Samsung HU - 0,0% THM

Infinix Note 12 2023

Termékkatalógus
Infinix Note 12 2023
4,0 4 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással, 8 GB RAM, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G99 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  INFI1009ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Infinix Note 12 2023

A(z) Infinix Note 12 2023 esetében teljesen egyértelmű, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért tervezték, hogy könnyen és gyorsan elérd a szociális hálókat. A duális kamerának hála fenomenális képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, különböző alkalmazásokat is futtathatsz rajta. A memória kapacitása 8 GB. Erejét tekintve akár 3D-s játékok vagy virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) Infinix Note 12 2023 okostelefont jókora kapacitású 5000 mAh akksi üzemelteti. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is bír.

A(z) Infinix Note 12 2023 okostelefon lényegesebb tulajdonságai

  • SIM-kártya konfiguráció: Dual SIM + memóriakártya
  • MediaTek Helio G99 processzor és 8 GB memória
  • A GPU típusa: Mali G57 MC2
  • Az NFC technológia lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera lencséinek száma: 2
  • A gyorstöltés hatásfoka: 33 W
  • A mobil feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) INFINIX telefonjának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) Infinix Note 12 2023 telefon képernyője és kamerája

6,7" képátlójú kijelző csepp alakú kivágással és kellemes FullHD felbontással rendelkezik. Hatalmas pozitívuma, hogy az ún. AMOLED technológiára épül, amely rendkívül élethű színeket biztosít minimális energiaigény mellett. Fotókat vagy videókat készítenél? A(z) Infinix Note 12 2023 okostelefon dupla hátsó kamerájával, a mélységi felbontása 2Mpx (f/2,4 db ) a fő lencse felbontása pedig 50Mpx (f/1,6) szerfelett elégedett leszel. Videók készítésénél nélkülözhetetlen az elektronikus képstabilizáció. Ez a modell egyetlen széles látószögű lencsét kapott.

A(z) Infinix Note 12 2023 további funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is beilleszthető az nélkül, hogy elfoglalná a memóriakártya helyét. A(z) Infinix Note 12 2023 mobiltelfon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az egyedülálló arcfelismerő technológia lehetővé teszi a telefon azonnali feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. Az NFC funkció lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia segítségével külső merevlemezt vagy pendrive-ot is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz működéséhez fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Infinix Note 12 2023 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Infinix Note 12 2023. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Infinix Note 12 2023. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Infinix Note 12 2023. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Infinix Note 12 2023.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ