A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Concept GE2005

Termékkatalógus
Concept GE2005
4,9 13 értékelés
Kontakt grill - 1500 W teljesítmény, 2 db, teflon, összesen 945,2 cm2 grillfelület, grill anyaga: műanyag, tömege: 2,44 kg
18 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTsc1895 Kiterjesztett jótállás+24 hónap Termékszám:  GE2005

Akciós szettek

22 020 Ft
Szett megvásárlása

Concept GE2005

A Concept GE2005 egy kompakt elektromos grill steak, grillezett zöldségek és péksütemények egyszerű sütésére. A grill két teflon felülettel rendelkezik, amelyekegyszerre ishasználhatók, köszönhetően a BBQ funkciónak, amely jelentősen lerövidíti az időt. Nyitott grillként hasznos lehet nagy mennyiségű hús, péksütemény, és más élelmiszerek elkészítésekor, sok vendég számára. Még a legnagyobb, 1500 wattos teljesítmény mellett is biztos lehetsz benne, hogy a fogantyúja mindig hűvös marad. Hőszigetelő és csúszásgátló bevonattal van ellátva. A Concept GE2005 fel van szerelve hőmérséklet-szabályozóval, és praktikus zsír vagy szaft gyűjtővel, hogy ne csöpögtessünk össze mindent grillezésekor. Használata után elegendő csak egy ronggyal vagy papírtörlővel áttörölni a lapokat.


Praktikus hőmérséklet-szabályozó

BBQ grillezés lehetősége nyitott lapokon

Könnyű karbantartás


A Concept GE2005 grill főbb jellemzői

  • Rozsdamentes acél elektromos grill, fekete kiegészítőkkel
  • Csepptálca zsír/szaft számára
  • BBQ-mód akár mindkét lap használható egyszerre
  • A Concept GE2005 sütőlapjai teflon bevonatúak
  • Gyors és egyszerű tisztítás
  • A Concept GE2005 hőszigetelt, csúszásmentes fogantyúval rendelkezik

A Concept GE2005 kontakt grill sokoldalú segítő minden háztartásban

Kényeztesd családodat és barátaidat lédús steakekkel, ropogós zöldségekkel vagy péksüteményekkel. Egy pillanat alatt elkészít mindent, amit csak akarsz. Nem kell megvárni, amíg felmelegszik, könnyen grillezhetsz otthonodban.

A BBG grill két lapot használ egyszerre

A Concept GE2005 kontakt grill BBQ grillezővel rendelkezik, így nyitva is lehet használni. Nagyon kényelmesen készíthetsz több ételt a két lapon. Az egyik lapon akár ropogós grillezett zöldségeket, a másikon gyönyörűen lédús húst készíthetsz. 

A Concept GE2005 grill lapjai tapadásmentesek és teflonnal vannak bevonva

Akár marhahúst, csirkét, pulykát, halat vagy sertéshúst szeretnél grillezni, a Concept GE2005 kontaktgrill mesterré tesz. A grillapok kiváló minőségű, tapadásmentes felülettel rendelkeznek, amely tökéletes eredményt biztosít, és nagyon könnyen karbantartható. A felesleges zsír egy speciális gyűjtőtartályba folyik. A hús így tökéletesen ropogós lesz, nem pedig párolódik. A Concept GE2005 grillsütőben elkészítheted kedvenc péksüteményedet is, amely ideális uzsonnára vagy vacsorára. 

Concept GE2005 grill praktikus hőmérséklet-szabályozóval

A Concept GE2005 kontaktgrill nagy, 1500 W-os teljesítményt nyújt, ami biztosítja, hogy a készülék nagyon gyorsan felmelegedjen. A hőmérsékletet könnyen beállíthatod a praktikus hőmérsékletszabályozóval. A hőmérsékletet beállíthatod hús, zöldség, gyümölcs vagy péksütemény sütéséhez. A grillt a lakásban és a szabadban is használhatod. Minden partin, ünnepségen és baráti összejövetelen nélkülözhetetlen segítőd lesz. Használat után egyszerűen töröld le a lemezeket egy papírtörlővel, és a Concept GE2005 grill gyönyörűen tiszta lesz, és készen áll a következő használatra.

A Concept szakácskönyv alkalmazásban recepteket találsz

Az új Concept szakácskönyv alkalmazás egy világos és egyszerű szakácskönyv, amely mobiltelefonodon vagy tableteden mindig kéznél lehet. Válassz a desszertek, RAW, lekvárok, saláták, levesek, előételek közül, és kezdj el főzni. A saját készülékednek megfelelően is válogathatsz. Nem leszel többé tanácstalan, hogy mit főzzél egy partira, családi ebédre vagy milyen turmixot vigyél magaddal a munkahelyére. Töltsd le az alkalmazást iOS-re vagy Androidra.

További információk a Concept kontaktgrillről

Szín: rozsdamentes acél + fekete
Energiafogyasztás: 1500 W
Feszültség: 220 - 240


Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Grillezőfelület anyaga
Teflon Kész!
Grill anyaga
Műanyag Kész!

Grillfelület méretei

Grillfelület
945,2 cm2 Kész!
Grillfelület szélessége
27,8 cm Kész!
Grillfelület mélysége
17 cm Kész!

Tömeg

Súly
2,44 kg Kész!

Tulajdonságok

Tejlesítmény
1 500 W Kész!
Grillfelületek száma
2 Kész!
Több paraméter

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept GE2005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept GE2005. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept GE2005.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ