Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Huawei P Smart Pro

Termékkatalógus
Huawei P Smart Pro
5 2 értékelés
Mobiltelefon - 6,59"-es kijelző, 2340 × 1080, IPS kijelző, 8 magos HiSilicon Kirin 710 processzor, 6 GB RAM, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, duál rekesszel, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid, kártyafüggetlen, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  HU3142ax Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei P Smart Pro

A(z) Huawei P Smart Pro esetében első pillantásra egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért hozták létre, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A három kamerának hála lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. Az operatív memória kapacitása 6 GB. Teljesítőképessége szempontjából akár virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Huawei P Smart Pro telefont nagy teljesítményű 4000 mAh akksi működteti. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is bír. A(z) HUAWEI telefonja EMUI kiegészítést is kapott.

A(z) Huawei P Smart Pro okostelefon fontosabb tulajdonságai

  • Konfiguráció (SIM): Hibrid
  • HiSilicon Kirin 710 processzor és 6 GB RAM
  • Grafikus chip (GPU): Mali G51 MP4
  • A hátsó kamera max. felbontása: 48 Mpx
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 3
  • Az ujjlenyomat-olvasóval biztonságban tudhatod adataidat
  • Vezetékes gyorstöltés: 10 W
  • A(z) HUAWEI mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Huawei P Smart Pro mobil kamerája és képernyője

átmérőjű kijelző aprólékos FullHD felbontással rendelkezik. Komoly pozitívuma, hogy az úgynevezett IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget kínál. Fényképeket vagy videókat készítenél? A(z) Huawei P Smart Pro okostelefon korszerű három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 8Mpx (f/2,4), a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,8) módfelett elégedett leszel. Videófelvételek rögzítésénél felbecsülhetetlen az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz hatékony és pontos, ami számottevően leegyszerűsiti a fényképezést. Egy praktikus LED lámpa plusz fényt biztosít. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a telefon egyetlen széles látószögű lencsét kapott.

A(z) Huawei P Smart Pro praktikus funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg kettő SIM kártya is behelyezhető, amelyből a második a memóriakártya helyére kerül. A belső tárhely mérete tovább növelhető egy MicroSD kartyával. A(z) Huawei P Smart Pro mobiltelfon biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az ún. OTG ("On The Go") technológiának hála akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A gyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz szükséges érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei P Smart Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei P Smart Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei P Smart Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei P Smart Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei P Smart Pro.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ