30 dnů na vrácení Shop roku

Ricatech RTT98 kék

Termékkatalógus
Ricatech RTT98 kék
Lemezjátszó retro design, forgási sebesség 33/45/78, USB, SD kártya olvasó, vonal ki /, a felvétel a lemezjátszó USB / SD, levehető hangszórók, 2x 1W
Kód:  WH0461f2 Termékszám:  RTT98 Blue

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ricatech RTT98 kék

Ha van otthon gyűjteménye időtlen dal a LP, amit talált egy elegáns társ újraindult a zenei emlékeit. Lemezjátszó egy egyedülálló hordozható design, mert a hangszóró csatlakoztatható a test, és van egy pánt a kezében. Lemezjátszó kínál 3 lejátszási sebességet, így játszik minden típusú használt bakelitlemezek. Ha azt szeretnénk, hogy digitalizálni zenét bakelitlemezek, semmi sem könnyebb, mint csatlakoztatni az USB-háttértáron vagy SD-kártya és elkezdhetjük.

Az előnye, hogy a csatlakozási lehetőségek. Lemezjátszó van egy sor bemeneti és kimeneti, így hangszórók lemezjátszó és zenélnek más forrásokból. Hozd ki ellenkezőleg, a kimeneti audio jelet saját összeszerelés hangszóró. Csak csatlakoztassa, és meg lehet kezdeni hallgatni kiváló minőségben.

Műszaki adatok:

teljesítmény:
2 x 1 W RMS (levehető hangszóró)

lemezjátszó:
Speed ??33/45/78 rpm./ Min.

felület:
Line Input / Output
USB
SD slot

méretek:
43 x 17 x 20 cm

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ricatech RTT98 kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ricatech RTT98 modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ricatech RTT98 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ricatech RTT98 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ricatech RTT98 blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ