A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Velikonoce HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/novinky-v-nabidce.jpg

Újdonságok a kínálatban

Kínálatunk legújabb tagjai: 2023 májusától új termékek. A legjobb ár/érték aránnyal rendelkező termékek. További információk cikkünkben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysavač-xiaomi.jpg

Xiaomi újdonságok turmixgép, rúd - és robotporszívó formájában

A Xiaomi márkanév alatt a háztartási készülékek széles választékával találkozhatunk, amelyek a takarításra, a főzésre és a szabadidős tevékenységekre összpontosítanak. Az aktuális újdonságok, amelyeket ezen cikk hivatott bemutatni, a Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry moppal ellátott többfunkciós rúdporszívó, a Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívó és a Xiaomi Smart Blender turmixgép. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-iv-recenze-hrdinove-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV (multiplayer BENYOMÁSOK) - Teljes erővel tér vissza a történelem legnépszerűbb RTS márkája?

Az Age of Empires IV teljes verziójának megjelenési dátuma rohamosan közeledik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nyílt bétatesztet tartanak, hogy megmutassák a világnak a játékban szereplő harcos nemzetek felének multiplayer akcióját, néhány érdekes pálya mellett. A játékról szerzett benyomásainkban elolvashatod, hogyan teljesített nálunk a játék, mit szólunk az optimalizáláshoz, és hogy sikert jósolunk-e neki.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-uvodni-obrazek-nahled.jpg

PlayStation 5: Minden, amit tudunk + Értékelés

A PlayStation 5 a játékkonzolok történetének legjobb rajtját produkálta, mind a játékosok körében, mind az értékelésekben jól szerepelt (az AlzaTech munkatársaitól származó értékelésünket itt találod). Rengeteg újítást és bevált receptet hozott a játékok világába, ebben a cikkben pedig összegyűjtöttünk mindent, amit a PlayStation 5-ről tudni kell. Mennyibe kerül, milyen játékokat lehet játszani a Sony új konzolján, mennyire erős a PS5, mi a helyzet a PlayStation 4 játékok támogatásával, vagy miért jelent ilyen nagy előrelépést az új DualSense kontroller - mindezt és még sok mást megtudhatsz ebből a rendszeresen frissített cikkből.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fortnite-icons-series-nahled.jpg

Fortnite (HÍREK)

2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic Games egy különleges, híres emberek által inspirált skin-sorozatot tervez. Ha kíváncsi vagy, melyik híresség lesz az első, aki saját avatárt kap, olvass tovább. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-event-iphone-12-nahled.jpg

Apple event 2020 (ÖSSZEFOGLALÓ): új iPhone 12 és HomePod mini

Az idei Apple 2020 eseményt előzetesen rögzítették, és a tavaszihoz hasonlóan ismét nézők nélkül zajlott. Ennek ellenére érdekes előadást láthattunk. Nem láttunk új iPhone-t, de az Apple bemutatta az Apple Watch Series 6 és a Watch SE órákat, valamint két új iPad-et is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pubg-thumbnail-nahled.jpg

PlayerUnknown’s Battlegrounds (TESZT) – A sziget térképe már a teszt szerveren játszható

A PUBG továbbra is a népszerű játékok közé tartozik. A koreai Bluehole műhely Battle Royale tavalyi kiadása egy újabb térkép formájában kínál jelentős frissítést. További információk a cikkünkben.

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ