Samsung HU - 0,0% THM

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Termékkatalógus
OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
4,4 26 értékelés
Mobiltelefon - 6,59"-es IPS kijelző 2412 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 64Mpx (f/1,7) fő kamera + 2Mpx széles látószögű + 2Mpx teleobjektív, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
87 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Jótállás 24 hónap Kód:  ONE0085ax
OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ettől87 990 Ft Kérés esetén megrendeljük

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Eme OnePlus Nord CE 2 Lite 5G mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,59" -es kijelzővel van ellátva, melyet örömmel fogadnak a nagy telefonok rajongói. Belül hibrid kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A rendszer problémamentes működéséről 8magos Qualcomm processzor gondoskodik. 6 GB rendszermemóriával rendelkezik. A szükséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C. Köszönhetően annak, hogy ez a mobiltelefon vízálló, nem érhetnek majd kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. Ez a modern OnePlus okostelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...
Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Ezen OnePlus okostelefon 6,59" méretű képernyővel készült
  • A rendszer folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB RAM-mal funkcionál
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • Vízálló kialakításának hála ellenáll a mindennapi élet kihívásainak
  • A fő hátlapi kamera felbontása 64 Mpx
  • A hátlapján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon IPS 6,59"méretű kijelzővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és Oxygen OS felhasználói felület látja el
  • Lehetőségünk van bővíteni a integrált memóriát Micro SD típusú és 1024 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 619

Ennek a remek OnePlus telefonnak a kijelzőjét öröm lesz nézni

Felejthetetlen lesz majd minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző OnePlus telefonnal tölthetünk el, mivel 6,59" IPS típusú kijelzője, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája.

Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...
Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű OnePlus mobiltelefon el van látva 64Mpx felbontású hátsó kamerával, 2Mpx-es teleobjektívvel, 2Mpx-es széles látószögű lencsével. A kiváló videók készítésekor elengedhetetlen az elektronikus képstabilizátor. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen kitartó OnePlus mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. Rendelkezik gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...
Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...

Ezen OnePlus okostelefon megbízható teljesítményt biztosít

A remek OnePlus okostelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 12, Oxygen OS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. 6 GB RAM-mal látták el, amely lehetővé teszi, hogy játszunk, miközben más alkalmazások is futnak a háttérben. Ha szükségünk van további tárolókapacitásra lehetőségünk van bővíteni egy 1024 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes OnePlus mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket használja, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...
Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és HSCSD (2G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors.

Jól átgondolt hozzáadott funkciók

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű OnePlus mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található a készüléken. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon OnePlus Nord CE 2 Lite 5G ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, fólia a kijelzőre és töltőkábel (USB-A → USB-C)

Méretei:

164,3 × 75,6 × 8,5 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

195 g

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android



Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OnePlus Nord CE 2 Lite 5G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ