Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-a6700-recenze-nahled.jpg

Sony Alpha A6700 (TESZT): a Sony legjobb kompakt tükör nélküli fényképezőgépe?

Ha kompakt tükör nélküli fényképezőgépet keresel, ne hagyd figyelmen kívül a Sony Alpha A6700 fényképezőgépet. Ez a Sony Alpha sorozat legjobban felszerelt modellje, amely APS-C formátumú chipre támaszkodik. Kíváncsi vagy mit gondol Michal Kupsa fotós erről a fényképezőgépról? A választ megtalálod a cikkben! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-3310-masood-aslami.jpg

Mit csináljak a régi telefonommal?

A régebbi telefonok, legyen szó okostelefonról vagy vezetékes készülékről, őskori eszközöknek tűnhetnek. De a legtöbb esetben még mindig sok mindenre képesek. Hacsak nem sérültek meg helyrehozhatatlanul, van néhány tippünk arra, hogy mihez kezdhetsz velük. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dlss.jpg

Mi az a DLSS?

A DLSS az egyik legizgalmasabb technológia, amely az NVIDIA GeForce RTX videokártyák megjelenésével került be a köztudatba. Hogyan működik valójában, és mire jó? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Képek átvitele telefonról számítógépre

A mobiltelefonok mára felváltották a fényképezőgépeket. Mindig kéznél vannak, és minőségben is könnyen felveszik velük a versenyt. De hogyan kezeljük a fotókat az elkészítésük után? Hogyan juttassuk el őket a mobiltelefonról a számítógépre? Cikkünkben minden kérdésre választ adunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kaios-nahled.jpg

KaiOS operációs rendszer: magasabb szintre emeli az olcsóbb telefonokat

A KaiOS egy klasszikus nyomógombos telefonokhoz tervezett operációs rendszer. Célja, hogy a régebbi telefonokat összekapcsolja a modern digitális korszakkal. A KaiOS lehetővé teszi az alkalmazások letöltését a speciális KaiStor-ról, a 4G hálózat használatát az internetezéshez, de a telefonálást és a csevegést is. Mindezt alacsony akkumulátorigény mellett. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-11.jpg

Egy igazi nagyágyú, hatalmas kijelzővel. Az Asus Zenfone 11 Ultra a mobiljátékosokat célozza meg

Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell. Mindkét telefon azonban továbbra is a kínálatban marad. Mit tud az Asus Zenfone 11 Ultra? Mikor lehet hozzájutni és mi a helyzet az árával? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Telefon használata webkameraként (ÚTMUTATÓ)

Az online találkozók ma már mindennaposak, így a webkamera a számítógépek fontos részévé vált. Ha nem szeretnél beruházni egy új webkamerába, készíts egyet a saját telefonodból. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan is néz ki ez a gyakorlatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/historie-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

A mobiltelefonok története: hogyan fejlődött a mindennapi asszisztensünk?

Valószínűleg ez napjainkban a leggyakrabban használt technológia. A mobiltelefon már 3 évtizede velünk van, és sokat változott az idők során. Legyen szó akár a kinézetről, akár a funkciókról, ma már egy teljesen más készüléket tarthatunk a kezünkben, mint évekkel ezelőtt. Hogyan fejlődtek a mobiltelefonok? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-stahnout-hudbu-do-mobilu-iphone-nahled.jpg

Hogyan kell zenét letölteni telefonra? (ÚTMUTATÓ)

Rengeteg módja van annak, hogy zenét tölts le a telefonodra. Ebben a cikkben számos gyors, egyszerű és legális módszert találsz arra, hogy kedvenc zenéidet bárhol meghallgathasd. A zenék letöltése Android és iOS készülékekre egyaránt könnyen megoldható. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-klimatizace.jpg

Hogyan működik a klíma és hová kell elhelyezni?

Tudni szeretnéd, hol van az ideális helye a klímának egy családi házban, vagy hol kell elhelyezni a légkondicionálót egy lakásban? Ha igen, akkor van számodra néhány hasznos tippünk és meglátásunk, amelyek segítenek a légkondicionáló elhelyezésében, többek között elmagyarázzuk, hogyan működik a légkondi, és mi a klíma működési elve valójában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-vakuovani-potravin.jpg

Élelmiszer-vákuumozás (TIPPEK és TANÁCSOK)

Az el nem fogyasztott élelmiszerek pazarlásának elkerülése érdekében szerezz be egy vákuumozó gépet. A vákuumozás akár többszörösen hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket, amit mind a feldolgozatlan alapanyagok, mind a főtt ételek esetében értékelni fogsz. Cikkünkből megtudhatsz mindent, amit valaha is tudni szerettél volna az élelmiszer-vákuumozásról. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Optigrill_hamburger.jpg

Stílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban

Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett menü elkészítéséhez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Hogyan mérjük a villamosenergia-fogyasztást? (ÚTMUTATÓ)

Ebben a cikkben tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan mérheted az áramfogyasztásodat és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdést is: milyen fogyasztásmérőt vegyek? Négy módszert ajánlunk arra, hogy kiderítsd, mennyit "esznek" az otthonodban lévő készülékek, és ez hogyan tükröződik az éves villanyszámládon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vymenit-procesor.jpg

Hogyan cseréljünk processzort? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A processzor cseréjének gondolata a legtöbb ember számára fejtörést és bizonytalanságot okoz. Mégis, sokunk előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a feladattal. Rábízhatjuk másra is, de mi magunk is elvégezhetjük. Fontos azonban, hogy tudjuk, mit csinálunk, és mire kell odafigyelnünk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/delete-phone-data-securely.jpg

Telefon adatok végleges törlése biztonságosan (ÚTMUTATÓ)

Tudtad, hogy a gyári beállítások visszaállítása valójában nem törli az adatokat? Ha túladsz egy régi telefonon, tableten vagy akár laptopon, alaposabban törölnöd kell az adatokat, hogy az érzékeny információk, bejelentkezési adatok, hitelkártyaadatok, és végső soron a fotóid és dokumentumaid ne legyenek kitéve a visszaélés veszélyének. Hogyan törölhetők biztonságosan az adatok az Android és iOS készülékekről? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Gemini-nahled.jpg

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diskove-pole.jpg

RAID lemezkötegek

A különböző RAID lemezkötegek alapvető módon különböznek egymástól, ami befolyásolja a teljesítményüket, a biztonságot és az árat. Egyes kötegek alkalmasak az írás és olvasás gyorsítására, míg mások szinte azonnali adatmentést biztosítanak több meghajtó hirtelen meghibásodása esetén. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oprava-kontrola-hdd-nahled.jpg

Merevlemez ellenőrzése és javítása

A merevlemez hibák nem elszigetelt jelenségek. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogyan lehet őket előre jelezni. Azt is megtudhatod, mi a teendő, ha a hiba már bekövetkezett, és máris rendellenes viselkedést vagy fájlvesztést tapasztalsz a lemezen. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-fotomobily-test.jpg

A legjobb fotómobilok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is megfogalmaztunk, amelyek segítenek eligazodni a mobiltelefonok fényképezést érintő jellemzőiben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/z2.jpg

Mi az alaplap?

Az alaplap a személyi számítógépek, de más eszközök, például mobiltelefonok fő vezérlőegysége is. Az alaplap felszereltsége és paraméterei rendkívül fontosak a jövőbeni hardverfrissítések lehetősége szempontjából. Az alaplapon számos érdekes alkatrész és csatlakozó található. Melyek ezek? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
12345...47
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ