Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

OnePlus 7T Pro

Termékkatalógus
OnePlus 7T Pro
5,0 17 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es kijelző, 3120 × 1440, 90Hz, AMOLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 855+ processzor, 8 GB RAM, 48 Mpx felbontású (f/1,6) + 8 Mpx felbontású (f/2,4) + 16 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 30W, 4085 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  ONE0071ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OnePlus 7T Pro

A(z) OnePlus 7T Pro esetében teljesen nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefon. Azért hozták létre, hogy aktív lehess a szociáis hálókon. A három kamerának köszönhetően lenyűgöző képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. A memória kapacitása 8 GB. Teljesítményét tekintve a legigényesebb 3D-s alkalmazások vagy játékok futtatására is alkalmas. A(z) OnePlus 7T Pro okostelefont jókora teljesítményű 4085 mAh akkumulátor tartja életben. Komoly előnye, hogy USB-C konnektorral is felszerelték. Kijelzőjének képfrissítési rátája 90 Hz. A(z) ONEPLUS okostelefonja Oxygen OS kiegészítést is kapott.

A(z) OnePlus 7T Pro okostelefon fontosabb jellemzői

  • Konfiguráció (SIM): Dual SIM
  • A(z) OnePlus 7T Pro 6,67" képátlójú AMOLED kijelzővel lett ellátva, melynek maximális felbontása 3120 × 1440
  • Qualcomm Snapdragon 855+ processzor és 8 GB memória
  • A GPU típusa: Adreno 640
  • Az NFC lehetővé teszi az érintés nélküli fizetést
  • A hátsó kamera maximális felbontása: 48 Mpx
  • Hátsó kamerák száma: 3
  • A gyorstöltés hatásfoka: 30 W
  • Telefon feloldása arcfelismerésen keresztül
  • A(z) ONEPLUS mobiljának elsődleges SIM kártya slotja Nano SIM típusú, másodlagos slotja pedig Nano SIM

A(z) OnePlus 7T Pro mobiltelefon kamerája és kijelzője

Ez a grandiózus 6,67" átmérőjű kijelző rendkívül részletgazdag felbontással rendelkezik. Legnagyobb előnye, hogy a legújabb AMOLED technológiára épül, amely nagyon élethű színeket nyújt minimális energiafogyasztás mellett. Képernyőjének képfrissítési rátája 90 Hz. Videókat és fotókat készítenél? A(z) OnePlus 7T Pro okostelefon három lencsés kamerájával, melyből a teleobjektív felbontása 8Mpx (f/2,4), melyből a széles látószögű felbontása 16Mpx (f/2,2) a fő lencse felbontása pedig 48Mpx (f/1,6) módfelett elégedett leszel. Videók rögzítésénél elengedhetetlen az elektronikus stabilizáció. Az optikai stabilizátor támogatásával gyönyörű, éles fényképek készíthetők. A fáziseltolásos autófókusz nagyon precíz és hatékony, ami lényegesen leegyszerűsiti a fotózást. Egy ügyes kis lámpa plusz fényt biztosít ha kell. A szelfik lelkes rajongói szerfelett elégedettek lesznek a(z) 16 Mpx felbontású előlapi kamerával. Ezen felül 3× optikai zoomal is rendelkezik.

A(z) OnePlus 7T Pro csodás funkciói

Ebbe a mobilba egyszerre kettő SIM kártya is behelyezhető. A(z) OnePlus 7T Pro okostelefon adatainak biztonságáról a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A praktikus arcfelismerő technológia lehetővé teszi a telefon gyors feloldását jelszó vagy minta megadása nélkül. Az NFC technológia lehetővé teszi a mobil-fizetést. Az ún. "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásával pendrive-ot vagy külső merevlemezt is hozzákapcsolhatunk telefonunkhoz. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazásokhoz fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android



Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OnePlus 7T Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OnePlus 7T Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OnePlus 7T Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OnePlus 7T Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OnePlus 7T Pro.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ