A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Ricatech RTT80 fekete

Termékkatalógus
Ricatech RTT80 fekete
3,4 5 értékelés
Lemezjátszó - retro kivitelezés, forgási sebesség 33/45/78, Line in / out, két levehető hangszóró, 2x 5W
Kód:  WH0461d2 Termékszám:  RTT80 Black

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ricatech RTT80 fekete

 Ha van otthon elévülhetetlen, örökzöld slágerekből álló lemezgyűjteménye, akkor éppen stílusbeli társra talált a zenei emlékeinek felfrissítéséhez. A lemezjátszó egyedülálló design-jának köszönhetően hordozható, a készülékhez könnyedén csatlakoztathatja a hangszórókat, és nem hiányozhat a szíj sem, mely a könnyű hordozhatóságot biztosítja. A lemezjátszó 3 lejátszási sebességet kínál, vagyis lejátszható a bakelitlemezek összes típusa.

Előnye a csatlakozási lehetőségek sokasága. A lemezjátszónak  bemeneti és kimeneti csatlakozókkal is rendelkezik, így a készülék hangszóróin  más forrásokból is lejátszhatók a zeneszámok.  A kimeneti audio jel alapján a saját hangszóró szettjét is csatlakoztathatja. Csatlakoztassa, és adhatja át magát a kitűnő minőségű hangfelvételeknek.

Műszaki adatok és jellegzetességek:

Teljesítmény:
2 x 5 W RMS (2 levehető hangszóró)

Lemezjátszó:
Sebesség 33/45/78 ford/p.

Felület:
Line Input / Output

Méretek:
43 x 21,7 x 33 cm

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ricatech RTT80 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricatech RTT80 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ricatech RTT80 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricatech RTT80 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricatech RTT80 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ