A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Polaroid POLMP01B

Termékkatalógus
Polaroid POLMP01B
4,0 2 értékelés
Hőszublimációs nyomtató - fotók nyomtatásához, kompatibilis Android és iOS rendszerekkel, gyors nyomtatás, MicroUSB, 500 mAh-s akkumulátor, 25 fotó egy feltöltéssel
Kód:  PLR020a1 Termékszám:  POLMP01B

Polaroid POLMP01B

Most a régi Polaroid fényképezőgépektől megszokott módon, telefonról vagy tablettről is azonnal kinyomtathatod kedvenc fotóidat. A Polaroid fotónyomtatója könnyen hordozható akár zsebben is, tehát a közös utazásokon készült képeket azonnal kinyomtathatja barátai vagy családja számára. Rendkívül felhasználóbarát. Csak töltse be a fotópapírt és nyomtasson azonnal. 

Főbb tulajdonságai

  • Vezeték nélküli mini fotónyomtató
  • Tartós képek gazdag színvilágban
  • Egyszerűen használható
  • Mobil applikáció a használathoz és képszerkesztéshez (Android és iOS)
  • 12 színfilter, pl. szépia, retró és HDR
  • USB kábellel tölthető
  • 10 db ZINK fotópapír mellékelve

Nem kell más: csak a nyomtató és a telefonja

Az egyszerű és intuitív kezelhetőségnek köszönhetően gyerekek vagy nyomtatásban kevésbé jártasak is könnyen használhatják. Töltse le a Polaroid Zip mobil applikációt okostelefonjára, és máris szerkesztheti vagy személyre szabhatja az elkészült képeket. Körbevághatja, kinagyíthatja, kiszínezheti, adhat hozzá szöveget, emojikat, vagy elrejthet rajtuk QR kódos titkos üzenetet. Lehetősége kínál 12 különböző filter használtára, szerkeszthet vele kettő, három, négy vagy kilenc képet tartalmazó kollázst.

ZINK Zero Ink technológia

A nyomtató nem használ tintát, nyomtatás közben a fotópapír felületén elhelyezett mikroszkópikus méretű festékkristályok aktiválódnak. A technológia pedig prémium minőségű, gazdag színvilágú képeket eredményez. A fotópapíron található védőrétegek hosszú élettartamot biztosítanak, az elkészült fotók víz- és ujjlenyomatállók lesznek. Az öntapadós hátoldallal akár azonnal fel is ragaszthatók.

További információk:

Kép méret:
5 × 7,6 cm

Sebesség:
Nyomtatás kevesebb mint 60 mp alatt

Kompatibilis:
iOS, Android

Áramellátás:
Akkumulátor típusa: beépített Li-Ion
Akkumulátor típusa: 500 mAh
Töltés: micro USB-vel
Töltési idő: 1,5 óra a teljes töltöttséghez
Fotók száma/töltés: 25

Méret:
74 × 120 × 22,8 mm

Tömeg:
186 g

A csomag tartalma:
Polaroid ZIP nyomtató
micro USB töltőkábel
Premium ZINK fotópapír, 10 db

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polaroid POLMP01B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polaroid ZIP černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polaroid ZIP čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polaroid ZIP schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polaroid ZIP schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ