0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

HTC U11 Plus

Termékkatalógus
HTC U11 Plus
Mobiltelefon 6.0" 2880x1440, Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core processzor, RAM 6GB, belső memória 128 GB, MicroSDXC max. 256GB, fényképezőgép 12Mpx F/1.7 + 8Mpx, GPS, A-GPS, NFC, 3G/LTE, USB Type-C, ujjlenyomat-olvasó, gyors töltés, IP68 szerint vízálló, 3930 mAh akkumulátor, Android 8.0 Oreo
Kód:  HT2286ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HTC U11 Plus

telefon funkciók

158,5 mm

HTC U11 Plus

74,9 mm-es

HTC U11 Plus

8,5 mm-es

Súly telefon: 188 g

Úhlopříčka displeje

6,0 "

kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 8,0 Oreo

operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3930 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

158,5 × 74,9 × 8,5 mm

telefon méretei (Ma x Szé x Mé)

Vnitřní paměť

128 GB

belső memória

Typ kamerau

12 + 8 Mpx

fényképezőgép

Připojení

4G / LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

188 g

telefon tömege

Nézz bele a remekmű belsejébe!

A HTC olyan telefont kínál, amely vizuálisan nagyon tetszetős, köszönhetően a vadonatúj áttetsző hátlapnak és a mesteri designnak - belül és a felszínen egyaránt. Az olvasztott üvegből és háromtengelyű görbéből gyönyörűen kialakított felület nem csak vonzó, de úgy van megalkotva, hogy a telefont sokkal kényelmesebben és biztosabban tarthasd a kezedben. Csodáld meg a belső szépséget az áttetsző üvegen keresztül és az egyedi színárnyalatot, amely az ipari műremeknek megadja az igazi mélységet és kifejezésmódot.

Told ki az állóképesség és a teljesítőképesség határait!

A telefonban minden úgy van tervezve, hogy a lehető legmagasabb teljesítményt érje el - nagyobb vízállóságot, az egyik legnagyobb kapacitású akkumulátort és a legújabb processzort, amely biztosítja, hogy minden gyorsan és zökkenőmentesen menjen. Minden HTC U11+ telefon ugyanazzal a Nanometer 10 Qualcomm Snapdragon 835 mobil platformmal van felszerelve, függetlenül attól, hogy éppen hol vagy. Élvezd a lélegzetelállító sebességet, a kiváló grafikát, a kitűnő és harmonikus teljesítményt és a hosszabb akkumulátor-élettartamot!

Moziszerű képek

A kijelző gondosan lett kifejlesztve, hogy támogassa a DCI-P3 színteret, a színek lehető legélénkebb megjelenítését, szélesebb színpalettát és hihetetlen színhűséget. A HTC U11+ emellett a HDR10 ii videó formátumot támogatja, így az élettől lüktető videó képek mindenkit megragadnak. A nagyobb képernyőnek köszönhetően ez a telefon egy népszerű új módját kínálja a filmnézésnek és a játéknak. És a 18:9 képaránynak köszönhetően ez a nagy képernyő is kényelmesen elfér a tenyérben.

Az egyik legjobb okostelefon-fényképezőgép

A HTC U11+, összehasonlítva a HTC U11-gyel, jobb fényképezőgéppel rendelkezik, amely a DxOMark Mobile értékelése szerint figyelemre méltó 90 pontos eredményt ért el. Tökéletes részletek, kivételes képességek gyenge fényviszonyok között és szupergyors zár - ez csak néhány gyöngyszem azok közül, amelyek egyszerűen nem kerülhetik el a figyelmedet. A fejlett HDR Boost technológiára támaszkodhatsz, amikor dinamikus jelenetek képeit készíted bármilyen lassítás nélkül. A jelenet ellenőrzése után több felvétel készül, hogy a fény ki legyen egyensúlyozva és szükség esetén ki legyen véve a zaj.

Friss, tiszta, tetszetős

A 12 Mpx felbontású legjobb UltraPixel 3 fényképezőgép a friss képek elragadó minőségével jutalmaz meg. Az optikai és elektronikus stabilizáló rendszer mindig segít, hogy teljesen stabil és éles képeket kapj. A HTC U11+ ugyanolyan nevezetes videó minőséget kínál, mint a HTC U11. Időszaki zajcsökkentő rendszer és stabilizáló rendszer biztosítja a kiváló színeket és a tisztaságot. Bízz az UltraSpeed autofókuszban,  és tökéletesen éles videófelvételek és izgalmas akciódús jelenetek készülnek! Az Acoustic Focus 360°-os funkció segítségével a felvételed úgy fog hatni, mintha még mindig a helyszínen lennél.

Szelfi kamera

Az új elülső kamera felbontása 8 MPx és ugyanazt a hatékony HDR Boost zajcsökkentő technológiát használja, mint a fő kamera. Készíts önarcképeket pontos részletekkel és élénk színekkel - még akár rossz fényviszonyok között is.



Intuitívabb, mint valaha

A HTC gondolt az igényeidre, így képes egy kézzel használható telefont kínálni. Elég csak az ujjadat végig húzni a kezdőképernyőn, és azonnal minden applikáció a rendelkezésedre áll - mindent lehet kezelni egy kézzel. És az Edge Sense technológiának köszönhetően bármelyik alkalmazást puszta megnyomással használni lehet.


Férj hozzá a funkciókhoz megnyomással!

Az Edge Sense lehetővé teszi, hogy oldalt óvatosan megnyomd a telefont és hozzáférj bármelyik alkalmazáshoz, fényképeket vagy videót készíts, bekapcsold a hang-asszisztenst és még sok más dolgot csupán egyetlen intuitív gesztussal - akár esőben is.

A segítségkérés egyszerű módja

A HTC U11+ mindig lehetőséget ad a Google Assistant szolgáltatásokhoz aktív hanggal való hozzáférésre, de az Edge Sense technológiával szavak nélkül is el lehet indítani a hang-asszisztenst - pusztán a telefon megnyomásával. Csak nyomd meg és a Google Assistant a segítségedre siet. Feltehetsz neki bármilyen kérdést, tervezhetsz baráti összejövetelt, kérhetsz segítséget a háztartásoddal kapcsolatban, stb. A mindig aktív mikrofon lehetővé teszi a Google Assistant szolgáltatás elindítását kikapcsolt képernyővel is.

Erőteljes hang, amit érezel is

A hangrendszert szó szerint megszereted. A híres kiváló HTC BoomSound  a HTC USonic technológiával garantálja, hogy a  kiváló minőségű hang bárhol és bármikor elérhető lesz. A hangszóró továbbfejlesztett konstrukciója a telefon egész testét akusztikus kamraként használja, ami garantálja az erősebb, gazdagabb hangzást és a jobb dinamikus tartományt kevesebb torzítással. 

Mindenből többet és hosszabb ideig

A piacon az egyik legnagyobb kapacitású akkumulátornak köszönhetően itt van egy telefon, amelyre mindig lehet számítani. A HTC U11+ 30% -kal hosszabb akkumulátor-élettartamot mondhat magáénak, és így könnyen tudsz több olyan dolgot csinálni, amit szeretnél - és még hosszabb ideig is.

HTC SENSE COMPANION

Minden HTC U11+ belsejében találsz egy mesterséges intelligenciájú társat, amelyet csak a te számodra terveztek. A HTC Sense Companion megtanulja megérteni és megjegyezni a mindennapi tevékenységeidet, hogy minden nap még nagyobb kényelmet biztosítson számodra.

 

Paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Kijelző típusa
Super LCD Kész!
Kijelző pixelsűrűség
538 PPI Kész!

Alapvető paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Kijelző típusa
Super LCD Kész!
Kijelző pixelsűrűség
538 PPI Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,45 GHz (2 450 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 8.0 Oreo Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Társaság! Lehet tudni, hogy várhatóan a készülék mikor lesz elérhető Önöknél? Köszönöm, István.

Kérdések és válaszok: HTC U11 Plus
Kiegészítők: HTC U11 Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC U11 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HTC U11 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC U11 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC U11 Plus.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ