Huawei Mate 50 Pro

Termékkatalógus
Huawei Mate 50 Pro
3,8 8 értékelés
Mobiltelefon - 6,74"-es OLED kijelző 2616 × 1212 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, hibrid, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,4) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 66W, 4700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kód:  HU321ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei Mate 50 Pro

Eme Huawei Mate 50 pro okostelefon szerves részét képezi az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. 3 kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,74" -es képernyővel van ellátva, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok szerelmesei. Belül hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású rendszermemóriával rendelkezik. A megfelelő energiát a tartós, 4700 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon vízálló. IP68 mértékű védelmi fokozattal van jelölve. Ezen HUAWEI mobiltelefon 2022 újdonsága.

Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...
Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...

Huawei Mate 50 Pro mobiltelefon legfontosabb tulajdonságai

  • Eme HUAWEI okostelefon 6,74" méretű kijelzővel van szerelve
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal rendelkezik
  • Az elégséges energiát az erős, 4700 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon OLED 6,74"méretű kijelzővel van szerelve
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia és ívelt élek
  • A fő funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és EMUI felhasználói felület működteti
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát NM típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 4700 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen HUAWEI telefonnak a képernyőjét nagy élmény lesz nézni

Örömteli lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző HUAWEI telefon használatával töltünk el, mivel 6,74" OLED típusú kijelzője, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvencia módosítható a kijelzőn zajló események alapján. Az ívelt éleknek hála egy kézzel is stabilan tudjuk tartani a telefont, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék formájához.

Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...
Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fényképezés alapvető része a három lencséből álló hátoldali kamerarendszer. Ez az átlagon felüli HUAWEI mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 64Mpx-es teleobjektívvel, 13Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektív közelebb hozza a távoli dolgokat. Ez jól jöhet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3,5× optikai zoom-mal rendelkezik. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű képek készítését. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a lenyűgöző HUAWEI mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az optikai képstabilizátor hozzájárul az éles képek készítéséhez. A LED-es vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket. A telefon lehetőséget kínál a rekeszérték változtatására, amely befolyásolja az érzékelőre eső fény mennyiségét. A 3D-s modellek rögzítésében a mélységi kamera lesz segítségünkre, amely még nagyobb távolság esetén is képes optimalizálni a fotókat.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Ezen kitartó HUAWEI mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4700 mAh, biztosítja a használatot akár a második nap végéig. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 66 W, továbbá gyors vezeték nélküli töltéssel. A töltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...
Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...

Eme HUAWEI okostelefon megbízható teljesítményt nyújt

A nagyszerű HUAWEI okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, EMUI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatással lesz teljes a kép, mint a népszerű Huawei Mobile Services, amellyel további szolgáltatásokhoz lesz hozzáférésünk, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB RAM-mal látták el, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. Ha még a telefon memóriája sem elegendő képesek vagyunk bővíteni egy 256 GB kapacitású NM memóriakártyával.

Ez a modern HUAWEI okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC-vel (Near Field Communication) technológia lehetővé válik az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikáció, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően érintésmentesen fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...
Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Élj teljes életet a népszerű HUAWEI mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó kapott helyet a készülék kijelzőjén, illetve testén is. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A barométer méri a légköri nyomást, és használható időjárási alkalmazásokhoz, illetve magasságmeghatározásra. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Huawei Mate 50 Pro ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő, barométer és time of Flight

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és USB-C → USB-A átalakító

Méretei:

162,1 × 75,5 × 8,5 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

209 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei Mate 50 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Mate 50 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Mate 50 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Mate 50 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Mate 50 Pro.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ