30 dnů na vrácení Shop roku

WHIRLPOOL AWE 50510

Termékkatalógus
WHIRLPOOL AWE 50510
4,6 92 értékelés
Mosógép - felültöltős, A++ energiaosztály, 5 kg mosási kapacitás, 148 kWh éves energiafogyasztás, 7400 l éves vízfogyasztás, súlyérzékelés, késleltetett indítás és gyorsprogram, méretei: 40 cm × 90 cm × 60 cm (szé×ma×mé), színe: fehér,
Kód:  FAP2003k Termékszám:  AWE50510 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

WHIRLPOOL AWE 50510

A(z) WHIRLPOOL AWE 50510 felültöltős mosógép nagyszerű megoldás az igazán kicsi fürdőszobákba. 60 cm mélységének megfelelően az ún. normál méretű mosógépek közé sorolhatjuk, alku nélkül a dob űrtartalmára nézve. Ennek a modelltípusnak a teljes szélessége 40 cm. A(z) WHIRLPOOL AWE 50510 a(z) A++ energiaosztályhoz tartozik. Ennek megfelelően az éves energiafogyasztása 148 kWh/év, a becsült éves vízfogyasztása pedig 7400 l. Dobjába akár 5 kg szennyes is betehető. A(z) WHIRLPOOL készülékének komoly előnye a késleltetett indítási funkció, amivel úgy állíthatod be a gépet, hogy adott időpontban indítsa el a mosási ciklust. Max. centrifugálási fordulatszáma 1000 ford/perc 76 dB-es zajszint mellet, az egész mosás pedig nem haladja meg a(z) 59 dB-es zajszintet. Minden mosási ciklus indítása után a betett ruhamennyiséget megméri a gép, ezután pedig beállításra kerül az a vízmennyiség, amire szükség lesz a mosáshoz.

A(z) WHIRLPOOL AWE 50510 mosógép főbb paraméterei

  • A(z) WHIRLPOOL AWE 50510 felültöltős típusú
  • Energiaosztályi besorolás: A++
  • Kapacitás: 5 kg
  • Méretek: 40 × 90 × 60 cm
  • Gyors program pl. késő esti sürgős mosáshoz
  • Színe: fehér

A(z) WHIRLPOOL mosógép csodás funkciói

Szeretnéd ha egy adott időpontban indulna el a mosási ciklus? Ebben az esetben a(z) WHIRLPOOL AWE 50510 mosógép késleltetett indítás lehetősége tetszeni fog. Az automata mérőrendszer gondoskodik a víz és a mosószer ideális adagolásáról, pontosan a szennyes ruhák súlyának megfelelően, ami pénzt takarít meg. A gyors program kifejezetten praktikus pl. esti mosáshoz.

Paraméterek

Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,85 m (1,85 m) Kész!
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Felültöltős Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WHIRLPOOL AWE 50510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AWE 50510. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHIRLPOOL AWE 50510.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ