Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus

Három újdonság, ami miatt te sem hagyhatod ki az alzát az idei karácsonyi bevásárlásból!

Magyarország legújabb webáruháza, az Alza idén is hamarabb kezdi a karácsonyt versenytársainál. És nem csak akciókkal csábítja rajongóit: új fejlesztésekkel további kényelmi szolgáltatásokat vezet be a magyar piacra. Így az Alza tovább erősödik a piacon: mobilapplikációjával, átvételi pontjaival és megkerülhetetlen ajánlataival, árakcióival könnyen a vásárlók kedvencévé válhat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/efb8cdea-6b65-40f8-8e6d-f4f95e3dfb93.jpg

Az Alza.hu kibővített, hypermodern AlzaShowroom-ot nyit, forgalma pedig eléri a 10 milliárd forintot 2018 végére

Budapest, 2018. október 3. – Az Alza Közép-Kelet-Európa legnagyobb online kereskedője, a cseh piacon 24 éve van jelen. 2017-ben éves forgalma elérte a nettó 820 millió eurót (255 milliárd Ft). A cég alkalmazottainak száma meghaladja az 1500 főt,  több mint 200 000 terméket kínál az Európai Unió országaiban, szupermodern logisztikai megoldásokkal áll vásárlói rendelkezésére. A vállalat AlzaShowroom-okat és üzleteket működtet  Ausztriában, Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában, de internetes oldalairól az Európai Unió valamennyi országából lehetséges a rendelés. Részletek itt »

Az Alzánál mától kriptovalutával is lehet vásárolni

Budapest, 2018. március 19. - A Csehországban technológiai újításairól közismert Alza webáruház most egy különleges újdonsággal áll elő. Részletek itt »

Az Alza.cz 2017-es eredményei

Prága, 2018. január 31. - A legfrissebb eredmények alapján az Alza.cz 2017-ben elérte éves rekordnak számító, több mint 820 millió eurós bevételét. Éves összehasonlításban ez kb 20.7%-os növekedést jelent. Nemzetközi összehasonlítás: CZ +17.9%, SK +19.5%, EU +80%. Magyarország vált az Alza legnagyobb anyaországon kívüli piacává – 40% az egész EU-n belül Részletek itt »

Új szolgáltatás az Alzánál: Gyorsabb és kényelmesebb a megrendelések átvétele!

Budapest, 2018. január 24. - Budapesten már telepítették is az első négy AlzaBoxot. Az Alza.hu webáruház tovább bővíti szolgáltatásait, Budapesten már telepítették is az első négy AlzaBoxot. Az AlzaBoxok önkiszolgáló csomagmegőrzők, amelyekből az alza.hu oldalon megrendelt termékeket vehetik át a vásárlók a nap 24 órájában. Az új szolgáltatás expressz kézbesítést és gyors átvételt jelent a vevők számára, mindezt külön térítés nélkül, ingyenesen. Részletek itt »

Az Alza megnyitja forradalmian új nonstop nyitva tartó önkiszolgáló üzletét

Prága, 2018. január 10. - Az e-kereskedelem vezető vállalata Csehországban előállt egy forradalmi koncepcióval - gyors vásárlás sorban állás nélkül és éjjel-nappali nyitvatartási idő, amik biztosítják az új, szuper kényelmes és magas színvonalú vásárlási élményt. A vásárló csak kiválasztja a megrendelni kívánt terméket vagy ha szüksége van segítségre, akkor a videóterminálon keresztül megkérdezheti a termékszegmes szakértőjét, majd ezután leadhatja a megrendelést és ott helyben azonnal át is veheti azt. Ez a nonstop kiszolgálást biztosító üzlet a legnépszerűbb több száz terméket ott helyben megvásárlásra kínálja fel az érdeklődők számára. Részletek itt »

Nem gondoltad volna, hogy a játékkonzolok, tévék porszívók mellé plϋss űrlények is kerϋltek az Alza vásárloinak karácsonyfája alá?Pedig így igaz

Budapest, 2017. december 28. - Óriási sikerrel zajlik az Alza ünnepi leárazássorozata: a zöld űrlény hiperszónikus rakétájával a legtöbbször PlayStation 4 Pro játékkonzolt, Krups Dolce Gusto kávéfőzőt, LG 55 colos lapostévét, Rowenta Compact Power porszívót és Oral-B Pro 750 elektromos fogkefét repített a magyar vásárlók karácsonyfái alá.  Részletek itt »

Alza: legyen élmény a karácsonyi vásárlás!

Budapest, 2017. december 19. - Szerezz még nagyobb örömet szeretteidnek és ajándékozd meg magad a nyugodt és kényelmes bevásárlás élményével még az ünnep előtti utolsó napokban is! Rendelj ajándékokat az Alza webáruházból és vedd át őket egy lépésben, személyesen hatalmas budapesti üzletünkben: hatezer azonnal elvihető termékkel és hihetetlen akciókkal várunk egészen karácsonyig! Részletek itt »

Rekordhosszú Black Friday, szuperalacsony árak az Alzánál!

Budapest, 2017. november 14. - Türelmetlenek és telhetetlenek figyelem: az Alzánál már november 16-án indul és 10 napon keresztül tart a Black Friday! Játékkonzolok, telefonok, laptopok és sportszerek hihetetlen alacsony áron, akár 94 százalék kedvezménnyel! Miért várnál a karácsonyi vásárlással, amikor ennél olcsóbb már igazán nem lesz! Részletek itt »

Átalakítja az online kereskedelmet az Alza: azonnali kiszolgálás raktárról, Youtuber-stúdió, online rendelhető Tesla!

Budapest, 2017. október 26. - Egy éven belül a TOP3 magyar webáruház közé kerülne a cég, új bemutatóterem nyílik. A cseh piacon egyeduralkodónak számító és a közép-európai e-kereskedelmet is meghatározó Alza a magyar piacon sosem látott újdonságokkal jelentkezik: 27-én nyíló új bemutatótermében beülhetünk a webshopból megrendelhető Tesla jövőautóba, kipróbálhatjuk a profi Youtuber-stúdiót, a hatalmas raktárkészletről pedig akár azonnal haza is vihetjük a kiválasztott termékeket. Az új showroom hazánkban eddig nem látott vásárlói élményt és világszínvonalú szolgáltatást nyújt. Részletek itt »

Kibérelték a Skylight CITY irodaház negyedét

Budapest, 2017. október 17. - A WING Zrt. áprilisban jelentette be, hogy a korábbi Material Center átalakításával új irodafejlesztésbe kezd – a megújuló épület első bérlője az Alza.hu.  Részletek itt »

Az Alza.hu webáruház megnyitotta első magyarországi átvételi pontját

Budapest, 2016. december 5. – Az Alza.hu webáruház megnyitotta első magyarországi átvételi pontját. Az Alza.hu első lépése a magyar e-kereskedelem forradalmi megváltoztatására irányuló törekvésben Részletek itt »

Az Alza megkezdte nemzetközi terjeszkedését

Prága, 2014. szeptember 9. – A legnagyobb cseh és szlovák számítástechnikai és elektronikai kiskereskedő egész Európába elkezdett szállítani. Az Alza bővíti üzleti tevékenységét és széles termékkínálatából már 26 európai országba is kiszállít megrendeléseket. Részletek itt »

Közép - és Kelet-Európa legelső Apple Shopja Prágában nyílik

Prága, 2014.06.23 - 2014. június 27-én a cseh vásárlóknak egy egészen kivételes élményben lehet részük - Közép- és Kelet-Európa legelső Apple Shopjának megnyitásában. Az exkluzív Apple Shop az Alza.cz tekintélyes bemutatótermében lesz Prága belvárosában.  Részletek itt »
123
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ