Shop roku Akvizice ApF HU

Garmin Fenix 6 Sapphire, Gray/Black Band (MAP/Music)

Termékkatalógus
Garmin Fenix 6 Sapphire, Gray/Black Band (MAP/Music)
5 2 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, WiFi, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, érintéses (NFC) fizetés, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: zafír, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUGfenix6p10 Termékszám:  010-02158-11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 6 Sapphire, Gray/Black Band (MAP/Music)

Új generációs intelligens sportóra

Az ikonikus Garmin Fenix okosóra visszatért, ezúttal a 6. generációs modellekkel, számos új funkciót kínál az aktív életstílushoz. A továbbfejlesztett pulzusmérő érzékelővel most már úszás közben is megmérheted a pulzusodat. Ezt egészíti ki a PULSE OX funkció a hemoglobin, azaz a véroxigén szint mérésével. A Garmin Fenix 6 Sappire okosórák fejlett energiafelhasználással működnek, így hatékonyan hosszabbítják meg az akkumulátor élettartamát, emellett pedig támogatják a Garmin Pay érintés nélküli fizetést is.


A Garmin Fenix 6 Sapphire, Gray/Black Band (MAP/Music) okosóra főbb jellemzői

  • Nagyméretű 1,3 "-es színes kijelző
  • Rendkívül hosszú akkumulátor üzemidő: akár 10 óra (GPS + zene), akár 36 óra (GPS), akár 72 óra (GPS battery save), akár 28 nap (GPS Expedition), akár 14 nap (smart watch), akár 48 nap (battery save)
  • A pulzus és a véroxigén szint optikai mérése a csuklón (úszás közben is méri a pulzust a víz alatt)
  • Zenelejátszás akár 2000 tárolt dallal, a Spotify és a Deezer offline támogatása
  • Térképek a memóriában: Európa topográfiai térképe, téli sítérképek és 41 000 golfpálya térképe
  • 3 tengelyes iránytű, giroszkóp, barometrikus magasságmérő, gyorsulásmérő, hőmérő
  • Vízálló kialakítás 10 ATM-ig
  • Intelligens funkciók Android és iOS telefonokkal: bejövő hívások, SMS, értesítés, zenelejátszás vezérlés, időjárás
  • Automatikus baleset észlelés a vészhelyzet üzenet küldésének lehetőségével
  • Garmin Pay érintés nélküli fizetés

Minőségi kivitelezés és nagyfokú tartósság

A tükröződésmentes bevonattal ellátott 1,3" színes kijelző olyan Power Glass védőüveggel készült, amely a napenergia technológiát és a Corning Gorilla Glass keményített üveget ötvözi. Az óra egy rendkívül ellenálló és mégis alacsony tömegű keményített polimerből készült, az óra hátlapján titán bevonattal. Természetesen a készülék 10 ATM-ig vízálló is.


Sportprofilok

Profilok sporttevékenységekhez

A Garmin 6 Sapphire okosóra rengeteg testreszabható sportprofillal rendelkezik, amely magában foglalja a futást, úszást, kerékpározást, hegymászást, evezést, síelést, golfozást, fitnesz edzést és még sok mást. Emellett lehetőséged van figyelmeztetés beállítására is (egyes pulzusszám, távolság vagy tempó elérésekor).

Pulse OX

PULSE OX optikai érzékelő

A PULSE OX érzékelő gondoskodik a hemoglobin oxigénszintjének precíz és megbízható méréséről. Ennek segítségével megfigyelheted a tested reakcióját a fokozott fizikai aktivitáskor, például a hegyi magaslatokban.

PacePro funkció

PacePro funkció

Az új Dynamic PacePro funkció kiszámolja a futás során megtenni kívánt út egyes szakaszait, úgy, hogy beleszámolja az esetleges emelkedők és lejtők mértékét is, ez alapján határozza meg a számodra optimális tempót a célod eléréséhez.

Topográfiai térképek

Topográfiai térképek

A problémamentes navigáció érdekében a terepen használd az óra memóriájában rendelkezésedre álló jól olvasható európai topográfiai térképeket, amely magában foglalja a népszerű síközpontokat és 41 000 golfpályát világszerte.

GPS/GLONASS

GPS/GLONASS modul

A GALILELO támogatással rendelkező GPS/GLONASS vevőnek köszönhetően az óra megbízható információt nyújt a sebességről, az eltelt időről, a magasságról és a távolságról más egyéb értékek mellett, még az igazán megpróbáltatást jelentő körülmények között is.

ABC érzékelők

ABC érzékelők

A hőmérő, a barometrikus magasságmérő, időjárásmérő illetve a háromtengelyes elektromos iránytű gondoskodnak minden expedíció zökkenőmentes lefolyásáról.

Zenelejátszó

Integrált zenelejátszó

A zenelejátszón akár 2000 zeneszámot is tárolhatsz, amelyeket egy opcionális Bluetooth fejhallgató csatlakoztatásával közvetlenül a csuklódról játszhatsz le. Az órára előtelepített Spotify és Deezer alkalmazások könnyű hozzáférést nyújtanak zenei könyvtáradhoz.

Garmin Pay

Garmin Pay

A Garmin 6 Sapphire okosóra és a Garmin Pay szolgáltatás segítségével biztonságosan használhatod az érintés nélküli fizetés funkciót a csuklóddal minden, a technológiát támogató üzletben.

A napi tevékenység mérése

A napi tevékenység mérése

Optimalizáld a szervezeted energiaraktárát azáltal, hogy megfigyeled a pulzusodat, a terhelésszintedet, az alvás minőségét és még számos más adatot, így mindig tisztában leszel vele, hogy mikor állsz készen a sportolásra vagy mikor pihenhetsz hatékonyabban.

Energiatakarékos mód

Energiatakarékos mód

A Fenix 6 okosóra energiatakarékos módban akár 34 nap működést kínál. Az előre beállított profilok egyikének kiválasztása után az energiafogyasztást az éppen végzett tevékenység szerint optimalizálja a készülék. Különböző módok állnak a rendelkezésedre például a zenehallgatáshoz, a sportoláshoz, az expedíciókhoz stb.

Értesítések fogadása

Értesítések fogadása

Miután párosítottad az okosórát a mobiltelefonoddal (Android, iOS), megjelenítheted a készülék értesítéseit a bejövő hívásokról, SMS üzenetekről vagy emailekről, illetve számos kedvenc alkalmazásod értesítéseit is közvetlenül az óra kijelzőjén.

Balesetek észlelése

Balesetek észlelése

Amennyiben veszélyben érzed magad vagy az órád baleset közeledtét észleli, a baleset érzékelő és az asszisztens funkció azonnal elküldi az aktuális tartózkodási helyedről szóló információkat a telefonkönyvedben tárolt vész esetén értesítendő személyeknek.


A személyes edzőnaplód

Miután párosítottad az okosórát Garmin Connect mobilalkalmazással a Bluetooth interfészen keresztül, az óra által rögzített tevékenységeket a készülék automatikusan továbbítja a személyes edzőnaplódba az átfogó kiértékeléshez. Az egyes értékeket jól érthető grafikonokon jeleníti meg, amely magában foglalja az edzés hatékonyságát és az ajánlott pihenési időt is.



Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
1 152 óra (48 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Kerek Kész!
Kijelző mérete
1,3" Kész!
Üveg
Zafír Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Acél Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
93 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
1 152 óra (48 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
36 óra (1,5 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
32 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 6 Sapphire, Gray/Black Band (MAP/Music) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Fenix 6 Pro Sapphire Carbon Gray/Black Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 6 Pro Sapphire Carbon Gray/Black Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 6 Pro Sapphire Carbon Gray/Black Band.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ