Shop roku Shop roku

Felmosó robotok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Tisztítás típusa
Felszívás
(1)
Törlés
(5)
Nedves tisztítás
(2)
Száraz tisztítás
(1)
Navigáció módja
Lézeres
(1)
Kamerás
(4)
VSLAM
(1)
LiDAR
(1)
Funkció
Automata feltöltés
(4)
Ütközésérzékelő
(1)
Automata kiürítés
(1)
Lépcsőről való leesés elleni érzékelő
(3)
Takarítandó helyiség meghatározása
(3)
Felület típusa
Minden padlótípus
(1)
Szőnyeg
(1)
Kemény padló
(4)
Linóleum
(3)
Fapadlók
(1)
Úszó padló
(3)
Tápellátás típusa
Akkus
(3)
Vezetékes
(2)
Porszívó típus
Robot
(5)
2 az 1-ben
(1)
Zajszint
50 dB
60 dB
-
Űrtartalom
0,12 l
2,5 l
-
Tömeg
2,2 kg
4,9 kg
-
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(2)
Szűrés

A felmosó robotok rengeteg munkát takarítanak meg, mivel a segítségükkel könnyedén tisztíthatjuk a padlót anélkül, hogy nekünk kéne bajlódnunk a fáradságos kézi felmosással. A robotporszívó és felmosó minden szennyeződéssel megbirkózik, és mindenféle kemény padlótípus felmosására is képes. Szeretnéd megtudni, mit kell figyelembe venni, amikor felmosós robotporszívó háztartási gépet vásárolsz? Olvass tovább, és tudj meg többet ezekről a praktikus segítőkről.

Tovább

Milyen előnyöket kínál a felmosó robot?

Ha otthonodban szinte minden szobában kemény padló van, egy felmosó robot nagyban megkönnyítheti a házimunkát. Egy robotporszívó felmosó ugyanolyan jól felmossa a padlót, mint egy takarítónő a kézi felmosóval. Egyes felmosó robotok a durva szennyeződésektől, például a háziállatok szőrétől és a morzsáktól is megszabadítanak. Egy felmosós robotporszívó sok időt és fáradságot takaríthat meg neked.

  • A kemény padlót önállóan felmossa.
  • Megszünteti a felmosás fáradalmait.
  • Kikerüli a szőnyegeket.
  • Működtetése és karbantartása gyerekjáték.

Felmosó robot vagy robotporszívó moppal?

Először is tisztázzuk a különbséget a felmosó robot és a robotporszívó mopos változatai közt.

  • A robotporszívó és felmosó minden típusú kemény padlót felmos, és a szőnyegeket is kikerüli. Felmosás közben vizet fecskendez maga elé, majd egy felmosórongy segítségével megtisztítja a padlót. Egyes modellek lehetővé teszik a száraz felmosást is, amikor egy speciális felmosórongyot használnak, hogy megszabadítsák a padlót a szennyeződéstől, portól és a háziállatok szőrétől.
  • A robotporszívó felmosóval képes porszívózni és felmosni, vagy egyszerre alkalmas mindkét tevékenységre is. De képes arra is, hogy először porszívózzon, és utána felmosson. Nem ajánlott olyan otthonokba, ahol szőnyegek vannak, mivel nem tudja kikerülni azokat, és felmosás közben összevizezheti a szőnyegeket. A felmosó robothoz képest abban is különbözik, ahogyan a vizet eloszlatja, mivel közvetlenül a felmosórongyot nedvesíti.

felmosó robot iRobot Braava Jet m6
Felmosó robot

felmosó robot moppal iRobot Roomba Combo
Robotporszívó felmosóval

Milyen típusú padlóra alkalmas a felmosó robot?

A robotporszívó felmosó különösen kemény padló tisztítására alkalmas, de nem kell aggódnod, hogy a szőnyeggel borított lakásodban esetleg kárt tesz. A felmosó robotok képesek kikerülni a szőnyegeket, így azok nem lesznek nedvesek és nem sérülnek.

Felület Felmosó robot
Úszóparketta
Linóleum – PVC
Burkolat
Szőnyeg - sörték hossza legfeljebb 1 cm
Szőnyeg - sörték hossza 1-1,5 cm
Szőnyeg - sörték hossza 1,5 cm felett

A felmosó robot kiválasztása

A felmosó robot kiválasztásakor tisztában kell lenned azzal, hogy mit vársz el tőle, és hol fogod használni. Egy robotporszívóval együtt fogod netán hadba fogni, vagy szükséged van arra, hogy csak a saját munkáját végezze el? Fontos tudni, hogy a robotporszívó felmosó funkcióval mekkora területet fog felmosni. Milyen paramétereket és jellemzőket kell figyelembe venned a választás során, hogy biztosan a legjobb felmosó robot készüléket válaszd?

Felmosó robotok nedves és száraz tisztításhoz

Bár a felmosó robotok nem egyesítik a porszívózási és felmosási funkciókat, mégis képesek megszabadulni a padlón lévő durvább szennyeződésektől is. A legtöbb modell esetében választhatsz a nedves és a száraz tisztítás között. A száraz tisztításhoz csak egy speciális kendőt kell a felmosó robot segítőnkhöz csatlakoztatni annak érdekében, hogy az felszedje a port, az apró szennyeződéseket és a háziállatok szőrét.

Egyes felmosó robotok lehetővé teszik speciális tisztítószerek használatát, így nem csak vízzel mossák fel a padlót. Használatuk során mindig kövesd a gyártó utasításait.

A felmosó robotot választása a tisztítandó terület nagysága szerint történhet

A felmosós robotporszívó kiválasztásakor vedd figyelembe a tisztítandó terület nagyságát.

  • Ha az egész háztartás tisztítására fogod használni, akkor fontos, hogy a robotporszívó és felmosó kellően nagy víztartállyal rendelkezzen, és ideális esetben a tisztítás során automatikus újratöltési funkcióval is működjön.
  • Ha csak bizonyos helyiségekben szeretnéd használni a felmosó robotot, akkor elegendő egy kisebb víztartállyal rendelkező modell.
  • A legkisebb víztartályok térfogata körülbelül 100 ml, a legnagyobbaké több mint 400 ml.

i

A felmosó robot más néven robotporszívó is lehet.

Milyen típusú törlőkendőket használhat a robotporszívó felmosó?

A felmosó kendők, más néven felmosópárnák a tisztítási módtól és a kialakítástól függően változnak.

  • A nedves tisztító kendők nedvszívó rostokból készülnek, és segítenek feloldani a zsírt, a koszt és egyéb padlóra tapadt szennyeződéseket, miközben kifényesítik a padló felületét.
  • A száraz tisztítótörlők elektrosztatikus energiát használnak a szennyeződések, por, szőr és a szösz felfogására.
  • A levehető törlőkendők hosszú ideig szolgálnak, mert a tisztítás után egyszerűen kimoshatod őket, és újra felhasználhatod a következő felmosáskor.
  • Az eldobható törlőkendőket egyszerűen dobd el a tisztítás után, és vegyél egy új törlőkendőt a következő tisztításhoz. Használatuk egy kicsit kényelmesebb, de nem túl gazdaságos és nem túl környezetbarát.

Robot törlő száraz tisztító kendővel
Száraz tisztító kendő

A robot törlő nedves tisztítókendővel
Nedves tisztító kendő

A felmosós robotporszívó csatlakoztathatósága

A felmosós robotporszívó kézzel és a mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető. Egyes modellek összekapcsolhatók egy azonos márkájú robotporszívóval is. Milyen előnyei vannak az alkalmazással történő vezérlésnek?

  • A robotporszívó felmosó elkezdheti a takarítást mindenhol, és ezt időzítheted úgy, hogy a robotporszívó felmosó funkcióval befejezze a műveletet, mielőtt hazaérnél. A legtöbb alkalmazás még azt is lehetővé teszi, hogy a hét egyes napjaira beállíthasd a takarítást.
  • Az alkalmazás lehetővé teszi a tisztítási előzmények, valamint az aktuális tisztítási fázis nyomon követését valós időben.
  • Az alkalmazás segítségével kiválaszthatsz egy adott helyiséget, amelyben takarítani szeretnél, és beállíthatod a vízadagolás intenzitását.
  • Ha a felmosó robot egy robotporszívóhoz van csatlakoztatva, akkor az utóbbi automatikusan elkezd takarítani, amikor a felmosó robot végzett, így nem kell az indítással bajlódnod.

i

Ha a felmosó robot és a robotporszívó együtt dolgozik, akkor szinte semmi feladatod nem lesz a padló tisztításával, és a robotasszisztensek rengeteg időt takarítanak meg neked.

Milyen egyéb funkciókkal rendelkezhet egy felmosós robotporszívó?

A robotporszívó felmosó számos egyéb hasznos funkcióval rendelkezhet, amelyek megkönnyítik a használatát és növelik a takarítás minőségét.

  • A takarítás közbeni feltöltés ideális a nagy háztartásokban. A felmosó robot szükség esetén magától a töltőállomáshoz hajt, hogy feltöltődjön, majd ott folytatja a takarítást, ahol a töltés előtt abbahagyta.
  • A virtuális fal egy jeladó segítségével láthatatlan falat hoz létre. Így a felmosós robotporszívó tudja, hogy ne menjen a fal mögötti területekre. Ez a funkció használható a háziállatok ágyainak vagy táljainak és a törékeny dekorációk a védelmére.
  • A szenzor, ami a lépcsőn való leesés ellen véd érzékeli a robot alatti szabad területet, és megvédi azt leeséstől.
  • Az ütközés elleni érzékelő megvédi a felmosós robotporszívó berendezést és a bútorokat a nem kívánt ütközésektől.
  • A Room Preset lehetővé teszi, hogy az alkalmazásban létrehozd az otthonod térképét, és a felmosó robotot az egyes helyiségekbe küldd. Ez lehetővé teszi, hogy a robotporszívó felmosó funkcióval csak ott tisztítson, ahol éppen szükség van rá.
  • A padlófelület testreszabása egy nagyszerű funkció, ha kemény padló és szőnyeg is van az otthonodban. A robotporszívó felmosó maga ismeri fel, hogy milyen felületen van, és ehhez igazítja a tisztítási módszert.

i

Manapság a robotizált háztartási segítők beszerzése már nem olyan drága, mint korábban. Akárcsak egy robotporszívó, ma már egy felmosó robot is beszerezhető olcsón. Ha pénzt szeretnél spórolni, akkor az outlet kategória lesz a megfelelő választás.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Robot Vacuum X10+ Szállításra kész > 5 db
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
244 290 Ft

5 termék
5,0
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, HEPA szűrő, automata feltöltés, automata kiürítés, padlófelszínhez való alkalmazkodás és időzíthető takarítás, vezérlés mobilalkalmazással, portartály térfogata 0,35 l, gyűjtőtartály űrtartalma 2,5 l, lézeres és kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, működési idő 120 perc, zajszint 60 dB, kompatibilitás Wi-Fi, 1000 W teljesítmény, mérete 56 × 42 × 34 cm (Ma×Sz×Mé), töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
244 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIARM184
iRobot Braava m6 - Felmosó robot
Típusok
3,9 18×
iRobot Braava m6
Felmosó robot - kemény padló, linóleum, fapadlók és úszó padló, automata feltöltés és takarítandó helyiség meghatározása, kamerás és vSLAM navigáció, 3 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 90 perc működési idő, 50 dB zajszint, felmosó textil, színe: fehér
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IROCZMR840
KÄRCHER RCF 3
Felmosó robot - kemény padló, ütközésérzékelő, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, késleltetett tisztítás funkció, időzíthető takarítás és csehül beszélő, 0,115 l-es portartály, 1,5 cm magas szintkülönbséget is leküzd, LiDAR navigáció, 3 óra töltési idő, Li-ion akkumulátor, 120 perc működési idő, színe: fehér
Leárazás -23 %
230 990 Ft 299 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRCrbm36
3,9 18×
iRobot Braava jet m6 Black
Felmosó robot - antibakteriális, kemény padló, linóleum és úszó padló, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, időzíthető takarítás és csehül beszélő, 0,445 l-es portartály, kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, felmosó textil, víztartály és tisztító oldat, színe: fekete
237 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IROrbm05
iRobot Braava jet m6 Black - Felmosó robot Típusok
3,9 18×
iRobot Braava jet m6 Black
Felmosó robot - antibakteriális, kemény padló, linóleum és úszó padló, automata feltöltés, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, időzíthető takarítás és csehül beszélő, 0,445 l-es portartály, kamerás navigáció, Li-ion akkumulátor, felmosó textil, víztartály és tisztító oldat, színe: fekete
279 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IROrbm05
értékelésRowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4 az 1-ben Laser HEPA robotporszívó (BEMUTATÓ) Alaposan leteszteltük a Rowenta X-PLORER S75s robotporszívót, amely többek között lézertechnológiát használó precíz navigációval, a víznyomás beállítására képes intelligens felmosóval és rendkívül hatékony HEPA szűréssel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a háztartás...
Ahol kisgyermekek vannak, ott a takarításnak sosincs vége, ezért a takarításhoz szükséges felszereléseink között többféle porszívó is található. Több mint 5 éve van robotporszívó az otthonunkban. A Rowenta új robotporszívójának tesztelése remek módja annak, hogy...
A Rowenta Explorer Serie 60 2 az 1-ben robotporszívó rendkívül alacsony konstrukciójával, nagy szívóerejével, giroszkópos navigációjával és több mozgásérzékelő kombinációjával hívja fel magára a figyelmet. Otthonunkban teszteltük a képességeit, ahol egy háziállat is él....

Felmosó robotok

A Felmosó robotok kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felmosó robotok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább felmosó robotok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felmosó robotok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felmosó robotok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ