30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Szoftverek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Háztartás
(322)
Cégeknek
(282)
Iskolák számára
(99)
Hivatalok számára
(184)
Nonprofit szervezeteknek
(23)
SW típusa
MS Windows Server
(21)
Microsoft 365
(16)
Norton 360
(16)
Microsoft Office 2021
(13)
Adobe Creative Cloud
(12)
Licenc típusa
Licenc
(17)
Elektronikus licenc
(426)

A szoftver és a hardver egy működőképes számítógép alapvető összetevői. A kézzel fogható komponenseket, alkatrészeket a hardwer gyűjtőnévvel csoportosítjuk, a szoftver kifejezés pedig azokat a gépekre telepített programokat jelöli, amelyek segítenek a munkavégzésben, kapcsolattartásban vagy a szórakozásban. Tekintsd meg közelebbről az egyes szoftvertípusokat, azok rendeltetését és az egyes szoftverlicenceket.

Tovább

Rendszerszoftverek – Operációs rendszerek

A rendszerszoftverek vagy operációs rendszerek – például Microsoft Windows, macOS, Linux, stb – olyan szoftverek, melyekkel összehangolják számítógéped, laptopod, tableted vagy okostelefonod alkotórészeinek működését, illetve rajta keresztül vezérelheted, irányíthatod azokat.

i

A Microsoft Windows szoftver napjaink legelterjedtebb operációs rendszere. A szoftver legfrisseb verziója jelenleg a Windows 11, mely több különböző verzióban is elérhető.

A Windows 11 mellett, kínálatunkban megtalálhatod még a Windows 10 és Windows Server szoftverek különböző változatait. Emellett online is elérhető a Windows 10 Home letölthető szoftver elektronikus licencel. Továbbá megrendelheted a Pro 64 bites dobozos (OEM) változatait is. A PC konfigurátor cikkünk segítségével kiválaszthatod a számodra megfelelő hardverkonfigurációt.

Alkalmazói szoftverek

Az alkalmazói szoftverek a számítógép merevlemezein tárolt, illetve a memóriában aktuálisan futó, különböző feladatokat végző szoftverek. Az alábbiakban megtudhatod, hogy hol találhatod meg kínálatunkban a szoftver termékeinket.

Vírusirtó szoftverek

A vírusirtó szoftverek és tűzfal biztonsági szoftverek megvédik számítógéped merevlemezét, illetve a rajta tárolt adatfájlokat a vírusoktól és malwar-ektől. Ezek a szoftverek megakadályozzák, hogy illetéktelenek felhasználják adatfájljaidat. A leghasznosabb szoftverek közé tartoznak, mivel megvédik adataidat.

Okostelefonokra optimalizált biztonsági szoftverek segítségével biztonságos szülői felügyelet melletti szörfölést vagy speciális játékmódokat biztosíthatsz még akár gyermekeid számára is. A szoftver korlátozások felállításával kiszűrheted az erotikus vagy az erőszakos tartalmakat, a vásárlási lehetőségeket, szerencsejátékot és a közösségi hálókhoz történő hozzáférést. Amennyiben van kedvenc szoftver gyártód vagy márkád, ebben az esetben a különböző gyártói szoftverek között is válogathatsz:

Irodai szoftverek

Az irodai szoftverek segítségével akár a hivatalban vagy munkahelyeden, akár otthoni környezetben, különféle elektronikus formátumú dokumentumokat hozhatsz létre, illetve feldolgozhatod azok tartalmait. Emellett a szoftverek segítségével létrehozhatsz adatbázisokat, prezentációkat, s végül a mailküldő szoftverek segítségével üzenethez csatolva el is küldheted a létrehozott fájlokat.

Kínálatunkban elérhetők a Microsoft 365 és Office 2021 irodai szoftverek, valamint a PDF formátumú dokumentumok szerkesztésére felhasználható szoftverek is. A vállalati ügyfélmenedzsment hatékonyságának növelésére CRM szoftvert ajánljuk, ellenben „developer” vásárlóink a fejlesztői irodai szoftverek nyújtotta funkcióknak vehetik majd hasznát.

i

„Vajon melyik Microsoft Office csomagot válasszam?” Amennyiben ki szeretnéd választani a számodra legalkalmasabb irodai szoftver csomagot, benned is bizonyára felmerül ez a kérdés. Hasznos szoftver választási tippeket tartalmazó ismertető cikkünk ebben nyújthat neked segítséget.

Hang- és videófájl szoftverek

A hang- és videófájl szerkesztő szoftverek az elektronikus formátumú hang- és videófájlok létrehozásában és szerkesztésében nyújtanak nélkülözhetetlen segítséget. Videóidat a Pinnacle Studio, Adobe ( Premiere/ After Effects ) vagy a Cyberlink ( Power Director ) márkák fémjelezte különböző termékekkel szerkesztheted, de kínálatunkban megtalálhatóak a hangfájlok feldolgozására alkalmas szoftverek is.

Grafikai szoftverek

A grafikai szoftverek illetve az elektronikus formátumú 2D képalkotáshoz illetve 3D modellezéshez kínálnak számodra megfelelő platformokat. Elektronikus formátumban tárolt fotóidnak, már meglévő grafikáidnak a képszerkesztő szoftverek segítségével adhatsz teljesen új arculatot, de akár teljesen új 2D grafikus alkotásokat vagy 3D grafikus tárgy és térmodelleket is létrehozhatsz az erre optimalizált szoftverek segítségével.

Egyes alkategóriáinkban pixel- vagy vektorgrafikus képszerkesztésre optimalizált szoftverek, vagy akár festőművészi távlatokat is megengedő kreativitást támogató festő szoftverek közül választhatsz. A CAD szoftverek széles választékát is kínáljuk. A webgrafikus szoftverek a kreatív alkotást segítik. A grafikus szoftverek piacának két vezető cége, az Adobe és a Corel különféle platformokat biztosít különféle felhasználásra:

  • Adobe Creative Cloud - az Adobe szoftver segítségével, te mint előfizető hozzáférsz különböző grafikai tervező, videószerkesztő, webfejlesztő, fotószerkesztő szoftverhez.
  • Adobe Illustrator - vektorgrafikus szerkesztő szoftver, mely szabványos rajzeszközöket és szerkesztési lehetőségek kínál.
  • Adobe InDesign - kiadványszerkesztő szoftver poszterek, szórólapok, brosúrák, magazinok, újságok, könyvek, időszakos kiadványok és egyéb nyomtatott médiumok szerkesztésére alkalmas.
  • Corel Draw - egyszerű és barátságos felhasználói felülettel rendelkező vektorgrafikus rajzoló és szerkesztő szoftver, mely garantálja az egyszerű nyomdai tördelést és pixelmentes minőségi nyomtatást.
  • Corel Painter - hatékony és kreatív digitális festő szoftver stílusátviteli folyamatokhoz, fotórealisztikus grafikák elkészítéséhez, fotók művészi feldolgozásához, gazdag ecsetválasztékkal és különféle klónfestési lehetőségekkel.

Lemezíró szoftverek

A lemezíró szoftverek segítségével optikai adattároló lemezekre (DVD, Blu-ray) írhatod ki elmenteni kívánt adataidat – filmeket, videókat, zenéket és egyéb adatfájlokat. Nem csak a nevükben jelzett funkcióra képesek. Milyen szoftverek közül választhatsz?

Adatmentő és biztonsági mentés szoftverek

A biztonsági adatmentő szoftverek biztosítják adataid tudatos, célzott elmentését különböző tároló médiumokra, platformokra. A feladat vezérelt biztonsági adatmentő szoftverek által, előre meghatározott időközönként, előrelátó tudatossággal elmentett fájlmásolataid révén visszakapod az elvesztett fájlokat, belefektetett munkádat, idődet.

Amennyiben már megtörtént a baj, és eltűntek a fájljaid, még mindig van egy esély, hogy helyrehozd a hibát egy bizonyos szoftver segítségével. Ilyen esetekben hívhatod segítségül az erre a célra kifejlesztett adatmentő-adatvisszanyerő szoftverek egyikét, melyekkel nem csak egy merevlemez állományait állíthatod helyre, de a szoftverek segítségükkel biztonsági klónokat is készíthetsz a merevlemezedről.

PC gyorsító és tisztító szoftverek

Egy idő után a számítógépek, laptopok belassulnak, lassabban töltődik be az operációs rendszer, tovább tart egy szoftver megnyitása. Az ilyen esetekben segítenek rajtad a rendszerkarbantartó/lemeztisztító szoftverek, melyek eltávolítják a nem használt szoftvereket, törlik a felesleges fájlokat, s így helyet szabadítanak fel merevlemezeden.

Az ütemezhető feladatokkal vezérelhető rendszerkarbantartó szoftverek újra felgyorsítják számítógéped működését és rendszeresen karbantartják majd merevlemezedet.

Szoftverek rendeltetés szerint

Bizonyos szoftvereket az élet különböző területein, jellemzően különféle intézményekben használnak fel. A szoftverek rendeltetésük szerint kategóriánk megkönnyítik számodra a szoftver keresést:

A megrögzött Microsoft rajongóknak hoztuk létre a Microsoft Store kategóriánkat, ahol a szoftverek mellett (Windows 11, Windows 10, Microsoft 365, Office 2021) megtalálhatóak a különféle Microsoft hardverek, az MS Surface hordozható eszközök és természetesen az Xbox ONE -ról sem feledkeztünk meg.

Szoftver szolgáltatások

A Cloud szoftver szolgáltatások segítségével (Microsoft OneDrive, Adobe Creative Cloud szoftver) könnyedén igénybe vehetsz felhőalapú (távoli szerveren tárolt) automatikus biztonsági adatmentéseket, melyek során a beállított mentési opciók alapján, előre kiválasztott mentési könyvtárak (például: Asztal, Dokumentumok, Képek, stb) tartalmát mentheted le.

Bizonyos szoftverek esetében havi előfizetési lehetőséget is kánálunk:


Szoftver licencek

Napjainkban minden kereskedelmi forgalomban beszerezhető számítógépes szoftver felhasználását az adott szoftver használatára feljogosító licencengedély szavatolja. Ez a felhasználói jog a legtöbb esetben az EULA (végfelhasználói licencszerződés) licencfeltételeinek megerősítése után szerezhető meg.

A számítógépes szoftver licencek közé soroljuk a következő típusú licenceket:

  • BSD licencek – ebbe a csoportba tartoznak azon licencek, melyek megengedik a szoftver szabad felhasználását, illetve annak átírását és bináris formában való terjesztését.
  • Fizetős szoftverek – az egyszeri kifizetéssel történő licencvásárlás vagy az ismétlődő, meghatározott időben történő linencdíj térítés a fizetős szoftverek használatára jogosít fel.
  • Shareware – ezt a szoftvertípust telepítése után a felhasználó bizonyos ideig (esetenként bizonyos számú ismételt alkalommal) működés közben kipróbálhatja a szoftver működését. Igény esetén, további licencdíj fizetés fejében a szoftver tovább használható.
  • Freeware – olyan szoftver, mely szabadon, licencdíj fizetése nélkül ingyenesen használható és mindez időbeli korlátozás nélkül.

i

Az elektronikus licencek gyorsan népszerűvé váltak a különböző szoftverek vásárlásakor. Fő előnyük, hogy nem kell várni semmire - csupán néhány perc és máris használhatod a kiválasztott terméket. Mit kell tudni az elektronikus licencekről az Alza.hu-n?

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 6 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
32 690 Ft

2.
Internet Security - Norton 360, 10 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
15 990 Ft

3.
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
98 190 Ft

Még több
457 termék
4,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 Pro HU (OEM)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro 1 eszközre, nem átruházható, előfizetés időtartama: korlátlan, örökös licenc, nyelvi változat: angol, otthoni, üzleti, iskolai és kormányzati használatra alkalmas, PC-hez, kompatibilis a Windows rendszerrel, földrajzi korlátozás: csak az EU-ban, eredeti MS termék (nem másodlagos licenc)
Szuper ár
73 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SW_W11OEM_P_EN
4,6 209×
Microsoft 365 Családi verzió (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 6 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
32 690 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFFAe_EU
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 PRO, EN, USB (FPP)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWW11PEN
4,8
Microsoft Windows 11 Pro (elektronikus licenc)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
98 190 Ft
Letölthető
Termékkód: SW_W11_P
4,6 209×
Microsoft 365 Business Standard (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace és Teams, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
63 790 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFBSe_EU1
4,6 27×
Pinnacle Studio 26 Ultimate (BOX)
Grafikai szoftver - 1 készülék számára, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban,
38 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SWps26u
4,9 19×
Norton 360 Premium 75GB, 1 felhasználó, 10 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 10 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
15 990 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668h
3,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
57 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWW11HEN
4,2 60×
Microsoft Office 2021 Otthoni és diákverzió (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft Office 2021, 1 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel és PowerPoint, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
63 790 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFHS_EU3
3,9 17×
Dazzle DVD Recorder (BOX)
Videószerkesztő program - Corel Dazzle, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, DE, FR, IT, ES, PL, nl, RUS, fi, SV, DA, PT, telepítés: CD/DVD, háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ570k
4,4 15×
Norton Antivirus Plus, 1 felhasználó, 1 eszköz, 12 hónap (elektronikus licenc)
Antivírus - 1 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található,
6 390 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ980c7e
4,8 37×
Bitdefender Internet Security (elektronikus licenc)
Internet Security - Bitdefender Internet Security, átvihető, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
11 490 Ft -tól
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: SWLB0014NAD
4,6 209×
Microsoft 365 Family EN (BOX)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SWOFFAENbIII
4,6 209×
Microsoft 365 Egyszemélyes verzió (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, 1 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive és Skype, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
29 390 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFPEe_EU
4,6 26×
Bitdefender Total Security (elektronikus licenc)
Internet Security - Bitdefender Total Security, átvihető, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
19 690 Ft -tól
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: SWLB0026NAD
4,6 16×
Microsoft Windows 11 Home (elektronikus licenc)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows
55 790 Ft
Letölthető
Termékkód: SW_W11_H
4,7 31×
Norton 360 Deluxe 50GB, 1 felhasználó, 5 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 5 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
11 690 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668g
4,8 23×
Norton 360 Deluxe 25GB, 1 felhasználó, 3 készülék, 12 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 3 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, HU, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
11 190 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668f
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Microsoft Windows 11 Home EN (OEM)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: EN, telepítés: CD/DVD, háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
55 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SW_W11OEM_H_EN
5,0
CorelDRAW Graphics Suite 2023 Minibox EU, Win/Mac, CZ/EN (BOX)
Grafikai szoftver - Corel DRAW, 1 készülék számára, korlátlan licenc, szoftver típusa: vektorgrafika és fotók szerkesztése, háztartás, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
213 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWcdgs30
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)
Grafikai szoftver - Adobe Creative Cloud, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, szoftver típusa: vektorgrafika, fotók szerkesztése és webgrafika, nyelv: EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
461 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: EO605h11
4,1 11×
Easy VHS to DVD 3 Plus EN/FR/DE/ES/IT/NL
Író szoftver - Corel Easy, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: EN, DE, FR, IT, ES, nl, háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ570o
4,2 60×
Microsoft Office 2021 Home and Business EN (BOX)
Irodai szoftver - Microsoft Office 2021, 1 készülék számára, 1 felhasználó számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint és Outlook, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, nyelv: minden EU-nyelv, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás és cégeknek, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
Szuper ár
114 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWOFHBENbII
4,2
Norton 360 Premium 75 GB, VPN, 1 felhasználó, 10 eszköz, 36 hónap (elektronikus licenc)
Internet Security - Norton 360, 10 készülék számára, előfizetés időtartama: 36 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS
32 790 Ft
Letölthető
Termékkód: WZ668a8

Szoftverek

AppleÚj MacBook Air nagy teljesítményű M3 chippel Még csak néhány hónap telt el azóta, hogy az Apple bemutatta az ijesztően gyors M3 chipeket. És most ez a csiszolt szilíciumdarab a MacBook Air-be is bekerül. A világ legnépszerűbb laptopja most még jobb lett. A hardveres fejlesztéseknek köszönhetően számos új funkciót...
Valószínűleg észrevetted már, hogy amikor power bankot vásárolsz, az állítólagos és a tényleges kapacitás észrevehetően eltér egymástól. Ez nem egy gyártási trükk, ahogyan az elsőre tűnhet. Ez egyszerűen a power bankok működésének módjáról szól. Miért és mennyire tér el...
2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal...
kapacitásMi az akkumulátorkapacitás? A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
A szoftverek, különösen az operációs rendszerek vagy az Office és a Microsoft 365 termékek vásárlása nem éppen egyszerű dolog. A végfelhasználók gyakran hátrányos helyzetből indulnak, a választás számukra nehezebb, mint a tapasztalt informatikai szakemberek számára....
2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára?
További cikkek Összes cikk

Szoftverek

A számítógépekkel kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdés valószínűleg ez: mi a különbség a szoftver és a hardver között? A válasz viszonylag egyszerű: hardver a számítógép minden fizikailag létező, "kézzel fogható" része, vagyis az egyes komponensek (a videókártya, a processzor, az alaplap) és maga a számítógépház. A szoftver ezzel szemben minden, a számítógépen megtalálható program. Ez lehet alkalmazás (olyan program, amellyel a felhasználó dolgozik), operációs rendszer (ez biztosítja a többi program futását és a felhasználó is ezen keresztül dolgozik), és sok más is (könyvtárak, firmware, BIOS…).

Az átlagos felhasználó számára csak a szoftverek első két csoportja fontos, vagyis az operációs rendszerek (pl. Microsoft Windows, Linux stb.) és az alkalmazások (minden más használt program – irodai alkalmazásokgrafikai szoftverekvírusölők, a számítógépes játékok vagy akár az internetböngésző is…). Az operációs rendszer az egyes számítógépek alapprogramja és folyamatosan fut a PC bekapcsolásától annak teljes leállításáig. Egy alapmagból és különböző támogató rendszereszközökből áll. Fő feladata annak biztosítása, hogy a felhasználó dolgozni tudjon a számítógéppel, beállíthassa és vezérelhesse azt (erre szolgál a grafikus felhasználói felület – az ún. GUI – , leegyszerűsítve az asztal és az ablakok a Windowsban), és stabil környezetet biztosítson az alkalmazásoknak. Általánosságban elmondható, hogy az operációs rendszer jóval bonyolultabb, mint egy átlagos program és a fejlesztése is nagyobb kihívást jelent.

Az alkalmazások olyan programok, amelyeket a felhasználóval történő közvetlen kommunikációra terveztek. Általában ezeknek a programoknak grafikus vezérlőfelülete van az egyszerű és átlátható kezelés érdekében, és azoknak a feladatoknak a feldolgozását végzik, amelyeket a felhasználó ad meg. Így az alkalmazások közé sorolhatunk minden olyan programot, amelyekkel naponta dolgozunk, de a számítógépes játékokat, vagy akár a GPS-hez való navigációs szoftvereket is.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szoftverek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szoftverek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szoftverek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szoftverek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ