A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

TCL TS8132

Termékkatalógus
TCL TS8132
4,4 41 értékelés
SoundBar - 3.1.2, 350 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, HDCP 2.2, HDR, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, Tidal, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WK690s5a Termékszám:  TS8132 Gyártó honlapja:
TCL TS8132 104 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

112 740 Ft
Szett megvásárlása

TCL TS8132

A TCL TS8132 soundbar megnyerte az EISA "A LEGJOBB TELJESÍTMÉNY/ÁR ARÁNY 2021-2022" díját.

A vezeték nélküli mélynyomóval ellátott 3.1.2 konfigurációban Dolby Atmos támogatással magával ragadó térhatású hangzást biztosít. Támogatja a modern audioátvitelt az eARC -n keresztül a HDMI 2.1 -nek és a modern Bluetooth és WiFi vezeték nélküli technológiának köszönhetően, AirPlay és Chromecast lejátszási lehetőséggel. Ez a TCL márka második egymást követő győzelme ebben a kategóriában, a TS9030 soundbar tavalyi győzelme után.

Dolby Atmos térhatású hangzásélmény 3.1.2 csatornás hangkonfigurációval

A TCL TS8132 soundbar összesen nyolc hangszórója közül kettő felfelé néz, kihasználva a mennyezetről visszaverődő hangok előnyeit a térhatású hangzás új dimenziójának megteremtéséhez. Akár magasabb mennyezetű lakásban, akár egy átlagos lakóházban vagy egy villában élsz, a TS8132 a 3.1.2 hangszóró-konfigurációnak köszönhetően valóban másvilági térhangzás-élményt nyújt.

Az energikus TCL TS8132 3.1.2 Power Soundbar 350W - Maximális hangteljesítmény maximális hangerőn

A 350 W maximális hangteljesítményével a TCL TS8132 soundbar nem kispályás. A teljesítmény nagyon fontos, ha el akarsz merülni a hangzásban. A középső hangszórónak köszönhetően azonban nem idegen tőle a kifinomult és tiszta párbeszédek átadása.

Vezeték nélküli mélynyomó az erőteljes basszusért

A basszus teszi igazán pörgőssé a filmeket. A robbanások, a motorok morajlása - a basszus nélkül nem ugyanaz. A vezeték nélküli mélysugárzó nem csupán erős, hanem dizájnos is. Például a szoba sarkában is elhelyezhető anélkül, hogy a TCL TS8132 soundbarhoz kábelt kellene csatlakoztatnod. Ez tehát egy egyszerű, hatékony és elegáns megoldás.

Intelligens vezeték nélküli kényelem - támogatja az OK Google, Apple AirPlay, Amazon Alexa és beépített Chromecast funkciót is

Az TCL TS8132 vezeték nélküli streamingre készült. Nemcsak a Bluetooth-t, hanem a Wi-Fi-t is támogatja többszobás lejátszással, intelligens hangsegítséggel Ok Google és Amazon Alexa, és a különböző eszközökről történő lejátszáshoz lehetővé teszi az Apple Airplay-t és Chromecastot.

Vezeték nélküli zenei streaming a TCL TS8132 3.1.2 Soundbar segítségével  

A Bluetoothnak köszönhetően könnyedén csatlakoztathatod mobileszközeidet és a TCL TS8132 soundbar-t, hogy kényelmesen és teljes mértékben élvezhesd a zenét. A soundbarban egy beépített WiFi jelvevő is található, így a hálózaton lévő eszközökről megosztott dalokat is lejátszhatsz.

A TCL TS8132 Soundbar támogatja a legújabb HDMI 2.1 szabványt eARC & CEC-vel

A HDMI-csatlakozás ideális a soundbar és a TV csatlakoztatásához. Így nemcsak a lehető legmagasabb minőséget, hanem a közös vezérlés kényelmét is élvezheted. A TCL TS8132 soundbar támogatja a HDMI 2.1-et eARC-vel, így a legmagasabb minőségű térhangzás - Dolby Atmos TrueHD - jut át a tévéből. Mindössze egyetlen TV-távirányítóra van szükséged ahhoz, hogy könnyedén vezérelhesd mindkét eszközt együtt. A TCL TS8132soundbarhoz egy HDMI-kábelt is mellékelünk.

*HDMI-CEC támogatással rendelkező televízióra van szükség.

A TCL soundbar 3 speciális hangzási móddal rendelkezik a személyre szabott zenehallgatáshoz

A TCL TS8132 soundbar 3 speciális hangzási módot kínál TV, Film, Zene az ideális személyre szabhatóság érdekében a különböző műfajok hallgatásának megfelelően az ideális élmény érdekében.

TCL TS8132 3.1.2 Soundbar nagyszerű választás a tévé mellé

Bár a TCL TS8132 soundbar mind vezetékes, mind vezeték nélküli csatlakoztatásra alkalmas, a tévéhez való csatlakoztatáshoz erősen javasoljuk a HDMI-kábel használatát. Így a legmagasabb hangminőséget és könnyű kezelhetőséget élvezheted. A kiváló képet kiváló hanggal egészíti ki a teljes és magával ragadó filmélmény érdekében.

A TCL TS8132 3.1.2 soundbar falra szerelése gyerekjáték

A TCL TS8132 soundbar csomagjában egy fali tartó található, amely egy teljes szerelőkészletet tartalmaz. Ez egy sablont is kínál a fúrólyukak egyszerű beállításához, ami nagyban megkönnyíti a teljes beszerelést.


Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
3.1.2 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
3.1.2 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai, HDMI Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast Kész!
USB
1 × Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
350 W Kész!
Sávok száma
3 sávos Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezeték nélküli Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
100 cm Kész!
Mélység
13 cm Kész!
Magasság
6,5 cm Kész!

Mélynyomó mérete

Szélesség
20 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Magasság
32,5 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
6,8 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek

HDMI
1 × Kész!

Kimenetek

HDMI
1 × Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TCL TS8132 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TCL TS8132. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TCL TS8132. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TCL TS8132. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TCL TS8132.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ