Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
HU tisíce produktů ihned k odběru Eko drogerie

Közép- és Kelet-Európa legelső Apple Shopja Prágában nyílik

Prága, 2014.06.23 - 2014. június 27-én a cseh vásárlóknak egy egészen kivételes élményben lehet részük - Közép- és Kelet-Európa legelső Apple Shopjának megnyitásában. Az exkluzív Apple Shop az Alza.cz tekintélyes bemutatótermében lesz Prága belvárosában. 


"Nagy megtiszteltés számunkra, hogy az Apple partnerének választott minket az első közép- és kelet-európai üzlet megnyitásában. Ez egy fontos lépés, amely megerősíti, hogy az Alza.cz az Apple kulcspartnere az egész régióban." mondja Šárka Jakoubková, az Alza.cz PR menedzsere.

Az Apple Shopok az Apple által tervezett különleges kereskeredelmi egységek, amelyek körültekintő kiválasztás után stratégiailag kiemelt helyszíneken kerültek megnyitásra. Ezek az egységek a legmagasabb szintű Apple partnerséget képviselik a kiskereskedelmi iparban.

"Az első száz vásárló, aki Apple terméket vásárol a nyitás napján és zöld inget visel, egy különleges, 1000 Kč-s vouchert for kapni, melyet a következő vásárlásánál használhat fel az Apple Shopban. De ez nem minden! Mindenki, aki részt vesz az eseményen akár 15%-os kedvezményt is szerezhet a kiválasztott Apple termékre. Azok a vásárlók sem maradnak le, akik nem tudják felkeresni az Apple Shopot személyesen. Ők úgy ünnepelhetnek velünk, hogy 5%-os online kedvezményt kaphatnak a választott Apple termékekre." adds Jakoubková.

Az Apple Shopban az Apple teljes termékskálája, a kiegészítők széles választéka megtalálható és tökéletes értékesítési szolgáltatást nyújt az Alza szakembereivel és az Apple saját alkalmazottaival, akik segítenek megtalálni a vásárlóknak a legjobb megoldásokat. Minden új Apple termék, amely elérhető a cseh piacon megvásárolható lesz a megnyitás napján. "Nagyon örülünk, hogy mind több és több vásárló választja a kompromisszumot nem ismerő minőséget és felhasználói élményt, amelyet az Apple termékei kínálnak." mondja Jakoubková.

Az Apple Shop megnyitásának napján várható nagy érdeklődésre való tekintettel az Alza.cz jelentősen megnöveli a kiszolgáló személyzet számát és meghosszabbítja az ingyenes parkolási lehetőség időtartamát.


 

Alza.cz
Šárka Jakoubková
Mobile: (+420) 607 053 536
E-mail: pr@alza.cz

Martin Doležal 
Mobile: (+420) 604 244 589
E-mail: martin.dolezal@alza.cz

 

Az Alza.cz, a. s. vállalatról 

Az Alza.cz 1994 óta foglalkozik elektronikai és számítástechnikai termékek értékesítésével, és piacvezetővé, trend teremtővé vált Közép- és Kelet-Európában. Erről nemcsak a forgalma tanúskodik, amely 2015-ben meghaladta a nettó 14 milliárd CZK-t (kb. 161 milliárd HUF), hanem az a tény is, hogy több, mint 5 millió rendelést teljesített, illetve az is, hogy már Európa 26 országába szállít. Ami az Alzát piacvezetőként megkülönbözteti, az a termékek páratlan elérhetősége, a széles termékkínálat, a prémium értékesítés és a vásárlás után biztosított minőségi szolgáltatások. 2015-ben az Alza elindította az AlzaVenture-t a startupok támogatására, megnyitotta a vadiúj Alza TechZone-t, tovább bővítette termékkínálatát, Szlovákiában felépített egy hatalmas logisztikai központot és Pozsonyban megnyitotta az egyetlen szlovák Apple Shopot. Sikerei elismeréseként számtalan díjat kapott, mint például az Év Üzlete, a MasterCard Év Kereskedője az Online kiskereskedelmi kategóriában, A legjobb E-kereskedelmi Alkalmazás díja. Az Alza Awards keretében pedig 2015-ben már másodszor ő díjazta az év legjobb cégeit és termékeit. Az Alza vállalat történetének legfontosabb mérföldköveiről itt olvashat.

0
Nyomtatás

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket