Akvizice ApF HU Shop roku

Doogee S95 PRO

Termékkatalógus
Doogee S95 PRO
2,8 5 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es kijelző, 2160 × 1080, IPS kijelző, 8 magos processzor, 8 GB RAM, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 8 Mpx felbontású, hátlapi kamera, optikai zoommal, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, IP68 védelem, ütésálló, kártyafüggetlen, gyorstöltés 24W, vezeték nélküli töltés 10W, fordított töltés, SOS gomb, 5150 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  DGE2333ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Doogee S95 PRO

A(z) Doogee S95 PRO készülék esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A három beépített kamera jóvoltából fantasztikus képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. Az operatív memória mérete 8 GB. Teljesítményét tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások futtatására is alkalmas. A(z) Doogee S95 PRO telefont jókora kapacitású 5150 mAh akkumulátor működteti. Ez a változat gyors vezeték nélküli akkumulátor töltéssel is rendelkezik. További előnye, hogy USB-C csatlakozóval is ellátták. Erős, ütésálló felépítése derűssé teszi majd azokat, akik kedvelik az ütésálló telefonokat. Vízhatlan kivitel sok bosszankodástól fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: 68. Az ún. fordított töltéssel mások eszközeit is fel tudod tölteni. A(z) Doogee okostelefonja tisztán Android alapokon működik.

A(z) Doogee S95 PRO okostelefon főbb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • Az erős konstrukció ellenáll az ütéseknek
  • Vízálló konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • A(z) Doogee S95 PRO 6,3" méretű IPS kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 2160 × 1080
  • Az NFC lehetővé teszi a gyors adatcserét
  • A hátsó kamera max. felbontása: 48 Mpx
  • A telefon hátulján lévő kamerák száma: 3
  • A vezetékes gyorstöltés hatásfoka 24 W, a vezeték nélküli gyorstöltés teljesítménye pedig 10 W
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
  • Az SOS gombbal gyorsan segítséget hívhatsz
  • A(z) Doogee telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM típusú, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Doogee S95 PRO mobiltelefon kijelzője és kamerája

Ez az átlagon felüli 6,3" méretű kijelző csepp alakú kivágással és FullHD felbontással rendelkezik. Hatalmas előnye, hogy a közismert IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Doogee S95 PRO okostelefon fejlett három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 8Mpx (f/2,4) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,8) szerfelett elégedett leszel. A hatékony autofókusz javítja a képminőséget. Egy praktikus kis dióda plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik imádói szerfelett elégedettek lesznek a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerával. Ezen felül 10× optikai zoomal is rendelkezik.

A(z) Doogee S95 PRO egyéb funkciói

Ebbe az okostelefonba egyszerre két SIM kártya is behelyezhető, de a második a memóriakártya helyére kerül. A belső tárhely kapacitása tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Doogee S95 PRO okostelefon adatainak biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő technológia lehetővé teszi a mobiltelefon gyors feloldását, méghozzá jelszó vagy minta nélkül. A különleges SOS gombbal egyszerűen és gyorsan hívhatsz segítséget. Az NFC interfész lehetővé teszi a gyors adatcserét. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának hála akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee S95 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee S95 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee S95 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee S95 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee S95 PRO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ