Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Bemutatótermünk zárva tart augusztus 20-án, de még mindig rendelhetsz otthonról és élvezheted az ingyenes házhozszállítás előnyeit!

Ármészárlás Új szolgáltatások

Az Alza.hu webáruház megnyitotta első magyarországi átvételi pontját

Budapest, 2016. december 5. – Az Alza.hu webáruház megnyitotta első magyarországi átvételi pontját. Az Alza.hu első lépése a magyar e-kereskedelem forradalmi megváltoztatására irányuló törekvésben


2016. december 5-én megnyitottuk az első budapesti üzletünket a VI. kerületben a Bajcsy-Zsilinszky út 19/b. szám alatt. Az üzletünk átvételi pontként működik, a webáruházunkban a munkanapokon 11:00 óráig leadott megrendeléseket akár még aznap 17:00 órától, a 11:00 óra után leadott rendeléseket akár már a következő munkanapon személyesen átveheti. Kollégáink örömmel segítenek minden vásárlónknak a megrendelésekkel kapcsolatos kérdésekben vagy bármilyen felmerülő igény esetén.

Ha karácsonyi ajándékokat vásárolna, akkor keresse fel webáruházunkat, ahol mindenki számára megtalálhatja a tökéletes karácsonyi meglepetést!

Kövessen bennünket Facebook-on és használja ki a webáruház akciós ajánlatait. Az online vásárlás során is kedvezményeket vehet igénybe.

Reméljük, hogy áruházunk segítségével még szebbé varázsolja mindenki karácsonyát!

Alza.cz
Katalin Papp 
E-mail: katalin.papp@alza.cz

 

Az Alza.cz vállalatról

Az Alza.cz 1994 óta foglalkozik elektronikai és számítástechnikai termékek értékesítésével, és piacvezetővé, trend teremtővé vált Közép- és Kelet-Európában. Erről nemcsak a forgalma tanúskodik, amely 2015-ben meghaladta a nettó 14 milliárd CZK-t (kb. 161 milliárd HUF), hanem az a tény is, hogy több, mint 5 millió rendelést teljesített, illetve az is, hogy már Európa 26 országába szállít. Ami az Alzát piacvezetőként megkülönbözteti, az a termékek páratlan elérhetősége, a széles termékkínálat, a prémium értékesítés és a vásárlás után biztosított minőségi szolgáltatások. 2015-ben az Alza elindította az AlzaVenture-t a startupok támogatására, megnyitotta a vadiúj Alza TechZone-t, tovább bővítette termékkínálatát, Szlovákiában felépített egy hatalmas logisztikai központot és Pozsonyban megnyitotta az egyetlen szlovák Apple Shopot. Sikerei elismeréseként számtalan díjat kapott, mint például az Év Üzlete, a MasterCard Év Kereskedője az Online kiskereskedelmi kategóriában, A legjobb E-kereskedelmi Alkalmazás díja. Az Alza Awards keretében pedig 2015-ben már másodszor ő díjazta az év legjobb cégeit és termékeit. Az Alza vállalat történetének legfontosabb mérföldköveiről itt olvashat.

0
Nyomtatás

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon