55" TCL 55T8B

Termékkatalógus
55" TCL 55T8B
4,7 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, E energiaosztály
336 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690c2la Termékszám:  55T8B Gyártó honlapja:
55" TCL 55T8B 336 990 Ft Raktáron > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

427 880 Ft
Szett megvásárlása

55" TCL 55T8B

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek TCL tévé. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan elvarázsol majd a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel van ellátva, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A TV megjelenését titán szín varázsolja tökéletessé. A TV falra való szereléséhez használj VESA szabványú tartót, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag része.

Televízió 55
Televízió 55

55" TCL 55T8B TV fő tulajdonságai

  • A nagyszerű TCL televíziónak hála a mozi beköltözik a nappalidba
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia a gyors jelenetek szerelmeseinek
  • Élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen TCL Smart TV a fejlett Google TV operációs rendszerrel működik
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR, TÜV Low Blue Light és TÜV Flicker-Free
  • Dolby Atmos gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan népszerű okos funkciókkal látták el, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox és F1 TV

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Ez a nagyszerű TCL TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. A Direct LED technológia lehetővé teszi a pontos zóna-háttérvilágítást, amely intelligensen alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 55
Televízió 55

QLED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen QLED technológiát használó TV kiváló vizuális szórakozást biztosít. A QLED kijelzőt forradalmi technológia jellemzi, amely biztosítja a kompromisszumok nélküli valósághű és éles képi megjelenítést. Teljesen tiszta képet látunk még világos környezetben vagy oldalról nézve is.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV a High Dynamic Range (HDR) támogatással továbbfejlesztett, részletgazdag képet biztosít mind a jelenet világos és sötét részén. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A kép fényerejétől függetlenül a Dolby Vision technológia gazdag színpalettát kínál. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision kiterjesztése. Az optimális kép a környezeti fény alapján kerül beállításra, a TV-n elhelyezett szenzor segítségével.

Televízió 55
Televízió 55

Légy top játékos ezzel a lenyűgöző TCL televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. Ezen TCL TV rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Végtelen szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

Ez a modern Google TV okos TV számos érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen praktikus lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Könnyen megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet bonyolult használata nélkül. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 55
Televízió 55

Használd ki a modern TCL TV összes smart tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast és WiFi 5. Olyan technológia biztosítja a moziszerű hangzást, mint Dolby Atmos. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz.

Televízió 55
Televízió 55

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a remek TCL QLED TV elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, csatlakoztass egy külső meghajtót USB segítségével, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely egy speciális szkennelési mód használatával gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat.

Színmélység:

10

Méretek:

77 × 122,4 × 29,2 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

70,8 × 7 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

11,3 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Képernyő felülete
    Matt Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Színmélység
    10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,4 cm Kész!
    Magasság
    77 cm Kész!
    Mélység
    29,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    70,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    92,5 cm Kész!
    Tömeg
    11,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    64 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    160 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 55" TCL 55T8B termékhez:

    75" TCL 75T8B

    Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    642 990 Ft
    Kérés esetén megrendeljük 2 db
     

    65" TCL 65T8B

    Televízió - Google TV, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    433 990 Ft
    Raktáron > 5 db
     

    85" TCL 85T8B

    Televízió - Google TV, QLED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 600×400, Dolby Atmos, F energiaosztály
    Kosárba
    899 990 Ft
    Raktáron 1 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" TCL 55T8B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55T8B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" TCL 55T8B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TCL 55T8B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55T8B.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ