A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pracky-chybove-kody.jpg

Mosógép hibakódok - Mit tegyünk probléma esetén?

A mosógép hibakódok valójában egy speciális nyelvi rendszer részét képezik, amelyek jelzik, ha valami baj van a készülékkel. Annak érdekében, hogy ne lepődj meg a mosógép kijelzőjén felvillanó ismeretlen szimbólumoktól és a hangjelzésektől, részletes áttekintést készítettünk számodra, amelyben a legnépszerűbb gyártók által használt mosógép hibakódok mind megtalálhatók.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usetrit-energii.jpg

Hogyan takarékoskodjunk az energiával?

Az elmúlt időszakban minden bizonnyal te is jelentős emelkedést tapasztaltál az energiaárak terén. Hogyan spóroljak, mit tehetek az energiafogyasztás csökkentése érdekében? Biztosan neked is eszedbe jutnak ezek a kérdések. Az energiatakarékosság otthon nem csak rendszeres megtakarítást eredményez, hanem a környezetnek is jót tesz. Csökkentsd okosan a fogyasztásodat! Cikkünkben megmutatjuk, hogy jelentős megtakarítás érhető el azzal, hogy modern készülékekbe és technológiákba fektetsz, amelyek nem csak a kényelmedet növelik, hanem az energiapazarlást is minimálisra csökkentik otthonodban. Cikkünk rengeteg tanácsot és tippet kínál, hogy az energiatakarékosság otthon egyszerű és hatásos legyen.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aquastop_1.jpg

Mi is az az Aquastop funkció: Mosógépek | Mosogatógépek

Az Aqua Stop rendszer egy olyan védelmi mechanizmus, amely megvédi fürdőszobádat a mosógép, a mosogatógép vagy a vízcső váratlan meghibásodása által okozott elöntésektől. A rendszer mindehhez biztonsági intézkedésként úszókapcsolót vagy kiegészítő biztonsági tömlőt használ.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-susit-pradlo-v-susicce-nahledovy.jpg

Hogyan szárítsuk meg a ruhaneműt a szárítógépben (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben kihasználhasd ezt a nagyszerű készüléket, és egyúttal elkerüld az olyan baleseteket, mint a ruhanemű túlszárítása a szárítóban vagy a tönkrement nyomtatott minta a pólón. És nem csak ezekről fogunk beszélni. Tanácsot adunk a szárítógép tisztításának módjával kapcsolatban úgy, hogy az hosszú ideig és jól szolgáljon Téged, és elmagyarázzuk, hogy is működik ez a szárítógéppel és az öblítővel. Cikkünkben mindent megtudhatsz a ruhák szárítógépben történő szárításáról.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-pracku-navod.jpg

Hogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig működjön, és hogy ruhaneműink mosás után valóban tiszták és illatosak legyenek. Cikkünkben azzal kapcsolatban adunk tanácsot, hogyan tisztítsuk meg a mosógépet a mosószer- és ruhamaradványoktól, különböző szennyeződéseitől, hogyan távolítsuk el a vízkövet a mosógépből, vagy hogyan távolítsuk el a mosógép kellemetlen szagát. És ha régi mosógéped elhasználódott, és azon gondolkodsz, melyik mosógépet válaszd, akkor ajánlatunk is van a számodra - hogyan és hol lehet megtudni, mire kell összpontosítanunk a választás során, és mely mosógépek a legmegbízhatóbbak.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zapojit-pracku-susicku-zdroj-bosh-home-nahled.jpg

Hogyan csatlakoztassuk a mosó - és szárítógépet (ÚTMUTATÓ)

Új mosógép vagy szárítógép telepítése? Mindenképpen képes vagy rá! Tanácsot adunk a mosógép lépésről lépésre történő csatlakoztatásához, a szárítógép csatlakoztatásához a szennyvízcsatornához való csatlakozás nélkül, valamint a mosógép és a szárítógép egy lefolyócsőre való csatlakoztatásához.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-pracek-nahled.jpg

A mosógépek leggyakoribb meghibásodásai és azok elhárítása

A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál, próbálj meg utánajárni, hogy nem csak egy egyszerű hibáról van-e szó, amelyet magad is helyrehozhatsz. Milyen mosógéppel kapcsolatos problémákat oldhatsz meg te is, és mikor jobb, ha inkább egy profi szervizre bízod a dolgot? A mosógépek leggyakoribb meghibásodásait és azok lehetséges megoldását alábbi cikkünkben találod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ivertorovy-motor-pracka-2-2-nahled.jpg

Inverter motor

Az inverter motor megbízhatóbb és jobban is bírja, mint egy hagyományos szénmotor. Azok idővel elhasználódnak, amely súrlódáshoz és szikrázáshoz vezet. Az inverter motor az elektronikus sebesség-szabályozás elvén működik, amely csökkenti a rázkódást és a kopást, továbbá magasabb teljesítményt biztosít alacsonyabb zajszint mellett. Az inverter motorok gyártói általában 10 éves garanciát kínálnak. 

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ