Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

SALENTE L7

Termékkatalógus
SALENTE L7
5 3 értékelés
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói nedves tisztítás, mosható szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, kábelek gubancolása elleni funkció és késleltetett tisztítás funkció, távirányító, vezérlés távirányítással, mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,6 l, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, 2 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 250 perc, zajszint 60 dB, mérete 10 × 35 × 35 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SALRV302 Termékszám:  RTX-L7 Gyártó honlapja:

SALENTE L7

Olyan robotporszívót keresel otthonodba, amely a lehető legkönnyebbé teszi a takarítást? A SALENTE L7 robot a legmodernebb 360°-os lézeres navigációnak köszönhetően egyszerre képes porszívózni és felmosni. A vírusok és baktériumok eltávolítására jó szolgáltatot tesz az UVC LED lámpa UVC sterilizálási móddal. A készüléket kényelmesen vezérelheted az intelligens alkalmazással, magyar nyelven. A SALENTE L7 robot magyarul is beszél. A kiváló minőségű BLDC motor biztosítja a sima és erőteljes működést. A robot nagyméretű, 5200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A kiváló minőségű HEPA-szűrőnek köszönhetően higiénikusan tiszta otthont biztosít. A SALENTE L7 robotTOF-érzékelőket és automatikus padlótípus-felismerést használ.

A SALENTE L7 robotporszívó felmosóval és UVC lámpával legfontosabb jellemzői

  • Robotporszívó a legmodernebb 360°-os lézeres navigációval
  • Egyszerre tud felmosni és porszívózni
  • Hatékony Y-mop törlési mód
  • UVC LED lámpa és UVC sterilizálási mód
  • Modern NIDEC BLDC motor nagy teljesítményű 46W-os motorral
  • Nagy szívóteljesítmény akár 3300Pa
  • Kényelmesen vezérelheted a Salente intelligens applikáció segítségével
  • Automatikus töltés a töltőállomáson
  • Nagy kapacitású Li-Ion akkumulátor 5 200 mAh
  • A robot akár 180 perces üzemidőre is képes
  • Az akkumulátor töltése körülbelül 5-6 órát vesz igénybe
  • Mosható HEPA szűrő a higiénikusan tiszta otthonért
  • A robot felismeri a padló típusát és automatikusan beállítja a teljesítményt
  • 600ml-es porgyűjtő tartály
  • Wi-Fi támogatás
  • Az alkalmazás teljes mértékben magyar nyelvű, és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel
  • 3 törlési szint állítható be
  • SALENTE L7 intelligens robotvezérlés
  • Egyedi TOF érzékelő
  • Takarítási zónák vagy térkép beállítása a társalkalmazásban
  • A csomagban egy praktikus távirányítót is találsz

Y-mop és UVC sterilizálási módok biztosítják a valódi tisztaságot

A gyártó a SALENTE L7 robotporszívóba egy UVC LED lámpát épített be, amely a besugárzott felületen a vírusok és baktériumok akár 99,99%-át is elpusztítja. A hatékony fertőtlenítést gyorsan és egyszerűen érheted el. Normál üzemmódban a SALENTE porszívó UVC-lámpáját az alkalmazáson vagy a távirányítón keresztül aktiválhatod. A robotporszívó is bővelkedikkülönálló tisztítási módban UVC sterilizálással. Ebben az üzemmódban a porszívó mozgása lelassul, a kefék forgási sebessége és a szívóerő pedig csökken. Mindez annak érdekében, hogy a SALENTE L7 maximális hatékonyságot érjen el a sterilizálási szint tekintetében. A felmosáshoz a robot rendelkezik egyY-mop üzemmóddal, amelyben egy Y alakú pálya mentén mozog, így még nagyobb tisztaságot érhetsz el.

Csatlakoztasd a SALENTE L7 porszívót az intelligens alkalmazással

A SALENTE L7 robotporszívó elvarázsol intelligens funkcióival, amelyek az egész háztartás nélkülözhetetlen segítőjévé teszik. Csatlakozhatsz a Salente mobilalkalmazáshoz, és távolról vezérelheted a robotodat. Az alkalmazásban mindent beállíthatsz, amire szükséged van, sőt, különböző tisztítási módokat is elindíthatsz, és beállíthatod a porszívózási vagytörlési szinteket.Az alkalmazás teljes mértékben magyar nyelvű, és kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel. Ha nem rajongsz az intelligens vezérlésért, használd a mellékelt távirányítót. A SALENTE L7 robotporszívó nagy előnye, hogy hanggal is vezérelhető, mivel kompatibilis az Alexa és a Google Home hangasszisztensekkel. És ez még nem minden, ugyanisA SALENTE L7 még magyarul is tud beszélni, így örömmel szól, ha befejezte a takarítást, vagy ha lemerült az akkumulátor és egyéb helyzetekben.

A robot egyszerre porszívózik és felmos

Az egész háztartás takarítása néha sok időt vesz igénybe, a SALENTE L7 robotporszívóval azonban mindent egy menetben elvégezhetsz! A készülék kombinált tartállyal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre porszívózz és moss fel. Az elektronikusan vezérelt tartály, amely 3 felmosási szintre állítható be, szintén hatékony tisztítástbiztosít. Ideális fapadlókhoz és parkettákhoz. Ha csak porszívózni szeretnél, használd a 600 ml-es portartályt.

A SALENTE L7 robot biztosítja a higiénikusan tiszta otthont

A higiénikusan tiszta otthon elengedhetetlenül fontos. A SALENTE L7 robotporszívó háromfokozatú szűréssel mosható HEPA-szűrővel rendelkezik, amely segít a finom por és az allergének felfogásában. A szűrő az apró részecskék felfogására is kiválóan alkalmas, amely távol tartja őket a levegőtől. A HEPA-szűrő is mosható, így újra és újrahasználhatod. A még magasabb szintű tisztítás érdekében fertőtlenítőszert is adhatsz a víztartályhoz.

SALENTE L7 intelligens robotvezérlés

Abban az esetben, ha a SALENTE L7 robot lemerül, az akkumulátor feltöltése után automatikusan visszatér oda, ahol abbahagyta. A takarítás megszakítása esetén is ugyanígy működik. Ez a funkció annyiban nagyszerű, hogy a robot nem tisztítja meg többször ugyanazt a helyet, hanem folytatja azt, amit eltervezett.

A robotporszívó kiemelkedik átjárhatóságával

A nagy teljesítményű motorok és az elég nagy kerekek lehetővé teszik, hogy a SALENTE L7 leküzdje az akár 20 mm magas akadályokat. A porszívó egy újonnan kifejlesztett forgó habhengerrel dolgozik, amely a legfinomabb port is képes felvenni, de a durva szennyeződésekkel is megbirkózik. A sörtékből és gumilamellákból álló központi turbókefétakkor fogod igazán értékelni, ha házi kedvenceid vannak otthon. A falak és a bútorok mentén történő tisztításról egy pár antisztatikus oldalkefe gondoskodik.

A robot felismeri a padló típusát és automatikusan ahhoz izgazítja a teljesítményt

A SALENTE L7 robotporszívó fő előnyei kétségtelenül a padló típusának automatikus felismerése. A robot érzékeli a padló típusát, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt. Ez lehetővé teszi, hogy tökéletes tisztaságot érjen el, még akkor is, ha olyan szőnyegre érkezik, amelynek a hatékonyabb tisztításhoz extra teljesítményrevan szüksége. A SALENTE L7 robot TOF-érzékelővel is rendelkezik, amely biztosítja a porszívó zökkenőmentes mozgását a falak és bútorok mentén. Az érzékelő az üveg vagy a fekete falak felismerésére alkalmas. A porszívó ezután kellő távolsággal halad el ezen akadályok mellett, hogy azok semmilyen módon ne sérüljenek meg, ugyanakkor mindig szépen rendbenlegyenek.

Tisztítási zónák vagy térkép beállítása

A Sante alkalmazásban részletes takarítási térképet állíthatsz be. A térkép megmutatja, hol takarított már a SALENTE L7 robot. Ha szükséges, elküldheted egy adott helyre, vagy beállíthatod azokat a helyeket, ahol takarításra van szükség. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogytisztítási zónákat állíts be, ahol megadhatod, hogy a porszívó hova mehet és hova nem. Ugyanilyen egyszerűen beállíthatod, hogy a SALENTE L7 hányszor menjen át egy adott helyen, ami jól jön azokon a területeken, ahol nagyobb a por koncentrációja, például az előszobában.


Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobil alkalmazással Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Mosható szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
1 l Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
10 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Igen Kész!

Zajszint

Zajszint
60 dB(A) Kész!

Méret és súly

Magasság
10 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Súly
3,4 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SALENTE L7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SALENTE L7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SALENTE L7.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ