Slevy s AP+ Shop roku

Motorola Moto E22

Termékkatalógus
Motorola Moto E22
4,5 28 értékelés
Mobiltelefon - 6,5"-es IPS kijelző 1600 × 720 felbontással (90Hz), 4 GB RAM, dual SIM + memóriakártya, MediaTek Helio G37 processzor, kameramodul: 16Mpx (f/2,2) fő kamera, 5Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 10W, 4020 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kód:  SMTR515ax Termékszám:  SMTR515ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Motorola Moto E22

Ezen Motorola Moto E22 okostelefon része a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. két objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. Az okostelefon 6,5" -es képernyővel rendelkezik, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. A készülék belsejében dual SIM + memóriakártya kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos MediaTek Helio G37 processzor gondoskodik. 4 GB rendszermemóriával funkcionál. A megfelelő energiát az erős, 4020 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP52 mértékű védelmi fokozattal látták el. Ez a remek Motorola okostelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Motorola Moto E22 mobiltelefon alapvető jellemzői

  • Ezen Motorola okostelefon 6,5" méretű képernyővel rendelkezik
  • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 4 GB RAM-mal funkcionál
  • A szükséges energiát a tartós, 4020 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi fő kamera felbontása 16 Mpx
  • A hátlapon 2 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6,5"méretű képernyőt kapott
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 90Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • Az integrált memória bővíthető Micro SD típusú és 1000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 4020 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Ennek a remek Motorola telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Motorola telefon használatával töltünk el, mivel 6,5" IPS típusú kijelzője, mely HD 1600 × 720 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A kijelző képfrissítési gyakorisága, melynek értéke 90Hz, tökéletes a 60 FPS-es játékokhoz.

Örökítsd meg a lényeges eseményeket

A telefonnal történő fényképezés alapvető részét képezi a két hátsó kamera. Ez a nagyszerű Motorola mobiltelefon el van látva 16Mpx felbontású hátsó kamerával. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern Motorola okostelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen kitartó Motorola mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4020 mAh, gondoskodik az egy-két napos használatról. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. Feltöltésére USB-C konnektor használható.

Ezen Motorola okostelefon megbízható teljesítményt nyújt

A remek Motorola mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 4 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik, amely ideális játékokhoz, emellett több alkalmazást is futtathatunk egyszerre. Amennyiben még a telefon memóriája sem elegendő módunkban áll bővíteni egy 1000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern Motorola mobiltelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint WiFi, Bluetooth és GPS. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia segítségével egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia a műholdas jeleknek köszönhetően képes azonosítani az eszközök helyzetét a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely nélkül nem lennénk képesek navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval élvezd zenét.

Jól átgondolt praktikus funkciók

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű Motorola mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, köszönhetően a biometrikus arcfelismerésnek. A beépített FM rádió is lehetővé teszi a zenehallgatást. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hallható, a másikon pedig a fegyvermechanika hangja, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és valósághűbb lesz. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

163,56 × 74,65 × 7,99 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

169 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto E22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto E22. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto E22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto E22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto E22.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ