A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Roborock S5 Max Black

Termékkatalógus
Roborock S5 Max Black
5 21 értékelés
Robotporszívó - moppal felmosáshoz és szőnyegtisztításhoz, 180 perc működési idő, 60 dB zajszint, automata feltöltés, takarítandó helyiség meghatározása, takarítás folytatása újratöltés esetén, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, ütközésérzékelő és padlófelszínhez való alkalmazkodás, vezérlés alkalmazás segítségével, különböző takarítási programok, Lidar navigáció, DC motor, HEPA szűrő
Kód:  XIAROd05 Termékszám:  473721

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roborock S5 Max Black

Igazán hatékony tisztítás

A Xiaomi Roborock S5 Max robotporszívó számos fejlett és praktikus funkcióval teszi kényelmesebbé és gyorsabbá az otthonod tisztítását. A robotporszívó egy intelligens vízadagoló rendszerrel és nagy méretű víztartállyal ellátott innovatív felmosófejjel érkezik a különböző típusú felületek még hatékonyabb tisztítása érdekében. A robot felszereltsége magában foglalja a fejlett lézeres navigációs rendszert, az intelligens érzékelőket, amelyek megakadályozzák aporszívó akadályokba ütközését illetve a távoli irányítás lehetőségét is, utóbbi a Mi Home mobilalkalmazáson keresztül lehetséges.


A Xiaomi Roborock S5 Max Black robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • Robotporszívó és felmosó egy eszközben
  • 2000 Pa-s, magas szívóteljesítmény
  • Precíz LiDAR lézernavigáció
  • Por- (460 ml) és víztartály (280 ml)
  • Érzékelők a lépcsőről történő leesés és ütközések ellen
  • Mosható szűrő
  • Zajszintje 60 dB
  • Tiltott zónák beállítása
  • 5200 mAh-s akkumulátor, akár 150 perces üzemidővel
  • Dokkoló állomással
  • Vezeték nélküli Wi-Fi interfész
  • Vezérlés a Mi Home mobilalkalmazáson keresztül (Android, iOS)
  • Támogatja a Google Assistant és az Amazon Alexa hangsegédeket

LiDAR lézeres navigációs rendszer

A Roborock S5 Max porszívó fejlett LiDAR navigációs rendszert alkalmaz, így a készülék részletes térképet készít az otthonodról mielőtt működésbe lépne, tehát a lehető leghatékonyabban végzi a munkáját. A navigáció egy precíz lézeres technológiát használ csúcs-modern adaptív algoritmusokkal, ennek köszönhetően számíthatsz a tökéletes végeredményre körülbelül 20%-os időmegtakarítás mellett.

Magas szívóteljesítmény

Magas szívóteljesítmény

A háromdimenziós szívórendszer megbízhatóan távolítja el a szennyeződéseket bármilyen felületről. A 2000 Pa-s magas szívóerő érdeme, hogy a robotporszívó még a szőnyegek mélyéről is eltávolítja a szennyeződéseket.

Hatékony tisztítás minden felületen

Hatékony tisztítás minden felületen

A Roborock S5 Max készüléke felismeri az adott terület padlójának típusát, így amikor szőnyegre vagy egy szennyezettebb területre érkezik, automatikusan megnöveli a teljesítményét a legjobb eredmények érdekében.

Mi Home mobilalkalmazás

Vezérlés mobilalkalmazással

A robotporszívót távolról is vezérelheted a Mi Home mobilalkalmazással, amelynek segítségével beütemezheted a készülék működését egy adott időszakra, beállíthatod a praktikus tisztítási funkciókat egy konkrét területre vagy kiválaszthatod a porszívó számára tiltott zónákat is. Emellett minden egyes helyiség számára kijelölheted az egyéni szívóerőt illetve a felhasznált víz mennyiségét.

A tiltott zónák meghatározása

A tiltott zónák meghatározása

A mobilalkalmazás segítségedre lesz a virtuális falak, a tiltott zónák vagy a nedves tisztításra nem alkalmas területek meghatározásában is. Ez gondoskodik a robotporszívó biztonságos működéséről az egyes területeken illetve megvédi a kényes helyiségeket a sérüléstől.

Intelligens érzékelők

Intelligens érzékelők

Az intelligens érzékelő valós időben figyeli meg a robotporszívó körüli területet és megakadályozza a készülék akadályokba ütközését vagy leesését a lépcsőről. A bútorok védelméért a porszívó egy 2 mm-es gumi ütközővel rendelkezik. Továbbá könnyedén birkózik meg és halad át a maximum 2 cm-es akadályokon, így nem okoz neki nehézséget egy alacsonyabb küszöb vagy a szőnyeg széle sem.

Dokkoló

Dokkolóállomás

A készüléket egy nagy kapacitású, akár 150 perces üzemidőt biztosító akkumulátor hajtja. Amennyiben az akkumulátor kapacitása a határérték alá csökken, a porszívó automatikusan visszatér a dokkolóállomásra feltöltődni. Az akkumulátor feltöltése után ott folytatja a tisztítást, ahol félbeszakította a munkáját.



Paraméterek

Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
LiDAR Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!
Vezérlés típusa
Mobilalkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!

Rendeltetés

Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
LiDAR Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobilalkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
DC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
További kiegészítők
Víztartály Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
9,7 cm Kész!
Mélység
35,3 cm Kész!
Tömeg
3,5 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Ilyen gépet szeretnék vásárolni, de a kép sarkában látok egy apró "1x kiállított" szöveget. Ez azt jelenti, hogy a csomagolást megbontották, a gépet kivették? Garancia mennyi időre szól? Gyári vagy bolti? Köszönettel, László

Udv, azt szeretnem kerdezni, hogy mi lehet az oka h egy szurke feher es fekete nagymintas szonyegen a porszivo el akad a fekete minta szelenel es nem megy ra, mintha ott egy akadalyba utkozne holott a fekete resz is olyan magas mint a szonyeg tobbi resze. Udv K

Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen magas küszöbön tud átmenni a készülék?

Kérdések és válaszok: Roborock S5 Max Black
Kiegészítők: Roborock S5 Max Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock S5 Max Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Xiaomi Roborock S5 Max Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Roborock S5 Max Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ