AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Realme 5 PRO

Termékkatalógus
Realme 5 PRO
4,9 14 értékelés
Mobiltelefon - 6,3"-es kijelző, 2340 × 1080, IPS kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 712 processzor, 4 GB RAM, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 48 Mpx felbontású (f/1,8) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 2 Mpx felbontású (f/2,4) + 2 Mpx felbontású (f/2,4), hátlapi kamera, 16 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, 4G (LTE), Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 20W, 4035 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9,0 Pie
Kód:  REAM002ax

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Realme 5 PRO

A telefon funkciói

157 mm

Realme 5 Pro

74,2 mm

Realme 5 Pro

8,9 mm

Telefon tömege: 184 g

Képátló

6.3"

Képátló

Operációs rendszer típusa

Android 9 Pie

Operációs rendszer típusa

Akkumulátor kapacitása

4 035 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

74,2 x 157 x 8,9 mm

Telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Belső memória

128 GB

Belső memória

Kamera típusa

48 + 8 + 2 + 2 Mpx

Kamera

Csatlakozás

LTE

A leggyorsabb internet

SD kártya

Micro SDXC akár 256 GB

Memóriakártya-foglalat

Tömeg

184 g

Telefon tömege


Megfizethető Realme 5 Pro mobiltelefon

Az ambiciózus Realme 5 Pro gyönyörű kivitelezésével, kiváló kamerarendszerével, remek akkumulátor-kapacitásával és ColorOS 6 felhasználói felületével fog lenyűgözni. Na és az ára? Az említett funkciók ellenére meglehetősen alacsony.



Nagy képernyő vékony kerettel

Fedezz fel egy vadonatúj, korlátok nélküli valóságot egy 6,3"-es kijelzőben, akár 480 nites fényerővel. A szemfáradtság csökkentéséért a speciális éjszakai mód felel. Az 2 340 x 1 080 pixeles felbontásnak köszönhetően kiváló minőségű fotókban és videókban gyönyörködhetsz.



Kristályos design

Holografikus kivitelezés.

48Mpx

A Sony IM 586 érzékelő felbontása.

90,6%

A képernyő aránya a testhez.

ColorOS 6

Sikeres grafikus felhasználói felület.

Realme 5 Pro

Meglepő design

A Realme 5 Pro szokatlan hátlappal büszkélkedhet: a minőségi műanyagot geometrikus kristályforma teszi különlegessé. Az eredmény pedig egy igazán egyedi 3D-s hatás. 



Realme 5 Pro

Kamera a Sonytól

A 48Mp-es főkamerának és a rekeszértéknek (f/1,8) köszönhetően nagyszerű képeket készíthetsz. Ebben a 8Mpx-es széles látószögű (f/2,2) érzékelő is a segítségedre lesz. A Realme 5 Pro négy kamerája közül kettő 2 megapixeles felbontással rendelkezik - egy a közeli képekhez, egy pedig a mélyélességhez.



Realme 5 Pro

Portrék és makrók

A Realme 5 Pro négy kamerája közül kettő 2 megapixeles felbontással rendelkezik - egy a közeli képekhez, egy pedig a mélyélességhez.

Realme 5 Pro

Elegendő teljesítmény

A telefont egy 10nm-es Snapdragon 712 chipszett hajtja. A 4 GB RAM és a 128 GB belső memória elegendő helyet biztosít a játékok és egyéb multimédiás tartalom számára.



Realme 5 Pro

Akkumulátor gyorstöltéssel

Tartósság szempontjából a Realme 5 PRO-nak semmi oka a szégyenkezésre. 4 035 mAh-s akkumulátora két napon át tartó energiát biztosít. A telefon továbbá a VOOC 3.0 gyorstöltés technológiának és a 20 W-nak köszönhetően képes mindössze 30 perc alatt a nulláról 50%-ra töltődni.

Letisztult felhasználói felület

A Realme 5 Pro telefonon Android 9.0 Pie fut, amelyet ColorOS 6 felhasználói felület egészít ki. Ami a grafikát illeti, rengeteg színben és izgalmas vizuális stílusban lesz részed. A gyártó a legújabb Android 10-re frissíti a rendszert.




Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Realme 5 PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Realme 5 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Realme 5 PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Realme 5 PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Realme 5 PRO.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ