TCL TS3100

Termékkatalógus
TCL TS3100
4,2 6 értékelés
SoundBar - 2.0, 80 W összteljesítmény, optikus digi. audio, 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, Dolby Digital, kijelző, távirányító
Kód:  WK690s0 Termékszám:  TS3100 Gyártó honlapja:

TCL TS3100

TCL TS3100 soundbar Bluetooth vezeték nélküli technológiával

Hozd ki a legjobbat a televízióból és tedd még jobbá a hangzását a 2.0-s konfigurációjú TCL TS3100 soundbar-ral. Számíthatsz a tökéletes hangzásra kifogástalan dinamikával vezeték nélkül és Bluetooth kapcsolattal egyaránt. A TCL TS3100 soundbar-hoz nemcsak televíziókat, hanem más olyan készülékeket is csatlakoztathatsz, mint például a számítógép. A soundbar emellett rendelkezik USB bemenettel, így képes a tárolt zenei fájlok lejátszására is.

A Dolby Audio garantálja a tökéletes hangzást

A Dolby Digital, azaz a Dolby Audio egy olyan fogalom, amelyet mindenki ismer. A méltán híres Dolby Laboratories joggal érdemelte ki a hírnevet remek termékeivel, amelyek a digitális hangzásban szereznek örömet. Ennek hála számíthatsz a TCL TS3100 soundbar-ra, amely magasszintű hangzást nyújt.

Kényelmes zenehallgatás a TCL TS3100 soundbar-ral

A TCL TS3100 soundbar Bluetooth technológiát alkalmaz a mobilkészülékekről történő kényelmes és könnyű zenelejátszáshoz. Egyszerűen hallgathatod meg a kedvenc zeneszámaidat vagy a podcasteket a soundbar-on miközben élvezheted a kiváló minőségű hangzást.

Üzemmódok az ideális zenehallgatáshoz

Még akkor sem szükséges aggódnod, hogyha nagy igényekkel rendelkezel. A TCL TS3100 soundbar ugyanis képes alkalmazkodni minden egyes lejátszott médiafájl követelményeihez. Három elérhető üzemmód közül választhatsz: TV, Music és Movie. Az üzemmódok mindegyike szabályozza a basszust és a magas hangokat, hogy a legtöbbet hozza ki a lejátszott tartalomból.

A TCL TS3100 soundbar használata egyszerű

A TCL TS3100 soundbar oldalán találhatók a hangerőszabályozó gombok, a bemenetek és a bekapcsoló gomb. Természetesen távirányítóval is rendelkezik. A TCL TS3100 soundbar csatlakoztatása intuitív, bárki számára lehetséges.


Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
2.0 Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, AUX, Digitális optikai Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, AUX, Digitális optikai Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
80 W Kész!
Sávok száma
Szélessávú Kész!

Jellemzők és funkciók

Surround hangzás formátumok
Dolby Digital Kész!
Vezérlés
Kijelző, Távirányító Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
60,4 cm Kész!
Mélység
8,9 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
1,5 kg Kész!

Bemenetek

3,5 mm jack
1 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TCL TS3100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL TS3100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TCL TS3100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL TS3100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL TS3100.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ