AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

BOSCH MUM5X720

Termékkatalógus
BOSCH MUM5X720
4,8 4 értékelés
Konyhai robotgép Bosch MUM5 - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, PULSE gomb, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, turmix feltét, kétoldalas korong, habverő, habverő kar és beöntő karima, 3 szeletelő korong, zajszint 76 dB, kábel hossza 1,1 m, tömege 7 kg, mérete 28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Sz×Mé), piros kivitel
144 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOSKR420 Termékszám:  MUM5X720 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

148 020 Ft
Szett megvásárlása
149 380 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH MUM5X720

Tedd kényelmessé és könnyítsd meg a főzést az új BOSCH MUM5X720 konyhai robotgéppel. 1000 W-os motort kapott, amely megbízható teljesítménnyel, gyorsan és tökéletesen dolgozza fel még a legigényesebb alapanyagokat is. A motor teljesítménye könnyedén állítható 7 lehetséges sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Köszönhetően a bolygómozgásnak, amikor is a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. Annak érdekében, hogy a konyhai robotgéppel egyszerűen és hatékonyan tudjunk tésztát készíteni, rendelkezik egy rozsdamentes acélból készült tállal, melynek térfogata 3,9 l, amely megfelelő minden többszemélyes háztartás számára. Olyan lényeges tulajdonságokkal rendelkezik, mint PULSE (Turbo) gomb. A nagyszerű Bosch konyhai robotgép megjelenését piros szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép BOSCH MUM5X720 ...
Konyhai robotgép BOSCH MUM5X720 ...

BOSCH MUM5X720 konyhai robotgép legfontosabb tulajdonságai

  • A remek Bosch konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motorral látták el
  • 7 fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes keverést
  • Keverőtál rozsdamentes acélból 3,9 l térfogattal
  • Terméksorozat: Bosch MUM5
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • A pulzáló funkció lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban és alaposabban dolgozzuk össze az alapanyagokat
  • Piros szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

A tartós BOSCH MUM5X720 konyhai robotgép tulajdonságai

Eme Bosch konyhai robotgépnek köszönhetően a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Nagyon egyszerűen felverhetjük vele a tojást, vagy készíthetünk különféle habkrémeket- Nagy segítség lesz a különféle krémek, öntetek vagy töltelékek készítése során. A legfinomabb sütemények érdekében olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, mintha csak kézzel gyúrtuk volna. Köszönhetően a dagasztó funkciónak, bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább... Rendelkezik mixer funkcióval is. Gond nélkül darál dióféléket és jeget, emellett készíthetünk vele ízletes leveseket, egészséges, tápanyagokban gazdag turmixokat vagy akár zabkását. Így tényleg a legfinomabb ízekkel kényeztethetjük magunkat.

Konyhai robotgép BOSCH MUM5X720 ...
Konyhai robotgép BOSCH MUM5X720 ...

Próbáld ki a remek Bosch konyhai robotgép extra funkcióit

A remek BOSCH MUM5X720 konyhai robotgép egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is nagy segítség. A pulzáló funkciónak köszönhetően sokkal alaposabban és gyorsabban dolgozhatjuk össze az alapanyagokat. Az ügyes Bosch Konyhai robotgép segítségével élvezni fogjuk a sütés-főzés minden pillanatát.

Konyhai robotgép BOSCH MUM5X720 ...

A tartós Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, turmix feltét, kétoldalas korong, habverő, habverő kar és beöntő karima és 3 szeletelő korong. Ezzel a bőséges tartozékkal ezen BOSCH MUM5X720 konyhai robotgép többféle készüléket helyettesít, így alkalmunk van sok helyet és pénzt megspórolni.

Kábel hosszúsága:

1,1 m

Zajszint:

76 dB

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

28,2 × 28 × 27,1 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

7 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Turmix feltét, Kétoldalas korong, Habverő, Habverő kar, Beöntő karima Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!

Tartozékok

Tartozékok
Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Turmix feltét, Kétoldalas korong, Habverő, Habverő kar, Beöntő karima Kész!
Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Műanyag Kész!
Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
27,1 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
28,2 cm Kész!
Tömeg
7 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH MUM5X720 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM5X720 Scale. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM5X720 Scale. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MUM5X720. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH MUM5X720.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ