AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lamborghini 88 Tauri

Termékkatalógus
Lamborghini 88 Tauri
Mobiltelefon - 5 "-os kijelző Full HD felbontású, a processzor Snapdragon Quad Core 2,3 GHz, 3 GB RAM, maximum 64 GB tároló eszköz, kamera 2x (8 + 20Mpx), Android 4.4 KitKat
Kód:  CES4a004

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lamborghini 88 Tauri

Amikor 1962-ben, a traktor gyártója Ferrucio Lamborghini megkezdte sportautó márka Lamborghini, hogy azért, mert nem volt elégedett a versengő autómárkák Ferrari és Masserati. Ő autók, hogy igazságosabb, gyorsabb és jobb. Ezek az elvek a termékek Lamborghini tartott most 88 Tauri és okostelefon testesíti ezeket az elveket. Krásný, rychlý a výkonný!

Lamborghini tervezés

Mint a szép Lamborghini autók és 88 túra öröm a szemnek navhrnutý a felhasználók számára. K výrobě těla byly použity výhradně prémiové materiály. Bőr és szép fém kellemes a szemnek, és hála ez a telefon kényelmes tartani. Gyönyörű, elegáns, mégis agresszív tervezés nem hagyja, hogy a smartphone lesz csak egy a sok közül.

nagy teljesítmény

88 Tauri azonban nem csak egy szép telefon, ez ??is egy kompromisszumok nélküli eszköz a munka és a játék. A nagy teljesítményű Snapdragon processzor kezeli az összes feladatot, de még a legigényesebb játékokat. Rendszer memória 3 GB biztosítja a tökéletes és zökkenőmentes Android. A belső tároló fér el 64 gigabájtnyi adatot. Ez biztosítja majd a megfelelő kapacitást dokumentumok, zenék és filmek. Ha szeretne menni, a kapacitás bővíthető akár másik 64 GB-os microSD kártyát.

Mindig elfogadni

Két slot a microSIM kártya megkönnyíti az életet, például a gyakori utazás, ha van egy aktív otthon, mint a SIM-kártyát és a SIM-kártyát a külföldi szolgáltató. A telefon támogatja a hálózatok negyedik generációs LTE. Ez biztosítja a lehető leggyorsabb hozzáférést. 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
64 GB Kész!
Processzor frekvencia
2,3 GHz (2 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 4.4 KitKat Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lamborghini 88 Tauri Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamborghini 88 Tauri. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamborghini 88 Tauri. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamborghini 88 Tauri. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamborghini 88 Tauri.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ