Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

RODE Wireless ME

Termékkatalógus
RODE Wireless ME
4,5 4 értékelés
Vezeték nélküli mikrofon szett - kompakt, vezeték nélküli adó-vevő szett, digitális átvitel, 200 m hatótávolság, mikron az adó-, illetve a vevőegységen, csatlakoztatás és töltés: USB-C, további vevőegységgel bővíthető, GainAssist – automatikus bementi szintszabályozás, beépített akkumulátorok akár 7 óra üzemidővel, kompatibilitás: Win, Mac, iOS és Android
62 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROD026a8 Termékszám:  MROD243 Gyártó honlapja:

RODE Wireless ME

Ultra-kompakt vezeték nélküli mikrofonrendszer a kiváló minőségű hangfelvételhez

A kompakt RØDE Wireless ME vezeték nélküli mikrofonrendszer biztosítja, hogy professzionális hangzást kapj tartalmaidhoz a kábelezés gondja nélkül. A kompakt méret és a beépített klipsz a ruházatra vagy a fényképezőgépre való rögzítéshez rugalmas használatot biztosít a dobozból kivéve. A RØDE Wireless ME a GainAssist funkcióval rendelkezik, amely automatikusan beállítja a hangszintet a lehető legjobb hangfelvételi tisztaság elérése érdekében. A RØDE mikrofonrendszer kiemelkedik a fényképezőgépekkel, számítógépekkel és okostelefonokkal való széles körű kompatibilitásával. A RØDE Wireless ME rendszer beépített akkumulátora akár 7 órás üzemidőt biztosít.

A RØDE Wireless ME mikrofonrendszer legfőbb jellemzői

  • Könnyedén használható mikrofonrendszer kompakt méretekkel
  • Stabil digitális átvitel akár 100 m-es távolságig a RØDE IV sorozat 2,4 GHz-es, 128 bites titkosítással rendelkező készülékével
  • Kiváló minőségű mikrofonok vannak beépítve az adóba és a vevőbe
  • A GainAssist technológia algoritmusokat használ a hangszint automatikus szabályozására
  • Széles körű kompatibilitás fényképezőgépekkel, számítógépekkel és iPhone vagy Android okostelefonokkal
  • Újratölthető akkumulátor, akár 7 órás üzemidővel
  • A RØDE Capture, RØDE Connect és RØDE Reporter alkalmazások megkönnyítik a rendszer használatát
  • További adó csatlakoztatásának lehetősége három mikrofon egyidejű érzékeléséhez
  • Minden szükséges kábelt és tartozékot tartalmaz

Magas hangminőségű digitális átvitel

Ne kössenek le a kábelek, és élvezd a RØDE Wireless ME rendszer vezeték nélküli kialakításának előnyeit. A legmodernebb RØDE IV sorozatú 2,4 GHz-es digitális átvitelt használhatod 128 bites titkosítással és stabil hangzással több mint 100 m távolságig. Csak csatlakoztasd a vevőt a fényképezőgépedhez, okostelefonodhoz vagy számítógépedhez, csatlakoztasd az adót önmagához vagy valaki máshoz, és nyomd meg a felvétel gombot.

A RØDE Wireless ME-vel nem kell semmire sem várnod

Ne keress semmi bonyolultat, és kezdd el a minőségi hangfelvételt néhány pillanat alatt. A RØDE Wireless ME adó és vevőkészülék a dobozból kivéve automatikusan munkára kész. A beépített mikrofonokkal, valamint a beépített csíptetőkkel és az összes szükséges kábellel azonnal elkezdheted az alkotást.

Nagyszerű hangzás bármikor

A RØDE Wireless ME rendszer minden irányba irányított mikrofonokkal rendelkezik, amelyek kiváló minőségű hangot rögzítenek a videókhoz. A GainAssist technológiával a tiszta hangzás rögzítése könnyebb, mint valaha. A RØDE Wireless ME rendszer teljes mértékben kihasználja az intelligens algoritmusokkal rendelkező processzor előnyeit, amely automatikusan beállítja a hangszinteket, hogy minden tökéletesen kiegyensúlyozott legyen.

A RØDE Wireless ME egy praktikus vezeték nélküli mikrofon

A RØDE Wireless ME az adóba és a vevőbe is beépített mikrofonokkal rendelkezik, így nemcsak a kamera előtt, hanem mögötte is könnyedén rögzíthetsz hangot. Ezt nagyra fogod értékelni például interjúk vagy hangos videótartalmak rögzítésekor.

Könnyen hordozható, zsebméretű rendszer

A RØDE Wireless ME praktikus, kompakt kialakítású, beépített klippel rendelkezik, így könnyedén rögzítheted a ruhádhoz vagy a fényképezőgépedre, anélkül, hogy további tartozékokat kellene vásárolnod. A RØDE Wireless ME mikrofont bárhová könnyedén magaddal viheted.

RODE Wireless ME

Videótartalom készítése iOS-re a RØDE Capture alkalmazásban

Ha iPhone vagy iPad készüléked van, amelyen iOS 16 vagy újabb operációs rendszer fut, letöltheted a RØDE Capture alkalmazást, amellyel könnyedén készíthetsz magával ragadó tartalmakat. Az alkalmazásban a kompatibilis RØDE mikrofonokat is vezérelheted, valamint a kettős kamera módot is használhatod a hátsó és az elülső kamera egyidejű felvételéhez. A RØDE Capture kép a képben felvétellel és osztott képernyős funkcióval tökéletesen kapcsolódik a RØDE Wireless ME két beépített mikrofonjához.

RODE Wireless ME

Egyszerű vezérlés a RØDE Central alkalmazáson keresztül

Az asztali számítógépre, laptopra és mobileszközökre készült alkalmazás lehetővé teszi a RØDE Wireless ME mikrofonrendszer egyszerű konfigurálását bárhol.

Operációs rendszerkövetelmények - macOS 10.15 vagy újabb; Windows 10 1803-as vagy újabb verzió; iOS 14 vagy újabb; Android 9.0 vagy újabb verzió.

Paraméterek

Technológia
Digitális Kész!
Frekvenciasáv
WiFi Kész!
Min. frekvencia
0 MHz Kész!
Max. frekvencia
0,02 MHz Kész!
Tápellátás
Beépített akkumulátor Kész!

Jellemző

Technológia
Digitális Kész!
Frekvenciasáv
WiFi Kész!
Min. frekvencia
0 MHz Kész!
Max. frekvencia
0,02 MHz Kész!

Tulajdonságok

Tápellátás
Beépített akkumulátor Kész!
Kijelző
Nem Kész!
Automatikus beolvasás
Igen Kész!

Csatlakozók

Jeladó csatlakozója
Jack 3,5 mm Kész!
Vevő csatlakozói
Jack 3,5 mm, USB-C Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RODE Wireless ME Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE Wireless ME. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RODE Wireless ME. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RODE Wireless ME. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RODE Wireless ME.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ