és 2024. január 15. között, és szerezd meg a 11 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményt. Ha ugyanebben az időszakban Nespresso Vertuo kávégépet vásárolsz, akkor a kávékapszulák vásárlására akár 12 000 Ft kedvezményt...
Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft...
Hasznos tanácsokkal és tippekkel látunk el azzal kapcsolatban, hogyan nevelj arab kávécserjét, amelyről megfelelő gondoskodással takaríthatod be a saját kávébabodat, és így saját termesztésű kávét készíthetsz. Vajon mennyire bonyolult kávét nevelni és milyen...

Nespresso

A Nespresso az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend. Nem is csoda, hiszen az ízletes italokat szó szerint pár pillanat alatt elkészíti. Így vált piacvezetővé a kapszulás kávéfőzők között.

Kávéfőzés egyszerűen

 
Sosem volt még olyan könnyű a kávéfőzés, mint ezekkel a gépekkel. Az elkészítés egyszerű, ugyanakkor gyors. Elég csak behelyezni a kapszulát a készülékbe, feltölteni a víztartályt és megnyomni a megfelelő gombot. Nespresso presszógépeket gyárt például a DéLonghi és a Krups
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nespresso Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nespresso A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb nespresso A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: nespresso vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ