Akvizice ApF HU Shop roku

Proscenic M8 PRO

Termékkatalógus
Proscenic M8 PRO
4,7 17 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz, nedves tisztításhoz és száraz tisztításhoz, 256 perc működési idő, 5 óra töltési idő, 80 dB(A) zajszint, 0,28 l-es portartály, automata feltöltés, tartály kiürítése az állomáson, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, több helyiségbeni porszívózás, automata kiürítés és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés alkalmazás segítségével, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, különböző takarítási programok, BLDC motor
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PRORV504 Termékszám:  M8 PRO

Proscenic M8 PRO



A Proscenic M8 PRO robotporszívóval két eszközt kapsz egyben

A Proscenic M8 PRO robotporszívót kemény padlók és szőnyegek porszívózására, valamint feltörlésre tervezték. A robotporszívó képes feltérképezni a teret 360°-os tartományban, felismerni a nyitott területeket és akadályokat, majd kitakarítani a lakást.



A Proscenic M8 PRO robotporszívó bázisa a por ürítésére és töltésre szolgál

A porszívóval együtt kapsz egy bázist is a Proscenic M8 PRO porszívó automatikus  feltöltéséhez és a por ürítéséhez. A bázis porzsákkal van felszerelve. A porzsák elég nagy, méretei 160 × 150 mm, ezért elég sokáig ki fog tartani, mielőtt ki kell cserélned. A porszívó képes felismerni, ha lemerül az akkumulátora, vagy ha tele van a portartálya, és ilyenkor megkeresi a bázist. A tartály kiürítése vagy az akkumulátor újratöltése után automatikusan folytatja a takarítást ott, ahol abbahagyta. A Proscenic porszívó 5200 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amellyel hosszú  ideig, akár 256 percig képes takarítani.



Porszívózás vagy felmosás egy eszközzel

A Proscenic M8 PRO robotporszívóval kiválaszthatod, hogy porszívózni akarsz-e, vagy felmosni. Fel van szerelve egy 280 ml-es portartállyal és egy 300 ml-es víztartállyal. Felmosáskor a felhasznált vízmennyiség három szintje közül választhatsz.



Boost funkció a szőnyegek porszívózásához

A Proscenic M8 PRO robotporszívó érzékeli, hogy szőnyegeket vagy kemény padlót porszívóz-e, és a teljesítményét is ennek megfelelően állítja be. Ha szőnyegpadlóra fut, akkor a maximális teljesítményre vált. A szőnyegzónából való kilépés után automatikusan visszatér a normál teljesítményre. A Proscenic porszívóval három tisztítási mód közül is választhatsz. Csendes üzemmóddal rendelkezik állandó tisztításhoz, normál üzemmóddal a napi tisztításhoz és erős üzemmóddal a mélytisztításhoz.



Számos kiegészítő

A Proscenic M8 PRO robotporszívó nemcsak bázissal, adapterrel és törlési tartozékokkal rendelkezik, hanem tartalék zsákokat, szűrőket, keféket, törlőruhákat, távirányítót és tisztító kefét is kapsz a csomagban.

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

A Proscenic M8 PRO robotporszívó főbb jellemzői

  • A Proscenic M8 PRO robotporszívót kemény padlók és szőnyegek porszívózására, valamint törlésére tervezték
  • A porszívóval egy bázist is kapsz porszívó feltöltéséhez és a por automatikus ürítéséhez
  • A Proscenic porszívó 280 ml-es portartállyal és 300 ml-es víztartállyal van felszerelve
  • Három tisztítási mód közül választhatsz
  • Értékelni fogod az alacsony, 80 dB-es zajszintet
  • A porszívót a ProscenicHome mobilalkalmazással vezérelheted
  • Támogatja az Alexa és a Google hangsegédeket

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

A porszívó alacsony zajszinttel rendelkezik

A Proscenic M8 PRO továbbfejlesztett rendszerrel rendelkezik a pornak a porszívóból a bázisba történő továbbítására, ami mindössze egy lefelé húzásra csökkent a porszívóból. Egyenes vonalban történik, így az ürítés közbeni zajszint 80 dB-re csökken.


Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

ProscenicHome alkalmazás

A Proscenic M8 PRO robotporszívó jól működő alkalmazással vezérelhető közvetlenül mobiltelefonról, és támogatja a 2,4 GHz-et. A takarításhoz több térképet is képes tárolni, és mindig kiválaszthatod, hogy mely szobákat szeretnéd takarítani. Ezt a lehetőséget különösen a többszintes házakban tudod kihasználni. Az alkalmazás előre beállított módokkal rendelkezik, például általános takarítás, osztott takarítás, egy adott hely vagy helyiség takarítása vagy felmosás. Választhatsz olyan digitális akadályokat is, ahol a porszívó nem takaríthat.

Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner

A porszívó vezérlése hangsegédek segítségével

A Proscenic M8 PRO robotporszívó kompatibilis az Alexa és a Google hangsegédeivel.


Paraméterek

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mivel nincs leírva,így kérdezem. Mekkora a szívóereje?

Kérdések és válaszok: Proscenic M8 PRO
Kiegészítők: Proscenic M8 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Proscenic M8 PRO Robot vacuum cleaner. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Proscenic M8 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Proscenic M8 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Proscenic M8 PRO.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ