AlzaBoxy Q1 Shop roku

77" LG OLED77G2

Termékkatalógus
77" LG OLED77G2
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, F energiaosztály
949 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK612g09e1 Termékszám:  OLED77G23LA Gyártó honlapja:
77" LG OLED77G2 949 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

77" LG OLED77G2

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor biztos jól jönne neked ezen LG TV. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett OLED technológiának és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan jól jön majd a filmek és sorozatok tömkelege az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Nvidia G-Sync elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 60W-os hangszóró felel. Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését szürke szín egészíti ki. A TV falra való függesztéséhez használj VESA szabványú konzolt, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító része a csomagnak.

Televízió 77
Televízió 77

77" LG OLED77G2 televízió fő tulajdonságai

  • Eme LG TV valódi mozi élményt varázsol otthonodba
  • Felejthetetlen látványvilág hála a modern OLED technológiának, és HDR10, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia a dinamikus jelenetek kedvelőinek
  • Azért, hogy tökéletes hangzásban legyen részünk, 60W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a modern WebOS operációs rendszerrel van ellátva
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround gondoskodik a mozis hangminőségről
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Ezen LG TV köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén, rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre.

Televízió 77
Televízió 77

OLED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen OLED technológiával rendelkező TV nagyszerű látványt biztosít. Az OLED technológiával rendelkező kijelzőt magas kontraszt, széles látószög, gyors válasz és telített színek jellemzik. Képes be- és kikapcsolni az egyes pixeleket, ezáltal megjeleníteni a valódi fekete árnyalatokat. Az OLED kijelző minimális energiafogyasztásra van optimalizálva, mivel csak a az éppen bekapcsolt pixelek fogyasztanak energiát.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HLG és Dolby Vision IQ. A HDR10 a kép fényerejét a legnagyobb fényerejű jelenetnek megfelelően állítja be. A Dolby Vision továbbfejlesztése a Dolby Vision IQ. Ez az okos technológia képes érzékelni a fényt a TV környezetében, és az alapján állítja be az optimális képet.

Televízió 77
Televízió 77

Válj top gamerré ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens játékosokat. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és nvidia G-Sync funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. A játékok gyönyörűen és simán, akadozás nélkül futnak a VRR-nek köszönhetően, ezenkívül nagyon rövid válaszidőt biztosít a gyors frissítési frekvencia. Ez a remek LG tévé nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a modern WebOS okos TV sok érdekes funkciót rejt, mint például Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és integrálhatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Nagyon leegyszerűsíti kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb nézők számára. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a számukra bonyolult billentyűzetet. Ezentúl lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a modern LG televízió összes okos tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz további eszközök csatlakoztatása , vagy alkalmazások közötti váltás nélkül. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV támogatja a kézmozdulatokkal való vezérlést. Beállíthatjuk a hangerőt, válthatunk a csatornák között, navigálhatunk a menüben és így tovább. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Így minden irányból megtekinthető a videó. Ez a funkció lehetővé teszi a környezet felfedezését olyan módon, ahogy azt a klasszikus videóban nem tehetnénk.

Nagyszerű TV mindenki számára

Lehetővé tesz olyan kapcsolódási lehetőségeket más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Miracast. Olyan technológia gondoskodik a moziélményről, mint Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 és Ultra Surround. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hangja hallható, a másikon pedig a fegyvermechanikáé, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás funkciókhoz

Ez a modern LG OLED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben nincs időd megnézni kedvenc műsorod, csak rögzítsd USB-n keresztül egy adathordozóra, és nézd vissza bármikor. Ha unalmas a TV műsor, csatlakoztass USB-n keresztül egy külső meghajtót, hogy nézhesd saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat lezárni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

103,9 × 171,2 × 32,1 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

97,6 × 2,5 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

41,1 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    77" (195,58 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    77" (195,58 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    171,2 cm Kész!
    Magasság
    103,9 cm Kész!
    Mélység
    32,1 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    97,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,5 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    50,1 cm Kész!
    Tömeg
    41,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    60 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    124 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    306 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 77" LG OLED77G2 termékhez:

    55" LG OLED55G2

    Televízió - SMART OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistent, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×200, hangszóró 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, G energiaosztály, az állvány nem tartozék
    Kosárba
    399 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" LG OLED65G2

    Televízió - SMART, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, VESA 300×300, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, F energiaosztály
    Kosárba
    637 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 77" LG OLED77G2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" LG OLED77G2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 77" LG OLED77G23. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 77" LG OLED77G23. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 77" LG OLED77G23.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ