Shop roku AlzaBoxy Q1

Huawei P50 Pro

Termékkatalógus
Huawei P50 Pro
3,1 8 értékelés

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei P50 Pro

Mobiltelefon Huawei P50 Pro ...

A(z) Huawei P50 Pro esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért hozták létre, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat. A négy kamera jóvoltából fantasztikus fényképeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazás is futtatható rajta. A RAM kapacitása 8 GB. A(z) Huawei P50 Pro okostelefont nagy teljesítményű 4360 mAh akksi üzemelteti. Ez a konkrét modell gyors vezeték nélküli akkumulátor töltéssel is rendelkezik. Hatalmas előnye, hogy USB-C csatlakozóval is felszerelték. Vízhatlan konstrukciója jóval biztonságosabbá teszi használatát. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68. Képernyőjének képfrissítési rátája 120 Hz. A(z) HUAWEI mobilja EMUI kiegészítést is kapott.

A(z) Huawei P50 Pro okostelefon főbb tulajdonságai

  • SIM-kártya konfiguráció: Hibrid
  • Vízálló konstrukciója sokkal biztonságosabbá teszi
  • Qualcomm Snapdragon 888 CPU és 8 GB memória
  • Grafikus chip: Adreno 660
  • Az NFC kapcsolat lehetővé teszi a gyors adatcserét
  • A hátsó (fő) kamera legnagyobb felbontása: 50 Mpx
  • A hátsó kamera érzékelőinek száma: 4
  • A gyorstöltés hatásfoka: 66 W
  • Telefon feloldása arcfelismeréssel
  • A(z) HUAWEI mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM
Mobiltelefon Huawei P50 Pro Oldalnézet
Mobiltelefon Huawei P50 Pro Lifestyle

A(z) Huawei P50 Pro telefon kijelzője és kamerája

átmérőjű kijelző kör alakú kivágással és rendkívül finom felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy OLED technológiára épül. Kijelzőjének képfrissítési frekvenciája 120 Hz. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Huawei P50 Pro okostelefon négy lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 64Mpx (f/3,5), melyből a széles látószögű felbontása 13Mpx (f/2,2), a mélységi felbontása 40Mpx (f/1,6 db ) a fő lencse felbontása pedig 50Mpx (f/1,8) nagyon elégedett leszel. Az optikai stabilizátor segítségével gyönyörű, éles fényképek készíthetők. Egy kis praktikus lámpa szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik rajongói pedig imádni fogják a(z) 13 Mpx felbontású előlapi kamerát. Mindemellett 3,5× optikai zoomal is rendelkezik.

A(z) Huawei P50 Pro nagyszerű funkciói

Ebbe a telefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető, amelyből a második a memóriakártya helyére kerül. A(z) Huawei P50 Pro mobiltelfon biztonságáról a kijelzőbe integrált modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő technológia lehetővé teszi a telefon azonnali feloldását jelszó vagy minta nélkül. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológiának köszönhetően pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Mobiltelefon Huawei P50 Pro Csatlakozási lehetőségek (portok)
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei P50 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei P50 Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei P50 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei P50 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei P50 Pro.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ