Shop roku Shop roku

Rapture FRIGATE fekete

Termékkatalógus
Rapture FRIGATE fekete
4,9 7 értékelés
+ ajándék ebben az értékben 5 990 Ft Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés
Gamer szék - 90° - 135° tartományban állítható háttámla, magasságban, előre/hátra és dőlésszögben állítható 3D kartámaszok, párnák nyaki és ágyéki gerinctámaszhoz, állítható magasságú ülés perforált huzattal, a háttámla tetszőleges pozícióban történő rögzítésének lehetősége, lengőszerkezet állítható lengésállósággal, burkolat minőségi PU bőrből, forgatható konstrukció, kemény kerekek szőnyegre is alkalmasak, acél alváz (kereszt), terhelhetősége 120 kg
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RPTGC0370b Termékszám:  RPT-GCFP120B
Rapture FRIGATE fekete 97 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Rapture FRIGATE fekete

RAPTURE FRIGATE GAMER SZÉKKényelem, amit szeretni fogsz! 

Szeretnél maximális kényelmet biztosítani magadnak a hosszú játékmaratonok alatt? Ebben az esetben tegyél játékbarlangodba egy kiváló minőségű és kényelmes gamer széket! Ez a Rapture FRIGATE szék kifinomult, ergonomikus és rendkívül kényelmes kialakítással rendelkezik. Tökéletes megtámasztást nyújt a több órás ülés közben. Ezenkívül a beállításai rendkívüli mértékben variálhatók, tartós és könnyen tisztítható anyagból készült, modern kialakítás és precíz kivitelezés jellemzi. A gyártó garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot is!

Rapture FRIGATE gamer szék
Rapture FRIGATE gamer szék

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK

Rapture FRIGATE

hintázás zárral

MECHANIZMUS

90-135°

ÁLLÍTHATÓ HÁTTÁMLA

120 kg

TERHELHETŐSÉG

160-190 cm

MAGASSÁG

acél

TALP

derék- és nyaki rész

párna

PU műbőr

Kárpitozás

kemény műanyag

kerekek

3D

karfa

22,4 kg

TÖMEG

teli MEGLEPetéssel - ez A RAPTURE FRIGATE gamer szék! 

AMIRE SZÁMÍTHATSZ

Rapture FRIGATE gamer szék

TÖKÉLETESEN ALKALMAZKODIK HOZZÁDRelaxációra tervezték

A zseniálisan megtervezett ergonómiának köszönhetően a szék több órás ülés után is olyan érzést nyújt, mint egy álom. A Rapture FRIGATE gamer szék gyártásánál kiváló minőségű hintamechanizmusra támaszkodtunk, amely képes az ülésszög folyamatos változtatására 90-135° között, állítható hintázással és a háttámla bármilyen pozícióban történő rögzítésével rendelkezik. A háttámlát könnyedén beállíthatod a neked legmegfelelőbb szögbe. Ugyanakkor a háttámlát hátra is döntheted, így szükség esetén akár a széken pihenhetsz is, ami különösen a hosszú és megerőltetőszámítógépes csatározások után hasznos.

MINDEN RÉSZLETÉBEN
MINDEN RÉSZLETÉBEN

MINDEN RÉSZLETÉBEN KIFINOMULT Állítható, 3D karfák

Az ülőfelület széles és hosszú, nem nyom sehol, és könnyű ráülni. Az 52-60 cm-es magassága a gázdugattyúval könnyen beállítható. A kartámaszok helyes elhelyezése szintén rendkívül fontos játék közben, és nagyban befolyásolja a kényelmet. Ezért szereltük fel a Rapture FRIGATE-t 3D karfákkal, amelyeknek állítható a magassága, előre/hátra is mozgathatók, lehetővé téve ezáltal a kéz optimális pozicionálását. A széket a te pontos igényeidhez és testarányaidhoz igazíthatod.

Rapture FRIGATE gamer szék
Rapture FRIGATE gamer szék

DERÉK- ÉS NYAKTÁMASZ 
Élvezd a páratlan kényelmet

Annak érdekében, hogy játék közben ne fájduljon meg a nyakad és a derekad, a Rapture FRIGATE gamer szék állítható párnákkal rendelkezik, amelyek támogatják a megfelelő testtartást, és segítenek megelőzni a fájdalom kialakulását a hosszú játékmenetek alkalmával. A derék- és nyakpárnának köszönhetően a szék pontosan követi a tested vonalát, és biztosítja a szükséges megtámasztást. Segít a megfeszült izmok tehermentesítésében is, amelyet a hátad és a nyakad biztosan meghálál majd.

LUXUS DESIGNStílusos PU műbőr kárpitozás

A Rapture FRIGATE lenyűgöző, ergonomikusan kialakított ülőfelülettel, háttámlája pedig kiváló minőségű habszivacs párnázással rendelkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik hozzád, és maximális alátámasztást biztosít a testnek. A kárpit karcálló és kiváló minőségű PU műbőrből készült. A perforált ülés légáteresztő, így a forró nyári napokon is magas szintű kényelemre számíthatsz. Értékelni fogod, hogy elkoszolódás esetén a PU műbőr rendkívül könnyen tisztítható egy nedves ruhával.

Rapture FRIGATE gamer szék
Rapture FRIGATE gamer szék

TARTÓS ÉS STABILMegerősített acélszerkezet

A Rapture FRIGATE gamer szék terhelhetősége maximum 120 kg. Érdemes megemlíteni a kiváló minőségű, acél és edzett műanyag kombinációjából készült, a kritikus területeken speciális megerősítéssel ellátott szerkezetet is, amely ezáltal kivételes tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. A 65 mm-es műanyag kerekek különösen alkalmasak szőnyegen való használatra, de a Rapture FRIGATE más felületeken - járólapon, linóleumon vagy úsztatott padlón - is kiválóan használható.


Paraméterek

Összehasonlít

Karfa

Kartámaszok beállítása
Magasság, Felső rész elforgatása, Mozgatás előre/hátra Kész!

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga
Fém Kész!
Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Szintetikus bőr Kész!
Ülőke töltőanyaga
Molitan (PUR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
120 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
67 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
52 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
60 cm Kész!
Ülés szélessége
53 cm Kész!
Háttámla max. magassága
75 cm Kész!
Szék/fotel tömege
22,4 kg Kész!

Speciális akció

Speciális akció
AlzaPlus tagság Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rapture FRIGATE fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rapture FRIGATE černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rapture FRIGATE čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rapture FRIGATE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rapture FRIGATE schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ