A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Optigrill_hamburger.jpg

Stílusos grillparti, avagy Tefal kontakt grill és forrólevegős fritőz akcióban

Bemutatjuk a Tefal OptiGrill kontakt grillt és a Tefal Easy Fry & Grill forrólevegős fritőzt, amelyekkel számos finom étel készíthető egy nagyobb baráti társaság számára. Mindkét készülék automatikus programokkal rendelkezik, és rengeteg helyet biztosít egy komplett menü elkészítéséhez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sous-vide-thumb.jpg

Fedezd fel a sous vide főzés modern módját

Hallottál már a sous vide főzésről? Ennek az egyedülálló főzési módszernek számos előnye van, amelyek segítségével egyedi ízeket és aromákat érhetsz el, és professzionális szintre emelheted konyhai készségeidet. Mi a titka ennek az innovatív sous vide módszernek? Ebben a cikkben részletesen elmagyarázzuk, hogy mi is az a sous vide, milyen előnyökkel jár a sous vide módszer, és néhány nagyszerű sous vide receptet is megosztunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-pekarna-recepty-nahled.jpg

Kenyérsütés házilag – kenyérsütő receptek, péksütemények, édességek

Szeretnél olyan kenyérsütő recepteket, amelyek mindig jól sikerülnek? Inspirációt keresel az kenyérsütődben való sütéshez, vagy csak szükséged van egy jó élesztős tésztareceptre? Cikkünkben összegyűjtöttünk számos olyan bevált kenyérsütő receptet, amelyek közt a hagyományos és eredeti sütést kedvelők egyaránt megtalálják a számításaikat. Csak válassz közülük és add át magad az otthoni sütés örömének. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ryzovac-vyhody-recepty.jpg

Mi az a rizsfőző és hogyan működik (RECEPTEKKEL)

A rizsfőzők igen népszerűek. De vajon azt tudod, hogy mire kell összpontosítani a rizsfőző kiválasztásakor, és mire kell vigyázni? Nem csak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ cikkünkben.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pomaly-hrnec/pomaly-hrnec-nahled.jpg

Mi az a lassú főző + RECEPTEK

A lassú főzőben történő főzés a modern ételkészítés egyik módja. Cikkünkből megtudhatod, mi mindenre képes a lassú főző, hogyan működik és mit főzhetünk benne.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_5.jpg

Gyümölcsfacsaró tippek és receptek, amelyeket érdemes kipróbálni

Egészségesen élni: ez az a mottó, amelyet manapság egyre több ember követ. Akár egészségi állapotuk miatt, akár egyszerűen azért, mert így jobban érzik magukat. A sokféle kiváló gyümölcs- és zöldséglé receptek segítségével ezt sokkal könnyebb elérni, mint gondolnád.

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ