Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit

Termékkatalógus
Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit
Digitális fényképezőgép - 13,1 Mpx CMOS, DIGIC 6 iSAPS, 5-szörös zoom (24-120 mm F2-3.9), dönthető 3" LCD kijelző, Li-Ion akkumulátor, SD/SDHC/SDXC, WiFi, HDMI, FullHD videó, intelligens stabilizátor
Kód:  OC063k81 Termékszám:  9167B021 Gyártó honlapja:

Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit

Kamera súlya: 730 g
le
Canon PowerShot G1X Mark II

Paraméterek

Fókusztávolság:

min. 24 mm, max. 120 mm

Rekesz:

min. f3,9 max. f2

Átlós képernyő:

3"

Érzékelő mérete:

Maximum ISO:

12800

Maximum videó felbontás:

Full HD (1920 × 1080)

Az akkumulátor élettartama:

240 felvétel

Speciális funkciók:

Vakupapucs

A Canon PowerShot G1X Mark II igazi remekművé vált a számos fejlesztésnek köszönhetően, amelynek eredményeképp könnyedén felveszi a versenyt a tükörreflexes gépekkel. A kiváló objektív, amely minél több fényt enged át az érzékelő elemekre, előfeltétele az éles és jól kontúrozott képeknek. A Canon tisztában van ezzel, ezért a továbbfejlesztett modell kapott egy 5x zoom objektívet, F / 2 rekesznyílással! Ez az egyik legmagasabb mérőszám, amelyet általában csak tükörobjektíveknél talál, persze nagyítás nélkül, vagy külön magával kell hordania egy ilyen paraméterekkel rendelkező zoom lencsét.

Fontosabb jellemzők

  • Pontos színvisszaadás és textúrázás
  • Testreszabható vezérlő gyűrűk és érintőképernyő
  • Jó eredmények, még gyenge fényviszonyok mellett is
  • Gyors reakció- és képfeldolgozási idő
  • Precíz, manuális fókusz, szélek kiemelése
  • WiFi szinkronizálás a távirányítósághoz
  • Mellékelt kereső és eredeti tok

Top elektronika

A fejlesztések az elektronika és egyéb programok vezérlését is érintették. A fényképező jelenleg a legfejlettebb DIGIC 6 képfeldolgozóval rendelkezik, magas 31 pontos AiAF fókusszal, amely képes arra, hogy nagy számú, folyamatos felvételt készítsen még gyenge fényviszonyok között isármilyen környezetben a legjobb minőséget produkálja, és minimalizálja a zajokat. Mindez, az igen érzékeny CANON CMOS érzékelővel együtt kiváló eredményt nyújt. A szenzor szorosan együttműködik a lencsével. Intelligens optikai képstabilizáció pedig segíti a rázkódás csökkentését.

Minden helyzetben

A felsoroltak mellett a készülék számos kreatív funkcióval, intelligens módok és alkalmazások sokaságával rendelkezik, amelyek nemcsak a fényképezőgép használatát könnyítik meg, hanem egészen új szintre emelik a fotózás élményét. Ezekből a funkciókból kiemelendő az Smart Auto mód, amely automatikusan kiválasztja a kamera által beállítható 58 opció egyikét (a többi 21 videózásra alkalmas) a legoptimálisabb eredmény érdekében. Álljon készen arra, hogy a tapasztalatait a lehető legjobb minőségben rögzítse! Haladók nagyra értékelik a professzionális, veszteségmentes RAW formátum támogatását.

Modern elemekkel

Külön fejezetet érdemel a markolat, és különösen a vezérlés innovatív ergonómiája. A fényképezőgép rendelkezik egy pár vezérlő gyűrűvel, a finom élesítéshez, amellyel kiemeli a fókuszterületet, így pontosan tudni fogja, hová kell koncentrálnia. A gyűrűk testreszabhatók a különböző beállítások gyors megváltoztatásához. A kijelző kiváló színreprodukcióval és jó látószögű nézettel javult. A fényképezőgép beépített WiFi-vel és NFC-vel rendelkezik az intelligens eszközökhöz történő csatlakozáshoz - csak telepítse a Canon CameraWindow alkalmazást.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/1,5" Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
60 s Kész!
Maximum ISO
12 800 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5,2 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
120 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/2 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/3,9 Kész!
Optikai zoom
5 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
240 kép Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot G1X Mark II Premium Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PowerShot G1 X Mark II Premium Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PowerShot G1 X Mark II Premium Kit.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ