30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Soundeus Fortis 5S

Termékkatalógus
Soundeus Fortis 5S
3,6 12 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx7 tanúsítvány - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 36 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+30 óra)
Leárazás -21 %
18 890 Ft 23 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SNSf50 Termékszám:  FOR5S Gyártó honlapja:
Soundeus Fortis 5S 23 990 Ft 18 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Soundeus Fortis 5S

Minden sportrajongó és aktív életmód kedvelő számára ideálisak a Soundeus Fortis 5S vezeték nélküli fülhallgatók, amelyek garantáltan kompromisszumok nélküli 36 órás teljes kitartást nyújtanak. Maguk a fülhallgatók 6 órás üzemidőt biztosítanak egyetlen feltöltéssel, míg a másik öt teljes töltést az elegáns tok nyújtja. Az IPX7 szabványnak megfelelő vízállóságnak köszönhetően a fülhallgatót esőben is futhatsz vele vagy zuhanyozás közben is viselheted. A Soundeus Fortis 5S fülhallgató praktikus, kivehető, mágneses tartókkal rendelkezik a tökéletes rögzítésérdekében még intenzív mozgás közben is. Értékelni fogod a kényelmes érintésvezérlőket is, így könnyedén beállíthatod a hangerőt, átugorhatsz egy zeneszámot, fogadhatsz hívást vagy aktiválhatod a hangsegédet. A vezeték nélküli fülhallgatók összesen két kiegyenlítési módot kínálnak - kiegyensúlyozott Balanced mode illetve Bass Boost a mélyhangok fokozásához. Stabil és energiatakarékos Bluetooth 5.0 segítségével csatlakoztathatod a Soundeus Fortis 5S fülhallgatót a telefonhoz.

A Soundeus Fortis 5S vezeték nélküli fülhallgató legfőbb előnyei

  • A vezeték nélküli fülhallgató az IPX7 szabványnak megfelelően vízálló - 30 percig tart egy méter mélységben sérülésmentesen, ellenáll az izzadságnak, futhatsz esőben vagy épp zuhanyozás közben is viselheted
  • A töltőtok teljes üzemideje 36 óra; a Soundeus Fortis 5S 6 órán át tart egyetlen töltéssel, míg a tok ötszöri teljes töltést biztosít
  • A kivehető mágneses fültartók biztosítják a maximális rögzítést még hirtelen mozgások közben is
  • A Soundeus Fortis 5S két kiegyenlítési módot kínál - Balanced mode azaz kiegyenlített mód, és Bass Boost, azaz a basszust kiemelő mód
  • A fülhallgatót érintéssel vezérelheted a hangerő megváltoztatásához, a zeneszámok váltásához vagy a hívások fogadásához
  • Alacsony, 60 ms-os késleltetési idő jellemzi, így videókat is nézhetsz vele vagy játékokat is játszhatsz
  • A Fortis 5S vezeték nélküli fülhallgató Ambient üzemmóddal rendelkezik, ennek köszönhetően hallhatod a környezeted sportolás közben, ezáltal növelve biztonságod forgalmas helyeken
  • Koppints a kézibeszélőre a hangsegéd hívásához (Google Assistant)
  • A Soundeus Fortis 5S fülhallgatókat különösen a sportolók, a fitnesz szerelmesei és minden aktív életmódot folytató felhasználó értékelni fogja, életkortól függetlenül

A csomag tartalma:

  • Soundeus Fortis 5S fülhallgató
  • Újratölthető tok
  • Használati utasítás
  • Tartalék fülpárnák (méret S, M, L)
  • USB kábel

Légy gyorsabb a Soundeus Fortis 5S vezeték nélküli fülhallgatóval

Néha jó érzés hallgatni a saját lélegzeted futás közben, a szél suhogását a fák tetején, a madarak énekét vagy a víz zúgását a patakban, de ha komolyan szeretnéd mindezt venni, akkor a lejátszási listád motivációs zenéit is biztosan értékelni fogod. A Soundeus Fortis 5S vezeték nélküli fülhallgató nagyszerű hangzást nyújt a sportolás minden pillanatában. Válaszd ki kedvenc dalaid, állítsd be a hangszínszabályzót és kezdd el az edzést. A Soundeus Fortis 5S fülhallgatóval a zene ritmusára igazíthatod pulzusod. Legyen szó nyugodtabb zenéről nyújtáshoz, vagy épp egy motivációsgyöngyszemről az erőteljes futáshoz.

A Soundeus Fortis 5S vezeték nélküli fülhallgatót nem károsíthatja sem a víz, sem a verejték

A Soundeus Fortis 5S fejhallgató vízállósága az IPX7 szabványnak megfelelő, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy akár 30 percig is képes kitratani károsodás nélkül egy méter mélységben. A fejhallgatót nem veszélyezteti a sérülés, ha izzadsággal érintkezik. Ha befejezted az edzést, de mégis szeretnéd kedvenc zeneszámod végighallgatni, ne félj a Soundeus Fortis 5S fejhallgatóval a zuhany alá lépni és ott tovább hallgatni.

Soundeus Fortis 5S fülhallgató remek üzemidővel

A Soundeus Fortis 5S vezeték nélküli sport fülhallgatók elegendő energiával rendelkeznek, hogy egyetlen töltéssel 6 órás hallgatást biztosítsanak. A töltőtok pedig öt teljes töltést biztosít - amely további 30 órás zenehallgatást jelent. Ez a paraméter az alacsony tömeggel, a hangteljesítménnyel és a mágneses fülhallgatókkal együtt a Soundeus Fortis 5S fülhallgatót nagyszerű választássá teszi az aktív életmódot folytatók és sportolók számára életkortól függetlenül.

A Soundeus Fortis 5S fülhallgatót sportoláskor és az irodában is használhatod

Annak érdekében, hogy a Soundeus Fortis 5S fülhallgatók a legigényesebb edzés alatt is stabilan tartsanak, speciális részekkel rendelkeznek, amelyek a fül mögött tartják őket. Edzés után a mágneses tartó könnyen és gyorsan eltávolítható, a Soundeus Fortis 5S fülhallgató pedig kihangosítóként használható hangsegéd segítségével.

Ambient üzemmóddal környezeted is hallhatod

A Soundeus Fortis 5S vezeték nélküli fülhallgatók tökéletesen el tudják árnyékolni a környező zajokat, hogy teljes mértékben élvezhesd a zenét, de az edzés során a zene mellett néha hallanod kell, hogy mi történik környezetedben. Ezekre a pillanatokra hozták létre a Fortis 5S fülhallgató speciális Ambient üzemmódját. Segítségével nemcsak a zenéjét hallhatod, de a környezet zajait is, amelyet különösen értékelni fogsz, ha kerékpározol, forgalmas utcán haladsz át vagy épp forgalmas ösvényen futsz.


Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Kék Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear), Fülkampókkal Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear), Fülkampókkal Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
100 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
6 mm Kész!
Impedancia
16 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
36 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
6 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
30 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
12 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Az szép és jó, hogy vízálló, de mivel gondolom bluetooth-al kapcsolódik a telefonhoz így nem nagy a hatótávja. És szerintem jellemzően nem viszünk magunkkal mobilt se tusolni se üszáshoz. Vagy tévednék?

Kérdések és válaszok: Soundeus Fortis 5S
Kiegészítők: Soundeus Fortis 5S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soundeus Fortis 5S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Soundeus Fortis 5S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ