A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU AlzaBoxy Q1

48" LG OLED48C22

Termékkatalógus
48" LG OLED48C22
4,8 5 értékelés
Televízió - SMART OLED, 121 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály
Kód:  WK612c03a1 Termékszám:  OLED48C22LB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

48" LG OLED48C22

Televízió 48

A lenyűgöző nézői élményhez szinte kötelező egy olyan LCD tévé, amely kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A kellemes, 48" képátló, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontásnak hála a(z) 48" LG OLED48C22 kiválóan illik a nagyszobába. A hihetetlen, 4K UHD felbontású TV rendkívüli vizuális élményt nyújt. Az OLED képalkotó technológia többrétegű képmegjelenítő struktúrával szavatol maximális látószöget a képernyő teljes felületén. Egyedülálló előnye elsősorban az abszolút fekete szín megjelenítés és a végtelen kontrasztarány. Az okos TV technológia számtalan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 48" LG OLED48C22 Smart tévé kulcsfontosságú jellemzői

  • A 4K felbontás egészen új TV-nézési élményt garantál
  • OLED technológia a maximális kontrasztért
  • A(z) HDR dinamikus tartomány elsőrangú dinamikát és természetesebb renderelést tesz lehetővé
  • 100 / 120 Hz frissítési frekvencia a fantasztikusan sima, zökkenőmentes képért, amit különösen akciójeleneteknél vagy meccsek nézése közben lehet igazán észrevenni
  • 48" képátmérőjű TV
  • A(z) 48" LG OLED48C22 TV operációs rendszere: WebOS
  • Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről, felvétel usb-re, skylink fast scan, hotel mód és fényérzékelő
  • HbbTV funkció, amelynek használatával az adott csatorna műsorai, korábbi TV-műsorok, vagy akár időjárásjelentések, híradók listáin keresgélhetünk
  • A hangvezérlő technológia kiküszöböli a távirányító állandó keresésének szükségességét
  • Beépített WiFi a(z) 48" LG OLED48C22 egyszerű internetcsatlakozásához
  • Bluetooth a más készülékekkel történő, könnyű csatlakoztatásért
  • Lehetőség flash diskre történő mentésre, a kedvenc filmek rögzítésére és későbbi visszajátszására
  • VESA szabványos tartóhoz azonnal használható lyukakkal egymástól 300×200 távolságra pl. állványra történő felszereléshez
  • A DLNA átviteli protokoll lehetővé teszi akár külső feliratok hozzáadását is a médiatartalmakhoz
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni
Televízió 48
Televízió 48

A(z) 48" LG OLED48C22 TV rendkívüli képminősége

Az igazán igényes nézők csak a legjobbat érdemlik. A(z) 48" LG OLED48C22 finom felbontásával épp neked való. A 4K megjelölés négyszer annyi pixelt jelent a panelen a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami rendkívüli részletgazdagságot eredményez. Még ha közel is ülsz, akkor sem lesz homályos a kép, teljesen éles marad. A finom képmegjelenítést egyre több filmnél és sorozatnál élvezheted. Még a gyengébb felbontásban felvett régi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék , aminek következtében a képük finomodik. A nagy felbontás kellemes mellékhatása az alkalmazások és egyéb funkciók simább működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardverrel vannak felszerelve.

OLED technológia a tökéletes kontrasztért

Az átlagos felüli képminőség elérését segíti az OLED technológia, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes képpont egyénileg és egymástól függetlenül változtassa a színét. Ennek az eredménye a tökéletes kontraszt és mindenekelőtt az a lehetőség, hogy egyszerűen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a lehető legsötétebb fekete színt, miközben más technológiák maximum sötétszürkét tudnak megjeleníteni. Az ilyen OLED képernyők még gazdag színeikről is nevezetesek. Mondhatni már magától értetődő jellemző az ún. HDR, azaz a magas dinamikus tartomány. Ez biztosítja a természetes kontrasztot és a fényerőt, kompezálja például a szembefény káros hatását és a jelenet valósághűbb összhatást kelt. A kedvező 100 / 120 Hz frissítési gyakoriság azt mutatja meg, hogy a készülék mekkora sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik az akciójelenetekhez, melyeket mindig tökéletesen sima átmenettel jelenít meg.

Televízió 48
Televízió 48

A(z) 48" LG OLED48C22 TV tunerei és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogadni, ami nagyon népszerű a nagyobb lefedettség és számtalan program miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 48" LG OLED48C22 LCD TV ún. DVB-C tunerrel csatlakozik. A smart funkciók többségéhez internet szükséges, amelyhez hagyományos kábellel csatlakoztatható a készülék. A(z) 48" LG OLED48C22 WiFi használatával is csatlakoztatható a nethez, ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban. Csakúgy, mint az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken, a számtalan szolgáltatás és alkalmazás mellett klasszikus netes környezet is elérhető. Egy másik készülék csatlakoztatásához Bluetooth-jelet is tud fogadni. Praktikus funkció a pendrive-ról történő lejátszás képessége USB port segítségével. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

A(z) LG televízió intelligens funkciói és applikációi

A(z) 48" LG OLED48C22 televíziót olyan alkalmazásokkal is ellátták, mint a(z) O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV és Telly. A(z) LG által létrehozott televíziót olyan applikációkkal is ellátták, mint a(z) O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV és Telly. A televízió az Amazon Alexa és a Google Assistant használatát egyaránt lehetővé teszi. Az AirPlay 2 funkciónak hála Apple készülékekről is lejátszhatod a tartalmakat, legyen szó akár fényképekről vagy videókról. A Miracast funkcióval tükrözheted a képet a mobiltelefonodról. A maximális komfort érdekében nem kell minden egyes alkalommal manuálisan csatlakoztatnod a telefonodat a tévéhez, mivel az első párosítást követően ez automatikusan megtörténik.

Televízió 48
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    48" (121,92 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    66 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    120 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    66 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    120 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    48" (121,92 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    107,1 cm Kész!
    Magasság
    65 cm Kész!
    Mélység
    25,1 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    61,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,69 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    83,8 cm Kész!
    Tömeg
    18 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 48" LG OLED48C22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" LG OLED48C22. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 48" LG OLED48C22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48" LG OLED48C22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 48" LG OLED48C22.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ