Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" LG OLED65C22

Termékkatalógus
65" LG OLED65C22
4,8 8 értékelés
Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, 40W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, F energiaosztály
Kód:  WK612e15c2a Termékszám:  OLED65C22LB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" LG OLED65C22

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű LG TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Nvidia G-Sync nagyszerű választás lesz az igényes játékosok számára is. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 40W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán lenyűgöző dizájn egészíti ki megjelenését. A televízió megjelenését fehér szín egészíti ki. Ha a falra szeretnénk függeszteni a TV-t, akkor VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×200 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 65
Televízió 65

65" LG OLED65C22 TV jelentősebb jellemzői

  • A csodálatos LG televízióval otthonod kényelméből is átélheted a valódi mozi élményt
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 40W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerre támaszkodik
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Népszerű filmek és sorozatok nagy választéka érhető el olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, MAGENTA TV, Telly és Canal+

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ez a lenyűgöző LG TV a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely garantálja a rendkívüli élességet.

Televízió 65
Televízió 65

OLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen OLED technológiát alkalmazó TV nagyszerű látványt biztosít. Az OLED kijelző feltűnő kontrasztjával, széles látószögével, gyors reakciójával és élénk színárnyalataival tűnik ki. Képes a valóban fekete árnyalatok megjelenítésére az egyes pixelek be- és kikapcsolásával. Az OLED kijelző rendkívül energiatakarékos, mert csak az aktuálisan bekapcsolt képpontok fogyasztanak energiát.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, Dolby Vision, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényereje az aktuális jelenethez alkalmazkodik, köszönhetően a HDR10-nek. A Dolby Vision technológiának köszönhetően, a TV ragyogó színekkel kápráztat el minket, még maximális fényerő mellett is. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision kiterjesztése. Az optimális kép a környezeti fény alapján kerül beállításra, a TV-n elhelyezett szenzor segítségével.

Televízió 65
Televízió 65

Válj profi gamerré ezzel a lenyűgöző LG televízióval

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban elengedhetetlen a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és nvidia G-Sync funkcióval igazán szórakoztató lesz a játék. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Eme LG televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ezen WebOS okos TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Megkönnyíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Könnyedén megtalálják kedvenc meséjüket a billentyűzet használata nélkül. Az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak egy gombnyomás, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a modern LG TV összes smart funkcióját

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell további eszközöket igénybe venniük, illetve átváltani más alkalmazásba. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. Próbáld kézmozdulatokkal is irányítani a TV-t. Böngészhetünk a csatornák között, megváltoztathatjuk a hangerőt, navigálhatunk a menüben és így tovább. Könnyedén elérhetjük a webböngészőt a TV-n keresztül. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az okos funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. 360°-os lejátszáskor minden irányból megtekinthető a videó. Ezzel a funkcióval lehetőségünk lesz felfedezni olyan részleteket, amelyek a hagyományos videókban rejtve maradnának.

Az ideális TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű élményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround. A Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé 3D térhangzást. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek hála a hang jóval pontosabban és hitelesebben terjed a térben.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a nagyszerű LG OLED televízió biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival. Ha éppen nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza bármikor. Ha nem érdekel a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy elindítsd kedvenc filmed vagy sorozatod. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai mód segítségével módunkban áll leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

87,9 × 144,1 × 23 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

82,6 × 4,51 cm (ma×mé)

Tömeg:

16,5 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    97 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    193 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    97 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    193 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,1 cm Kész!
    Magasság
    87,9 cm Kész!
    Mélység
    23 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    82,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,51 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    45 cm Kész!
    Tömeg
    16,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fehér Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" LG OLED65C22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65C22. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" LG OLED65C22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65C22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65C22.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ